Ама нека не ги харесва, лошо няма, всеки си има вкус. Само не мога да разбера с каква цел пуска провокативни теми ука. Да е жив и здрав и още два пъти по толкова километри да си кара безаварийно Опела, но тия провокации са детински.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се чудиш
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от lyuliей сега един колега се "похвали" че е правил основен ремонт на двигателя на астрата си (незнам на колко е) с пилене на глава, смяна сегменти и т.н. в клубния сервиз (нашия визирам, ако се води клубен тоя дето е зад Мултигруп).......Това някои модели фиат за нищо го нямат
Хайде преди да сме фенове нека сме реалисти
просто превъзнасянето на опелите нещо не ми допада като идея. то е ясно, че вечни неща няма. Въпросът е (поне за мен) дали автомобилът ти е превозно средство (опел) или шофирането ти доставя удоволствие (алфа) ....Аз не ги превъзнасям опелите,но трябва да покарате и други автомобили
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMПървоначално публикувано от fredПървоначално публикувано от virusalfaКой Петко,бе?
Петко е отворил тая тема за опела, виж му и другите изказвания, чудя се какво харесва на алфата въобще
А да, това е вярно, виждал съм му разнните обяви, явно е товаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuАз пЪк имам един приятел с "Лада 1600" на 31г. и смея да твърдя, че е по-здрава и по-впечатляваща от "Омега" 13г.
С малко повечко късмет лятото може да има и климатикAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Между другото ми прави впечатление че колите дето продава Петко са доста добри и ако не бях взел "шапката" можеше да скоча на една негова 156-ца /което пак може да се случи де/
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Твоя въпрос и за гатанка не става
Автомобила е каран в нормална държава, на нормални пътища, с читави консумативи и гориво.
Ако е каран и по-пенсионерската може да е на 500 000 и пак да не тропа и скърца.
Нали видях един такъв как за малко над 10 000 у нас стана на гъз и коприва, а като го вкараха имаше вид на излязъл от магазин нищо че беше 8 годишен.
Я ела да го видиш сега
И това не е единствения случай на кола която е вкарана в добро състояние и за годинка две заприличва на тормозен бакшиш.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment