Номера е на един приятел,който не е бил тогава в страната,те явно са видели, че си говоря често с него и...Схемата е следната-в 5.20ч. започва първия разговор,който е 77мин.В 6.05ч. започва втория-18мин-до 6.23ч.,приключва и след 14мин.приключва и първия-практически не е възможно да се проведат два разговора към един и същ номер по едно и също време,освен това М-тел на 30-тата минута или на 1 час прекъсват автоматично разговора.Да предположим че без да искам съм натиснал 2 пъти слушалката и е почнал разговора-в случая последния набран номер-той обаче е друг,след това още 10 пъти без да искам съм натискал копчета...аз тогава летях за Германия и няма как да мина скенер,чек-ин,полицай,3 стюардеси и пак да си говоря,а в 6,35ч.самолета беше на 8000м.над Румъния,където обхват няма!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мобилтел ме рекетират-помощ!
Collapse
X
-
Колкото до адвоката-той е от една фирма Кредитреформ,които събират вземанията на Мобилтел срещу %.От държавните институции файда няма,тез са отракани рекетьори-фирмата е интернационална.Сега явно ме пробват,а за съд не вярвам да се стигне,защото главницата е наистина малка...
Някой знае ли над каква сума може да се завежда иск в съда???
Това стана през Май 2007 аз тогава писах,виках,блъсках и всичко утихна,ама явно не са забравили
Господарите на ефира казаха да питам Комисията за защита на потребителите,те пък казаха че искат отговор от Комисията за регулиране на съобщенията,те пък били независим орган и никой не ги пипа-съответно ми отговориха че няма нищо нередно!!!
Някой ако може да даде правен съвет...Мерси!Алфа 156 2,0
Comment
-
Първоначално публикувано от hkdonevКолкото до адвоката-той е от една фирма Кредитреформ,които събират вземанията на Мобилтел срещу %.От държавните институции файда няма,тез са отракани рекетьори-фирмата е интернационална.Сега явно ме пробват,а за съд не вярвам да се стигне,защото главницата е наистина малка...
Някой знае ли над каква сума може да се завежда иск в съда???
Това стана през Май 2007 аз тогава писах,виках,блъсках и всичко утихна,ама явно не са забравили
Господарите на ефира казаха да питам Комисията за защита на потребителите,те пък казаха че искат отговор от Комисията за регулиране на съобщенията,те пък били независим орган и никой не ги пипа-съответно ми отговориха че няма нищо нередно!!!
Някой ако може да даде правен съвет...Мерси!
Да ти кажа и аз имах една сметка от 230 лева и не я платих пак така ме заплашиха, ама аз ги отсвирих (това преди няколко години) преди една година проверийх да видя какви задължения имам на мое име в М-тел - странно как обачо това задължение от 230 го нямаше -имаше някакво само за 75 лева-ама аз от тогава номер на мое име не съм имал там - странно нали2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Така си мисля и аз,дори бях забравил за това,ама вчера в 20.30ч.ми звъни въпросния адвокат...дали не беше се нафиркал или дрогирал!?
Малко успя да ми припомни моралните порядки и по-точно това да си платя поне разговорите,които съм изговорил,та аз се замислих.
Колкото до съдилища-това е (доскоро беше)моето хоби-имам спечелени 14 акта от КАТ в съда-само заради тяхни тъпи грешки и недоглеждане,но на последния ми го туриха яко-скорост с камера и колан-26 точки
Мерси за подкрепата.Алфа 156 2,0
Comment
-
Бе с Мтел не е баш така,имах навремето карта и имах последна сметка преди да влчза в казармата 100 и нещо лева сега като отидох да си изкарам моя карта нова,ме чукнаха в компа и изезе сметката 180 лв. От 2002 год.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
И аз не мога да си взема на мое име карта от М-тел.....защото съм длъжник на тая шибана фирма....но се гордея, че сам ги завлякал !....поне си върнах малко...от това което са ми надписали!....под 300 лева дълг няма как да се заведе дело......сега е по добре...едно време изпращаха мутри за проблемни вземания......а на измислени адвокати, дето за друго не стават....не им се вразвай
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от hkdonevНомера е на един приятел,който не е бил тогава в страната,те явно са видели, че си говоря често с него и...Схемата е следната-в 5.20ч. започва първия разговор,който е 77мин.В 6.05ч. започва втория-18мин-до 6.23ч.,приключва и след 14мин.приключва и първия-практически не е възможно да се проведат два разговора към един и същ номер по едно и също време,освен това М-тел на 30-тата минута или на 1 час прекъсват автоматично разговора.Да предположим че без да искам съм натиснал 2 пъти слушалката и е почнал разговора-в случая последния набран номер-той обаче е друг,след това още 10 пъти без да искам съм натискал копчета...аз тогава летях за Германия и няма как да мина скенер,чек-ин,полицай,3 стюардеси и пак да си говоря,а в 6,35ч.самолета беше на 8000м.над Румъния,където обхват няма!!!
Има два варианта - 1-вия е грешка в системата на Мтел (проверява се след жалба) 2-рия грешка на абоната - тоест твоя. Помисли много внимателно дали грешката не е в теб. Например може преди да се качиш на самолета да си набрал номера и да е останало отворено повикване
Преди време имах един случай с една възрастна жена, която имаше сметка около 200 лв отразговори с чужбина (изходящо повикване-данни) и женичката идва реве и се направо... след обичайните проверки се оказа, че е осъществила множество повиквания към номер в за данни в Гернания (интернет). Как така? Ами телефона и беше закупен от някоя бутка на биката (тоест внесен от Германия и разкодиран тук) и понеже не направн както трябва тя като си проверява например колко е часа и натискала някакъв бутон (в случая достъп до интернет) и...Изцък ето ти грешката! Докато не и показахме каквъ е проблема и тя твърдеше не аз не съм говорила не съм набирала нищо... Та в случая кое е виновен според вас? Оператора или абоната? Когато грешката е в мобилния оператор след изесняването и надвзетите пари се възтановяват на абоната и ако е необходимо той се компенсира.
Относно качеството на предлаганите услуги и темподобни може да се спори много... със сигурност в БГ всички мобилни оператори дерат както могат, но такова е положението в цялата страна - не може сиренето да е 5 лева, а да ти подаряват телефон за 1 лев и то без да подпишеш договорАлфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment
-
Колега,благодаря за мнението,вероятно имаш някакви отношения с Мобилтел.Добре е да се изслуша и другата страна,обмислял съм варианта аз да объркам нещо,но съгласи се че трябва не веднъж,а поне 10-ина пъти да съм натискал бутони по клавиатурата без да разбера...а за това дали наистина е проведен разговора просто няма какво да коментирам.
Моля те ,ако наистина си запознат да ми кажеш на какъв интервал от време Мобилтел прекъсва разговора автоматично(30мин.или 1 час).
На всички е ясно, че има грешка в системата-софтуера,но съгласи се че има желани и нежелани грешки-та до сега не съм чул някой да каже имам малка сметка!!!
Давам най-тъп пример-във всеки квартален магазин с POS-терминал има бутон или комбинация,при която сметката не се отразява във фискалната памет-програмата е лицензирана,данъчните са я проверили,ама пак някой си спестява ДДС-то...обикновенно кокошкарски суми,какво да говорим за 3 000 000 абоната по 1лв.-3 милиона кинта,дали си струва да има желана грешка???Алфа 156 2,0
Comment
-
А относно вината-Петка си изтървал сапуна в селската баня, а Чапай го опънал, после му се извинил...ама веднъж наебан Петка пак ще го ебат.
След като има грешка трябва да има и наказание, а не компенсация-те искаха да ме компенсират първо с 2 мес.такси,после с 5 такси,сега ми предлагат да платя с 30 лв.по-малко.
Ако имаше ДЪРЖАВА ,случая с ебането щеше да е другАлфа 156 2,0
Comment
-
Първоначално публикувано от sledyПървоначално публикувано от hkdonevНомера е на един приятел,който не е бил тогава в страната,те явно са видели, че си говоря често с него и...Схемата е следната-в 5.20ч. започва първия разговор,който е 77мин.В 6.05ч. започва втория-18мин-до 6.23ч.,приключва и след 14мин.приключва и първия-практически не е възможно да се проведат два разговора към един и същ номер по едно и също време,освен това М-тел на 30-тата минута или на 1 час прекъсват автоматично разговора.Да предположим че без да искам съм натиснал 2 пъти слушалката и е почнал разговора-в случая последния набран номер-той обаче е друг,след това още 10 пъти без да искам съм натискал копчета...аз тогава летях за Германия и няма как да мина скенер,чек-ин,полицай,3 стюардеси и пак да си говоря,а в 6,35ч.самолета беше на 8000м.над Румъния,където обхват няма!!!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment