Известие

Collapse
No announcement yet.

Учебни автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Учебни автомобили

Наред със всевъзможния гювеч от учебни автомобили, като се започне от Москвич и се стигне до последни модели на дадени марки, днес в Русе зърнах учебна 146- ца. Между другото, за пръв път видях да се учат на Алфа и ми бе малко странно. Вие виждали ли сте учебни коли с марката АЛФА РОМЕО ?
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Из цяла София има разлепени листовки за някаки курсове с червена 146-ца на тях ама не знам дали курсовете са наистина на такава кола.Но според мен Алфите не са подходящи за учебни коли- не е хубаво първата ти кола да е толкова мощна.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аз лично не съм виждал но един приятел ми каза че е карал на 145 и инструктурът твърдял че нито един курсист не е взел изпита на тази алфа защото нещо не можели да я карат. А мене ми се вижда че е перфектна но шофери мнооо

Comment

На мен като ми е първа кола... какво като е мощна ?
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Абе има ги секви идиоти инструктори....в петък видях учебен голф 3 вр6
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
            Абе има ги секви идиоти инструктори....в петък видях учебен голф 3 вр6
            е те голфаджийте са спецове по лепенките, може само такава емблемка да е имал
            а да си е бил 1.6Д

бтв според моя инструктор, най-добрата учебна кола е атмосферния дизел, ако може да е 1.1 - най добре
            хем не върви, хем му е се тая на коя предавка си
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              бтв според моя инструктор, най-добрата учебна кола е атмосферния дизел, ако може да е 1.1 - най добре
              хем не върви, хем му е се тая на коя предавка си
              Според мен е близо до истината
              Другарката е на път да се записва на курс и поиска да вземе няколко урока с общи положения предварително, та ходихме на полигона в студ. град (каквото е останало от него).
              Малииии, не е за учебна тази кола След няколко обиколки на подскоци и "ЛЕЕЕЕЕКО със спирачката и газта!" почнах да гледам жадно корсичката, с която една девойка правеше грациозни завойчета до нас

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                Според мен е близо до истината
                Другарката е на път да се записва на курс и поиска да вземе няколко урока с общи положения предварително, та ходихме на полигона в студ. град (каквото е останало от него).
                Малииии, не е за учебна тази кола След няколко обиколки на подскоци и "ЛЕЕЕЕЕКО със спирачката и газта!" почнах да гледам жадно корсичката, с която една девойка правеше грациозни завойчета до нас
                има един полигон на пътя от младост 3 към Горубляне, нали там отзад има ....
                та там е равно поне, и не е тоя лунен пейзаж на студентски град
                ако искаш по-добре там я води
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абе направо и покажи как се пуска съединител и някъде извън София, в някой малък град или село Нека се научи как се кара в движение и то пълно с доста простаци
                  Аз когато учих жена ми преди години да кара, ходихме на полигона на Фестивална (сега е паркинг вече). Счупваше ми съединителя, докато Един ден си помислих, че най-добре е в движение, тя и без това се учеше на 1 учебна Лада. Почна да кара и з квартала, после до център и обратно, макар и без книжка
                  След 2 седмици тренировка, отидохме на полигона пак да потренира елементите, че и предстоеше изпита пред КАТ. Разликата беше огромна, даже бих казал нищо общо с преди
                  Ама докато я учех из София и казах, че за всяко изгасване ще има "глоба" .... и тя се научи
                  Моето мнение е, че инструкторите си вършат работата (макар и малка част от тях), но трябва да има полигон в изпита

УСПЕХ на начинаещите шофьори

п.с. От мен ако зависи, ще направя школа за шофьори само с Алфи
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155

п.с. От мен ако зависи, ще направя школа за шофьори само с Алфи
                    А-а-а, не е хубаво още от начало да се качваш на най-хубавото. Нали човек трябва да има за какво да мечтае. Поне при мен колите, коитои съм карал повече време, са във възходяща градация- първо на Трабанта, после учебната- Лада 2105, после семейното Рено 19, а във Щатите- Понтиак Гранд Ам и Форд Фокус. Така че като дойде време да си купувам лична кола, под Алфа или поне Ланча няма да падам.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Изтупвам праха и да питам. Няколко пъти засичам една учебна 156-ца из Борово, а жена ми иска да взема опреснителни курсове, че има книжка отдавна, ама не е карала също толкова отдавна и като се пробва на Алфата... Абе с 2 думи някой знае ли някакви координати?
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Тук в Бургас от много време деиства като учебна една 156 - сива. Много ме кефи.. Като съдя от честотата с която я срещам - не е останала без клиенти....
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                          Изтупвам праха и да питам. Няколко пъти засичам една учебна 156-ца из Борово, а жена ми иска да взема опреснителни курсове, че има книжка отдавна, ама не е карала също толкова отдавна и като се пробва на Алфата... Абе с 2 думи някой знае ли някакви координати?
                          аз я снимах веднъж с телефона си, с идеята да я кача в папараците, но така и ме домързя.
                          сега прегледах снимката мащабирана.
                          рег. № е С 3669 МР (сребриста) - тази ли имаш предвид?
                          отзад има изписан гсм, но не съм сигурна, че го разчитам правилно, та не ми се ще да те подвеждам.
                          има обаче сайт, който успях да разчета с повечко увеличение, та ето.
                          дано ти е от полза
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Във Велико Търново до скоро имаше учебна 146...на нея се учих..Тедо да пусне снимки!

Comment

Да не почнат да се учат на GTA...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X