Известие

Collapse
No announcement yet.

Осъдиха Volvo за убийство

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Aquila
    изплашила се е и се е опитала да спре.
    А дали е вероятно след като се е уплашила да е поубъркала педалите, да ме извиняват колежките ама съм бил свидетел на подобен случай вместо спирачка газ до ламарината

Comment

Първоначално публикувано от MrX
      А дали е вероятно след като се е уплашила да е поубъркала педалите, да ме извиняват колежките ама съм бил свидетел на подобен случай вместо спирачка газ до ламарината
      Всичко е възможно,но ограничението покрай училищата е 30 км/ч , по тези стръмни улици не вярвам да е карала по-бързо. От там нататък за това си има съд , експертизи на колата , разследвания....Просто исках да кажа,че това,че темата се сравнява със случая на Ставински няма нищо общо.
      http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Здравейте колеги! Аз съм член на Волвоклуб България.Познавам се с доста Алфисти от Варна. За това което се пише по-горе ще споделя с вас следното:
        Аз самият имам точно 850 TDI. С този двигател колата се произвежда от началото на 1996 до април 1997 - след това започват да правят V 70.Повярвайте ми колата има страхотни спирачки с по два сериозни сп.цилиндъра на всяко предно колело е , с по два спирачни маркуча, серийно се произвежда с ABS. Точно за спирачки или въобще за системи за сигурност Волво е последната марка , която трябва да бъде коментирана в негативен план. Това е мнението ми от личен опит и мисля , че и общото мнение клони към това , че нашите коли са едни от най-сигурните. Струва ми се че въпреки че може да има изключения от всяко правило тук става дума за нещо повече от случайност, че въпросната жена е карала Волво. Доста плоско звучи се "осъди" тази кола! По-горе прочетох изказвания на хора, които изказват съмнения за истинноста на случая и мисля че са прави!
        Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
        Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
        Volvo 850 Estate 2.5 TDI

Comment

Те тука си прав, повечето световни стандарти по отношение на сигурността, както каза един колега по горе, са поставени именно от Волво. Жалко че модела 850 не е произвеждан с друг дизелов мотор освен с Ауди 2.5, наистина щях да взема такова, бях намерил страхорно комби 850 с кожа и двузонов климатроник, джанти и други глезотии, но двигателя - майка плаче аи на другите 850-ци които гледах, а и цените на обслужване и подръжка на тоя мотор....Обаче колата е много солидна и сигурна.
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от MrX
            това го направи и един братовчед преди да блъсне типото в един стълб на тролеите в Дружба, панирал се, заляга ( ) и газ......... човека оцеля, но колата не за съжаление
            така че моля да няма обиди по адрес на жените-шофьорки!
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
              Те тука си прав, повечето световни стандарти по отношение на сигурността, както каза един колега по горе, са поставени именно от Волво. Жалко че модела 850 не е произвеждан с друг дизелов мотор освен с Ауди 2.5, наистина щях да взема такова, бях намерил страхорно комби 850 с кожа и двузонов климатроник, джанти и други глезотии, но двигателя - майка плаче аи на другите 850-ци които гледах, а и цените на обслужване и подръжка на тоя мотор....Обаче колата е много солидна и сигурна.
              Много съжалявам , че си останал с негативно мнение за мотора, аз съм чувал лоши отзиви за шест-цилиндровия мотор 2.5, на 850 монтират по-стария пет-цилиндров. Аз лично съм с прекрасни впечатления от него, мисля че и други колеги от нашия клуб споделят мнението ми.Това есествено в никакъв случай не омаловажава избора ти - Капа-та е също много сериозен автомобил - поздравления. Познавам се както казах с някой от алфистите във Варна и ако имаш желание да присъстваш на някоя от техните сбирки с радост ще се опитам да променя мнението ти за този двигател , демонстрирайки ти моята кола!
              Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
              Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
              Volvo 850 Estate 2.5 TDI

Comment

Working...
              X