Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се чудиш

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ама нека не ги харесва, лошо няма, всеки си има вкус. Само не мога да разбера с каква цел пуска провокативни теми ука. Да е жив и здрав и още два пъти по толкова километри да си кара безаварийно Опела, но тия провокации са детински.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
      Първоначално публикувано от lyuli
      Първоначално публикувано от lyuli
      ей сега един колега се "похвали" че е правил основен ремонт на двигателя на астрата си (незнам на колко е) с пилене на глава, смяна сегменти и т.н. в клубния сервиз (нашия визирам, ако се води клубен тоя дето е зад Мултигруп).......
      Смяната на сегменти и шлайф глава не е основен ремонт Това някои модели фиат за нищо го нямат Хайде преди да сме фенове нека сме реалисти
      човека не е правил само това, това запомних ....

просто превъзнасянето на опелите нещо не ми допада като идея. то е ясно, че вечни неща няма. Въпросът е (поне за мен) дали автомобилът ти е превозно средство (опел) или шофирането ти доставя удоволствие (алфа) ....
      Удоволствие от шофирането може да ти достави почти всеки автомобил,стига да се приспособиш към него Аз не ги превъзнасям опелите,но трябва да покарате и други автомобили
      не че нещо, но съм карала доста автомобили, доста модели и на опел и на Мерцедес (вкл. и най-вече новите им модели) и какви ли не. Обаче усещането в алфата не мога да го сравня с нищо друго.....
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
        Първоначално публикувано от fred
        Кой Петко,бе?

Петко е отворил тая тема за опела, виж му и другите изказвания, чудя се какво харесва на алфата въобще
        продажбата

А да, това е вярно, виждал съм му разнните обяви, явно е това
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
          Аз пЪк имам един приятел с "Лада 1600" на 31г. и смея да твърдя, че е по-здрава и по-впечатляваща от "Омега" 13г.
          С малко повечко късмет лятото може да има и климатик
          Виждам, че си фен на ладите да ти купя една. Като гледам, май това наистина са най-здравите коли, аз също се замислям да си взема, вместо да стоя без кола.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Под секрет ще ти обадя, че съм на крачка от започване на проекта "Лада бегачка наказва всичко живо в Серес"
            Иначе не съм им фен, но просто е най-лесно, най-евтино и най-сигурно, а резултата е най-добър
            sigpic

Comment

Между другото ми прави впечатление че колите дето продава Петко са доста добри и ако не бях взел "шапката" можеше да скоча на една негова 156-ца /което пак може да се случи де /
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

не че съм фен на Опел , ама 1 година карах служебна Вектра V6 , не съм срещал тогава по пътищата кола да ми се опре

Comment

Твоя въпрос и за гатанка не става
                  Автомобила е каран в нормална държава, на нормални пътища, с читави консумативи и гориво.
                  Ако е каран и по-пенсионерската може да е на 500 000 и пак да не тропа и скърца.
                  Нали видях един такъв как за малко над 10 000 у нас стана на гъз и коприва, а като го вкараха имаше вид на излязъл от магазин нищо че беше 8 годишен.
                  Я ела да го видиш сега
                  И това не е единствения случай на кола която е вкарана в добро състояние и за годинка две заприличва на тормозен бакшиш.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                  X