Първоначално публикувано от Mury
Известие
Collapse
No announcement yet.
Най после двигателя си е при мен
Collapse
X
-
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от MuryГоворите глупостипроблемите на този мотор идват от блока на Ланча,и по точно на високи обороти няма мазане на коляновия вал
затва повечето раждат с висока скорост
пример Бат Вас
хе батвас.. ако си мислиш, че твойта роди на паркинг ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
... ако си мислиш, че твойта роди на паркинг ...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
а бе ще си карам дизелта аз ... пък някой ден мое пак да повярвам в бензина ... но от турбината НЕ се отказвам за нищо!
да ти е жива и здрава и само за бензин да ти иска, бат мъро.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
да ти е жива и здрава и само за бензин да ти иска, бат мъро.Само дебитомера не беше сменен в тази кола,но вече и той е нов
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
е време и беше да се укроти ... и аз да бех и аз да ми е писнало у бокса да седя ... иначе за дебитомера беше си за смяна още га бе у мен ... беше планирам за смяна, но ти много дава зор да я земаш...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryГоворите глупостипроблемите на този мотор идват от блока на Ланча,и по точно на високи обороти няма мазане на коляновия вал
пример Бат Вас
Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1Първоначално публикувано от MuryГоворите глупостипроблемите на този мотор идват от блока на Ланча,и по точно на високи обороти няма мазане на коляновия вал
пример Бат Вас
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Не искам да влизам в безмислени спорове. При Ланча мотора си е ок-140 к.с., при Алфа-155 к.с. мотора е напомпан излишно и затова има проблеми.А за петака няма да говорим. Питай ако искаш Бобо да си каже мнението за този мотор.
Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
момци , след първия инцидент сд оригиналния двигател , искам само да кажа ,че с тази ,или която и да било друга кола макс спиид ми е 100 км в час на магистрала. А следващите чупения на двигателя са билипри скорост паркинг - паля сутрин ,за да загрее- последния път , първия пред нас запалена да загрее и втория на път за Враца . Дано нямам проблеми с тоя двигател .... апропо купих си от инат нови биелни лагери и си ги сложих Двигателя вече е качен ,утре само трябва да я накичим и паля . И вярвайте ми повече от 140 тази колая няма да вдигне в жимота си повече
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovмомци , след първия инцидент сд оригиналния двигател , искам само да кажа ,че с тази ,или която и да било друга кола макс спиид ми е 100 км в час на магистрала. А следващите чупения на двигателя са билипри скорост паркинг - паля сутрин ,за да загрее- последния път , първия пред нас запалена да загрее и втория на път за Враца . Дано нямам проблеми с тоя двигател .... апропо купих си от инат нови биелни лагери и си ги сложих Двигателя вече е качен ,утре само трябва да я накичим и паля . И вярвайте ми повече от 140 тази колая няма да вдигне в жимота си повече)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovмомци .............................................., , първия пред нас запалена да загрее и втория на път за Враца . Дано нямам проблеми с тоя двигател .... апропо купих си от инат нови биелни лагери и си ги сложих
Като запалиш, нека поработи минута две и тръгвай, без да ръчкаш на високи обороти разбира се.ИЗключение може дас е прави само за много студени дни, примерно под -10 градуса.Загрява по бързо, като караш НЕбързо, не на високи обороти на 3 та-4 та скорост, в зависимост от ситуацията.
Пиша ти, защото бях ти чел преди това описанието, че си отишъл да се къпеш и т.н. - е това е поне над 20 минути на място / не че от това ти се е скапал двигателя/,но е напълно излишно според мен.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Питай ако искаш Бобо да си каже мнението за този моторИ само да ти вметна че разликата между Ланчовия/Фиатовия мотро и Алфовия е в главата
която почти никога не стздава проблеми,а проблема е в блока
П.С.На всички ни е ясно че този 5 цилиндър е напълно излишенFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrim7Не искам да СПОРЯ но 5ака е много по-уравновестен вигател.Има и други фактори но ме мързи да изброявам.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment