Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново правителство-какво ли ни чака???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имат колко и ние в градовете един голям А за Миро имше едно интервю с него и семейството му та питаха дъщеря му "твойте родители какво работят а тя казва ами единият депутат а другият данъчен ама кой какво незнам". Кажете ми друго такова семейство
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      ...
      и кат горовим за обществото - имат ли селяните граждански права?
      зависи кои селяни визираш-тези които само мрънкат, не бачкат и избират разни малоумници защото вярват на всяка дума - те би трябвало да нямат, ако питаш мен....
      ама има и други селяни-тези дето в този пек са на полето и бачкат здраво - е те имат право да се оплакват и да избират каквото преценят защото не са седнали и да чакат на готово, пък макар и да грешат защото някой ги е излъгал
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        ...
        съгласен съм
        то тва е то граждасктото общество - оправяш се сам (колективното оправяне когато всички вървят в една посока го видяхме - викат му камунисм) и "мрънкаш" ама щото си направил нещо за да промениш нещата

тия дето чакат на готово -
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колеги слушате ли ги тия идиоти от парламента кви си ги говорят......БСПто май че го издухат ама под вода

Костов говори за ДПС че са корумпирани(не че не са) ама трябва ли точно той да го казва ....е те тва е наглост.

А моментния председател на парла-мента не знае дори български.........МОЛЯ ВЪ, МОЛЯ ВЪ ЗА ТИШИНА
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

" Моля ВЪ " то това "Ъ" идва от стария български език - нали си виждал преди 1944г как се пишат думите с "Ъ" накрая :P
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

В офиса текат бурни залагания със ставка 2 лева ще мине ли правителството или не
              В момента залозите са 1:1

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

мамка му май-успяха да го прокарат гадовете
                155 2.0 traktor

Comment

Поредния апсурд колеги!!! крайните националисти АТАКА гласуват ЗА правителство на турци!!! Аз вече се отчаях, то верно е че парите купуват всичко, ама това на нищо не прилича. Аз съм 100% против това правителство и съм на улиците мо митинги То бива, бива, ама вече съвсем на маймуни ни правят тия
                  .::Black Cloud Gang::.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa 156
                    ...
                    зивнете
                    ама атака са толкова крайни националисти колко и аз

ама какво искате - кой спечели изборите ?
                    е харесва ни не харесва ни 0 тяхно е задължението да управляват

а любимите ми десни партии (за тях гласувах) е да беха мислили овреме - сега загубил си излборите ще си носиш последствията

а и понеже заговорихме за крайните националисти - те са един други + взимат пари от вън - от уса им е финасирането - не съм се задълбавал много може и лекинко да греша - при желлание давам подробностои щото не искам да им публикувам простотиите особено пък безплатно
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

споко бе, е ся като се върне другарката Шмайзер
                      и ше ги бламираме
                      един комунист ше го заразим со сифилис
                      и ...
                      ха така
                      те тва му викам аз "стабилно правителство"
                      един болен - и доле

Шмайзер в странство - горе
                      бравос
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Мале май Вальо се оказа най - близо до истината вчера като каза, че Дедо ще доиде пак
                        Сега да видим Първанката какво ще направи и ще даде ли втория мандат или ще прилагат някакви трикове

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          Мале май Вальо се оказа най - близо до истината вчера като каза, че Дедо ще доиде пак
                          Сега да видим Първанката какво ще направи и ще даде ли втория мандат или ще прилагат някакви трикове
                          трикове ше има, НО
                          от Дедо ви бегане .... нема

п.п. изкефиха ме комунягите как се зарадваха предварително снощи хихи

Comment

Първоначално публикувано от news.bg
                            Станишев върна мандата
                            ПОСЛЕДНО:
                            При създалата се ситуация стигнахме до заключението, че мандатът на Коалиция за България за образуване на правителство е изчерпан. Това се казва в декларация на левицата и ДПС.
                            Двете партии обаче остават на категорична позиция, че с оглед на вота в рамките на 40-то Народно събрание е невъзможно съставянето на стабилно и европейско правителство без Коалиция за България и ДПС.
                            да влезе Дедо

Comment

трудното мина сега идва още по-трудното
                              155 2.0 traktor

Comment

ХАХАХА! Незнам за Дедо ... ма ЦирКУТ стана ЯК!
                                Първо 2-рите ебаха първите , сия сексо продалжааа - първите ебаха вторите... и сега остава Доган да им покаже, как кой се смее последен се смее най-добре или по-точно "НАГЪЪЪЪЗИС!!!" и още една песен там ала Азис - "Ооо как боли"...

А Атака как ме кефят - наща националистическа гордост, шепа ора дето вчера влезоха у парламента ше решават бъдещето в зависимост от това към кого се прикрепят - баси цирка!!!!

Шегата на страна, гадното е че всичко това на наште задници се пише...

Смях за нас, смях и за Европейците, а Румънците ше се смеят най-добре като влезат преди нас у EU.

Comment

Working...
                                X