Известие

Collapse
No announcement yet.

Учебни автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    ...
    рег. № е С 3669 МР (сребриста) - тази ли имаш предвид?
    отзад има изписан гсм, но не съм сигурна, че го разчитам правилно, та не ми се ще да те подвеждам.
    има обаче сайт, който успях да разчета с повечко увеличение, та ето.
    дано ти е от полза
    Еййй, супер си
    Наистина е сив металик с черни надписи, ама все не й запомням номера и написания гсм. Утре ще звъним. Много благодарско.
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Айде пак почнах те.Тия Алфи да не са космически кораби.Почнахте като Голфаджийте-мноу са бързи,не стават за учебниИма и джип Волво учебна на Мото-Пфое.За нашите условия скоро и Т72 за учебна ще става на учебна
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Еййй, супер си
        Наистина е сив металик с черни надписи, ама все не й запомням номера и написания гсм. Утре ще звъним. Много благодарско.
        молиф.
        после ще пуснеш жената да си джиткаме по женски с алфите

на мъжете ще оставим гледането на децата и други такива удоволствия
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
          Айде пак почнах те.Тия Алфи да не са космически кораби.Почнахте като Голфаджийте-мноу са бързи,не стават за учебниИма и джип Волво учебна на Мото-Пфое.За нашите условия скоро и Т72 за учебна ще става на учебна
          Не бе пич, просто жена ми искаше да се "опреснява" на алфа. Иначе пред блока спира един учебен голф 3-ка, ама тя рече "йок". И аз 'кво да направя - търся помощ от приятели

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          молиф.
          после ще пуснеш жената да си джиткаме по женски с алфите
          на мъжете ще оставим гледането на децата и други такива удоволствия
          Немаш грам кахър
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не бе пич, просто жена ми искаше да се "опреснява" на алфа. Иначе пред блока спира един учебен голф 3-ка, ама тя рече "йок". И аз 'кво да направя - търся помош от приятели
            Не,разбираш ме погрешно.Много добре си се насочил,моята приятелка има Вектра,учи се на Фиеста и...мале страшно и си опреснява на Вектра после.Удачно е да се учиш на кола подобна на тази която ще караш.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
              Не,разбираш ме погрешно.Много добре си се насочил,моята приятелка има Вектра,учи се на Фиеста и...мале страшно и си опреснява на Вектра после.Удачно е да се учиш на кола подобна на тази която ще караш.
              Извинявай, наистина не те разбрах.
              От друга страна това може да е полезно за "бъдещите" поколения алфисти - да "помиришат" на живо що за дзвер е туй алфата

P.S. Е как да не се кефи човек на форума - в рамките на 13 мин. получих правилния отговор. Яко...
              Last edited by pa4ito; d.m.y г., 23:36.
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Изтупвам праха и да питам. Няколко пъти засичам една учебна 156-ца из Борово, а жена ми иска да взема опреснителни курсове, че има книжка отдавна, ама не е карала също толкова отдавна и като се пробва на Алфата... Абе с 2 думи някой знае ли някакви координати?
                Инструкторът със 156-цата е брат на един бивш колега, утре ще му пусна телефона, като се чуя с брат му.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

най-подходящи наистина са дизелите ако няма грам опит
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    Тук в Бургас от много време деиства като учебна една 156 - сива. Много ме кефи.. Като съдя от честотата с която я срещам - не е останала без клиенти....
                    да доста често я засичам и аз и се дразня че преди време я нямаше когато карах курсовете...
                    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                    sigpic

Comment

Е хубаво има Алфа учебна. Обаче кой инструктор дава да му се кара колата над 3000 оборота. Нека да си мислят хората"тая кола е 130 коня пък едвам набира " Та да са по лесни плячки.
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Из цяла София има разлепени листовки за някаки курсове с червена 146-ца на тях ама не знам дали курсовете са наистина на такава кола.Но според мен Алфите не са подходящи за учебни коли- не е хубаво първата ти кола да е толкова мощна.
                        A бе незнам кво наричате мощна кола ама тва стотина коня за мен си е напълно нормална ежедневна кола! Под мощна разбирам над 200 коня (и поне 6 цилиндъра)
                        А ние караме масово 100-150 коня коли и айдеее мнооо мощни!
                        Без лоши чувства!
                        145, 1.6 I.E. Boxer
                        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                        Subaru Legacy 2.5

Comment

за мен истината е учебна лада през зимата! ако това се научиш да караш немаш грешка! само който е карал на изпита студена лада с 5 човека вътре на -3 градуса знае кво е да не видиш през потния джам сива газка от дясно....ебем ти парното руско да ти ебем!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            за мен истината е учебна лада през зимата! ако това се научиш да караш немаш грешка! само който е карал на изпита студена лада с 5 човека вътре на -3 градуса знае кво е да не видиш през потния джам сива газка от дясно....ебем ти парното руско да ти ебем!

Абсолютно си прав... Аз съм се учил на лада 5-ца и съм имал курсове с нея за смяна на свещи, чукче... на филтър.... Емоцията е различна, това да навиваш волана на място е лукс
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

Човека се казва Митко Томов и телефона му е: 0889/64-84-41 Да знаете, че е отличен инструктор, но красавицата за съжаление ми е била пациент. Сега за щастие работи безотказно
                              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                                A бе незнам кво наричате мощна кола ама тва стотина коня за мен си е напълно нормална ежедневна кола! Под мощна разбирам над 200 коня (и поне 6 цилиндъра)
                                А ние караме масово 100-150 коня коли и айдеее мнооо мощни!
                                Без лоши чувства!
                                За начинаещ шофер 100 коня са си множко.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X