Известие

Collapse
No announcement yet.

subaru и дизайн - съкс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• subaru и дизайн - съкс

тази фирма винаги ме е учедвала с пълната си липса на дизайн
    ето снимки на новия форестър - хубави двигатели ама прилича на лада или штото в роде

Базовият агрегат е атмосферен 2,0-литров с 4 разпределителни вала и мощност 158 к.с. – с 33 к.с. повече от досегашния мотор. Благодарение на повишените характеристики времето за ускорение от 0 до 100 км/ч е снижено на 9,4 от 11,1 сек.
    По-големият турбоагрегат 2,5 литра е получил допълнителни 19 к.с., с които мощността нараства до 230 к.с. С него автомобилът набира до 100 км/ч за 5,7 сек. За двигателя се предлага автоматичната трансмисия "Sportshift".

снимки:

тук
    тук
    тук
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

...
    Last edited by pooh; d.m.y г., 13:30.

Comment

А аз четох някъде че Субаро са взели дизайнер от Алфа за да могат да подобрят дизайна и да увеличат продажбите в Европа, пък то било уволнен дизайнер на Алфа и както се вижда Субарото все още не е станало автомобил който да те грабне от пръв поглед макар че има напредък
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ми да...ходя си аз и гледам едиa Impreza STi, седи запалена, ни звук вади, ни външен вид...как да ме грабне...
        Бате недей така...Subaru като направи нещо хубаво, то тогава е много хубаво...
        www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
        X