Известие

Collapse
No announcement yet.

Българската песен на Евровизия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

еднодневка е парчето разбира се...не е като Вода....но аз лично го харесвам и даже сега разбирам, че е спечелило!!! супер
    Лично аз го ползвам като мелодия за звънене на една от групите в телефона ми поне от 2 месеца и като свирне много му се радвам.....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Песента си е №1, но всеки има право да няма вкус proper и на мен ми е рингтон от няколко дена
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Песента си е №1, но всеки има право да няма вкус proper и на мен ми е рингтон от няколко дена
        на мен сега ще ми стане ринг тон
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от yo
          ХА ХА ХА
          Тва евровизия е най-големия SHIT който съм слушал и виждал!
          Пълна боза!
          И аз съм на същото мнение

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

леле, е**** смещката дето е тази песен, обрала е от стиловете, ама нищо скъпо не е обрла, а пък отначало това техното (щото това не се нарича хаус ами си е точно техно) със скречовете на тези двамата е толкова жалкоооооо

а момичето толкова зле пее на живо.. абе въобще, защо трябва да се излагат нашите толкова лошо ? или пак някой си е платил да иде на ервовизия ? балтазар като нищо иска да си намери работа на запад...
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Балтазар и Дийп зоун са гейове
              Парчето е боза ама чак вкиснала , с диджейско парче на Евровизия , баси смешката . Другите държави които учавстват могат по 500 по добри диджейски парчета да изкарат без да се напъват даже .....
              Европа ще покоряваме и впечатляваме с диджей парче
              Там тая музика са я измислили преди прасето Балтазар да се е родило даже .................

Comment

голямо разочарование
                вярно, че може би нямаше по-добра песен /макар, че на мен най-много ми хареса на Светльо и Владо, но и нея не бих я класирала/ ... това не означава, обаче, че е добра, за да ни представи на конкурса. Просто нямаше добри
                Първият път като я слушах песента на победителите ... леле бая фалшивичко После на няколко пъти я засичах така изпята, на момичето ту му се отдава да хване правилния тон, ту не, уви. Студийният запис са го докарали.
                Другото, което ми направи впечатление още на първо слушане, а и сега колкото и пъти да я чуя. Значи казах си - "тая песен ще я дисквалифицират" Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми
                А може и аз като толкова години се занимавам с музика да съм се повредила и да ми правят впечатление неща, дето с "просто ухо" не се забелязват ... щото очаквах масови такива реакции, а пък то няма

PRODIGY - Out of space
                Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                  Балтазар и Дийп зоун са гейове
                  Парчето е боза ама чак вкиснала , с диджейско парче на Евровизия , баси смешката . Другите държави които учавстват могат по 500 по добри диджейски парчета да изкарат без да се напъват даже .....
                  Европа ще покоряваме и впечатляваме с диджей парче
                  Там тая музика са я измислили преди прасето Балтазар да се е родило даже .................
                  точно това си мислих и аз, общо взто от едно 5000 хиляди тракове на европейски диджеи има около 5, които са по-зле от този на тез двамата
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Абе да бяхте отишли нещо да изпеете, като сте големи разбирачи. Мен ме кефи парчето още от първия път като го чух. И само мен да ме кефи в цяла Б-я не ми пука
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и на мен ми харесва,ама явно по лесно е да сереш и да мажеш(типична българска черта)...........................

Comment

чайте малко .. даваме си мненията кво като не го харесваме да се мазним ли?

факт че е спечелило и че ще ни представя всички нас....

айде дано "журито" мисли по-различно и достигнем финала....
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз от музика много, много не разбирам ...ама някакви жартиери видях там
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Пееща пуйка и Киркоров на Евровизия

Пуйката Дъстин ще пее за Ирландия на Евровизия в Белград през май. Птицата всъщност е шарена кукла и е много популярна в страната на детелините.

Дъстин е истинска телевизионна звезда. Той е на екрана още 1990-а и освен разните маймунджилъци, които прави, може и да пее. Има издадени 14 сингъла и 6 албума. Четирима различни актьори пресъздават гласа му през годините. Последният се казва Джони Морисън.

.....чудесен избор
                            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Tickles
                              Без изобщо да се замисля я свързах с Prodigy - Out of space ... мелодията и преходите бавно бързо ... само дето са вкарали модерни ритми
                              А може и аз като толкова години се занимавам с музика да съм се повредила и да ми правят впечатление неща, дето с "просто ухо" не се забелязват ... щото очаквах масови такива реакции, а пък то няма
                              Да, верно има нещо общо, но не бих се сетил, ако не ги бях чул една след друга. За плагиатство не може да става дума според мен
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Take me away съм сигурен, че ще спечели първо място......ама отзад напред! С тия скречове и тая, която не съм я чувал никога, "пeвица" направо сме се изложили, ГАРАНЦИЯ!
                                Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Working...
                                X