Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
честита ви условна присъда за максим!!!!
Collapse
X
-
В някои държави,употребата на алкохол и след това сядане зад волана,се тълкува като опит за убийство,защото пиян шофьор си е потенциален убиец на невинни хора!А мисля че при нас имаше закон
/незнам дали още е в сила/,че ако те хванат с над 1.2промила,без да си извършил дори и нарушение,даваха до 1 година лишаване от свобода!
Не съм сигурен,обаче дали условна или ефективна присъда!ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
ALFA 156 2.0 1999 - бивша
ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005
Comment
-
...идва ми да псувам, но няма смисъл, за това държа законнопритежавания си пистолет в жабката на колата /не ми пука кой чете форума/ и ако, да не дава Господ, се случи подобно нещо просто ще прострелям нищожеството 15 пъти, ако свети Петър му даде условна...тогава да се кефи на живота
Спестете си пацифистките изказвания...Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Като чета, излиза че всички са против пиенето и карането, интересно, тия дето карат пияни явно не са българи.
Най интересното е, че досега пък патлак на мутра /или поне на джип, или тлъст черен мерцедес да речем/ извади пиян военен и простреля един футболист от Литекс.
А преди година две, един бивш пиян полицай или настоящ, не помня, сгази цяло семейство в Дружба и избяга, някой да знае на колко беше осъден???Мангал пък сгази жена на спирката на Плиска и след 3 месеца беше хванат да кара пиян и без книжка?!, присъдата да знаете каква е?Във Врачанско пък сина на шеф полицейски сгази двама абитуренти и не спря даже, после го хванаха, неговата присъда каква беше?
Та не оправдавам никой, който кара пиян и убива хора, ама мразим преуспелите само доникъде няма да стигнем.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Пич, не мразя преуспелите, мразя пияните шофьори, все ми е тая кой би бил евентуално, полицай, колега военен или мутра. Преди години така си замина едно момче - приятел, мутра го прегази с огромния си джип, после съпругата ми за малко се размина със сериозен сблъсък с пиян полицай /карах задната кола и видях какво се случи/....не се опитвам да мутрея на никого, не съм такъв човек. Но понеже държавата не иска да осъди пияните шофьори на полагащото им се наказание, то аз ще ги съдя по моите си закони, пък каквото стане - от затвора се излиза, от гроба - не!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Аз не ги обичам също.Но поне прави чест на въпросния човек че не се скри и не лъга, както правят една камара известни личности у нас, депутите и всякакви други.Защото можеше и присъда да няма.
Но липсата на ред е кофти работа.Тая приказки с гроба и затвора не вършат работа никаква. Ако всеки почне да решава кое е правилно и кое не, ще е по зле и от сега.Всеки ще е прав за себе си и ще си гледа неговата си правда. Дали ще те убие пиян или трезв който раздава "правдата си" все тая, даже при трезвия е по лошо.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
ако си спомняте, максим беше на плаката " ако си пил- слез, искам да стигна жив" хубав пример даде. ако съм на организаторите на кампанията ще го осъдя да плати всички разноски по нея
поредният безотговорн тип със самочуствие на недосегаем. лично аз не вярвам да е направил абсолютно нищо за мануела. всичко беше само трик за да получи условната присъда.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Но поне прави чест на въпросния човек че не се скри и не лъга, както правят една камара известни личности у нас
Каква чест бе батко,полуде линикаква милост за тези дето карат пияни
и са кво за 5-6 бири,едно момче вече не сред нас,а едно момиче не се знае дали ще е
бахти бирите,бахти чудото
Самия факт че се е качил да кара пиян,и е катастрофирал по негова вина трябваше да го вкара в затвора
и отделно да го осъдят за убийство
Ма колкото и да се ядосвам нишо нема да се промени
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoМъри евала,подкрепям мнението ти ! Още повече,че момичето я познавам ...В един квартал живеем.. Нямам думи просто да кажа ква простотия направиха тия като уж го "осъдиха"Може да е най-добрия,но това не го оневинява,и не му дава право да си прави каквото иска
П.С.Аз съм на мнение че трябваше да го осъдят поне на 10 години и солидна глоба,поне да покрие лечението на момичетоТова ако се беше случило в някоя сериозна европейска държава,съм сигурен че щеше деа лежи,независимо кой е и какъв е
На всички които го защитават-пожелавам ви следващия път да не е вашето дете в колата
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Точно това има предвид-еднакви присъди за всички.
Иначе всеки ден си загиват хора поради пиянство или лудо каране-дадох примери в предишните постове, ама често няма въобще осъдени, даже и условно.Губят се доказателство, дела, показания.
Даже имаше и една съдийка от Пернишко през декември премаза човек на пъта-нито спря, нито призна......, засега само не е съдия, ама вече е пуснала първа молба за възстановяване.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
понеже максим е много загрижен и дава мило и драго, момичето да излезе от кома и да се оправи е открита банкова сметка за събиране на средства за лечението И. Предлагам ви да се включим в това от името на "Клуб Алфа Ромео България" а като всеки даде по лев, два или пет. С това да помогнем на една жертва на пътя.
Според някои до сега за лечението на Мануела са изразходвани около 60 000 лв, от които нито стотинка не е получена от максим. Присъдата му е 80 000 лв. на толкова съдът оцени страданията на момичето и родителите му.
PS. радвам се че хора като максим не са в нашия клуб.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от AlfaRomeoМъри евала,подкрепям мнението ти ! Още повече,че момичето я познавам ...В един квартал живеем.. Нямам думи просто да кажа ква простотия направиха тия като уж го "осъдиха"Може да е най-добрия,но това не го оневинява,и не му дава право да си прави каквото иска
П.С.Аз съм на мнение че трябваше да го осъдят поне на 10 години и солидна глоба,поне да покрие лечението на момичетоТова ако се беше случило в някоя сериозна европейска държава,съм сигурен че щеше деа лежи,независимо кой е и какъв е
На всички които го защитават-пожелавам ви следващия път да не е вашето дете в колата
Абослютно подкрепям Мъри!!!!!!!
Ако някой следи в Щатите вкараха В ЗАТВОРА един от най-добрите и най-полупярните играчи по Американски футбол с огромни Милионни договори зад гърба си и Мега спонсори......ЗА.....организиране на бой с кучета!!!!!! Става въпрос за Вик...за тези които следят.
Това е ЕФЕКТИВНА присъда за кучета!!!!
А в скапаната ни държава се напияаш като г*з и убиваш после и те пускат. Че и по ТВ те изкарват национален герой....
Аз лично много харесвах Максим преди.....но да кара пил и да убива.....затвор поне 5-10 години!!!
Това не е нещастен случай!!!
Това не е непредпазливост или лоши условия на пътя....
Той е пил!!!! Съзнавал е че пие и се мисли за господ да кара после....ЗАТВОР!!!Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Аз съм, както отбелязах за еднакви присъди на всички, ако е ефективна, да е ефективна за всеки - това май не се разбира нещо.
Но освен пияните, според мен много строго трябва да бъдат наказвани и тези, които убиват, карайки като малоумни.Ако се заинтересувате ще видите този процент на убийства е значително по висок от убийства вследствие на каране в пияно състояние.
http://money.ibox.bg/news/id_1841770218Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment