Първоначално публикувано от Aquila
Известие
Collapse
No announcement yet.
Осъдиха Volvo за убийство
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от Aquilaизплашила се е и се е опитала да спре.
Comment
-
Здравейте колеги! Аз съм член на Волвоклуб България.Познавам се с доста Алфисти от Варна. За това което се пише по-горе ще споделя с вас следното:
Аз самият имам точно 850 TDI. С този двигател колата се произвежда от началото на 1996 до април 1997 - след това започват да правят V 70.Повярвайте ми колата има страхотни спирачки с по два сериозни сп.цилиндъра на всяко предно колело е , с по два спирачни маркуча, серийно се произвежда с ABS. Точно за спирачки или въобще за системи за сигурност Волво е последната марка , която трябва да бъде коментирана в негативен план. Това е мнението ми от личен опит и мисля , че и общото мнение клони към това , че нашите коли са едни от най-сигурните. Струва ми се че въпреки че може да има изключения от всяко правило тук става дума за нещо повече от случайност, че въпросната жена е карала Волво. Доста плоско звучи се "осъди" тази кола! По-горе прочетох изказвания на хора, които изказват съмнения за истинноста на случая и мисля че са прави!Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
Volvo 850 Estate 2.5 TDI
Comment
-
Те тука си прав, повечето световни стандарти по отношение на сигурността, както каза един колега по горе, са поставени именно от Волво. Жалко че модела 850 не е произвеждан с друг дизелов мотор освен с Ауди 2.5, наистина щях да взема такова, бях намерил страхорно комби 850 с кожа и двузонов климатроник, джанти и други глезотии, но двигателя - майка плаче аи на другите 850-ци които гледах, а и цените на обслужване и подръжка на тоя мотор....Обаче колата е много солидна и сигурна.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от MrXПървоначално публикувано от Aquilaизплашила се е и се е опитала да спре.) и газ......... човека оцеля, но колата не за съжаление
така че моля да няма обиди по адрес на жените-шофьорки!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderТе тука си прав, повечето световни стандарти по отношение на сигурността, както каза един колега по горе, са поставени именно от Волво. Жалко че модела 850 не е произвеждан с друг дизелов мотор освен с Ауди 2.5, наистина щях да взема такова, бях намерил страхорно комби 850 с кожа и двузонов климатроник, джанти и други глезотии, но двигателя - майка плаче аи на другите 850-ци които гледах, а и цените на обслужване и подръжка на тоя мотор....Обаче колата е много солидна и сигурна.Fiat Tipo 1.9 TDI 90 hp
Fiat Punto 1.2 MPI 75 HSD
Volvo 850 Estate 2.5 TDI
Comment
Comment