Известие

Collapse
No announcement yet.

опит за кражба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sledy
    Каското е за 8600 и е в ДЖЕНЕРАЛИ. От там казаха, че от 01.01.08 отпада условието да е маркиран автомобила и аз затова не го маркирах, ама май ще е по-добре да го направя (още 50 кинта, ама по-добре да съм по-сигурен).
    мм да вече автомобилите не подлежат на маркиране при нас но е желателно да я маркираш колега. всички коли който минават през мен в Дженерали се маркират. няма не искам
    п.с. бъди спокоен Алфи не се крадат
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
      Първоначално публикувано от sledy
      Каското е за 8600 и е в ДЖЕНЕРАЛИ. От там казаха, че от 01.01.08 отпада условието да е маркиран автомобила и аз затова не го маркирах, ама май ще е по-добре да го направя (още 50 кинта, ама по-добре да съм по-сигурен).
      мм да вече автомобилите не подлежат на маркиране при нас но е желателно да я маркираш колега. всички коли който минават през мен в Дженерали се маркират. няма не искам
      п.с. бъди спокоен Алфи не се крадат
      И аз така смятах, но след като откраднаха една 155ца от форума и преди това се опитаха да откраднат моята, вече не съм на това мнение...

А маркировката е от огромно значние, защото ако нямате крадците си мислят, че нямате каско и си ги крадът...Нещата доста се променят ако автомобила е маркиран. Тогава май се краде само, ако колата е много хубава и ако е поръчка на друг застраховател да си правят мръсно... Едва ли някой джамабазин ще се занимава да краде кола за 3 000лв. ако е с маркировка. Но виж ако няма, не му е проблем... И това го изпитах на гърба си... А после парите, които изплаща застраховтеля никога не стигат да си върнеш чувството че пак сядаш в твоята алфа(новата)
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

а от каското плащат ли щети по интериора?
        Lexus IS200

Comment

Working...
        X