Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от гащници!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аман от гащници!

Видяхте ли корицата на "автомобилен магазин Беда"? Материалът за Алфа Ромео 159 е озаглавен: "Италианска отвън, немска отвътре"! Е тоя дето го е написал заслужава да го вържат между две Алфи и да дадат газ :newsm66: ! Сигурно си мисли, че прави голям комплимент!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

а какво й е немското,че нещо не ми е ясно? или иска да каже,че са "здрави" като немските возила,да не дава господ
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
      а какво й е немското,че нещо не ми е ясно? или иска да каже,че са "здрави" като немските возила,да не дава господ
      ми мен ако ме питаш двигателя си е немски направо (
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Немска е майкаму на тоя калъф. Как може да каже на италянка че прилича на немската кочина отвътре бе
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Re: Аман от гащници!

Първоначално публикувано от koolio
          Видяхте ли корицата на "автомобилен магазин Беда"? Материалът за Алфа Ромео 159 е озаглавен: "Италианска отвън, немска отвътре"
          Хубаво е не само заглавията да се четат! Като е написал човека немска отвътре няма предвид, че интериора и е немски или двигателя.
          А тва, че има високо ниво на пасивна и активана сигурност (пълна с 8 възд. възглавници), че има качествено изпълнение на детайлите, че има ниско ниво на шума и разни други фактори на които немците обръщат внимание. И така наречения "калъф" си е много прав, защото това дето го е писал, всъщност го е превел от някое немско или английско списание.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2296

Comment

Кхм... ако се не лъжа, Алфа 159 излиза под ръководството на немец...? Не се сещам къде го мернах този факт... за мениджър става въпрос, не за инджинерин, което може и да е за добро - малко дисциплина няма да навреди (ми всичкото италиенец излиза вкупом отпуска през август и само вестниците продължават да излизат... през останалото време положението не е много по-натегнато май)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
            Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              незнам къде точно го четох, но изрично си пише че главите на всички двигатели са си разработка на Алфа Ромео, иначе блоковете са общи с ГМ
              ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

..

да не си кривим душиците,ама са болнави нашите стрели.доста сме назад в класацииата за ниа-малко посештение на сервизи.нема лошо от смесване на крафта от време на време.
                С уважение.

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
                  незнам къде точно го четох, но изрично си пише че главите на всички двигатели са си разработка на Алфа Ромео, иначе блоковете са общи с ГМ
                  еми и в главите общите неща са само с Фиат Крома - новата - това според еПеро де ...

нищо общо няма със старите двигатели
                  говоря за 1.9JTS и 2.2 JTS
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: ..

Първоначално публикувано от arieca155
                    нема лошо от смесване на крафта от време на време.
                    Тва ми напомня една уж истинска случка с Оскар Уайлд (да ме прощават за свободния преразказ по-вещите в литературата):

Въпреки, че бил гей, една жадна за известност фръцла му налита с думите:
                    - Представяте ли си какви прекрасни деца бихме имали с вас - при вашия ум и моята красота!
                    А Оскарчо:
                    - Мда, стига да не наследят Вашия ум и моя нос...

Та ще се види с времето какво ще излезе.
                    Ей го човека

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от pooh

Хубаво е не само заглавията да се четат! Като е написал човека немска отвътре няма предвид, че интериора и е немски или двигателя.
                      А тва, че има високо ниво на пасивна и активана сигурност (пълна с 8 възд. възглавници)

Високото ниво на сигурност е немски приоритет, така ли ? Айде покажи ми сериен модел немска кола от 1993 г. от класа на Ланча Делта 2 с два еърбега! Щото Ланчата си ги има серийно. А колкото до заглавията- като видя такова нещо на корицата как да си купя списанието?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio

А тва, че има високо ниво на пасивна и активана сигурност (пълна с 8 възд. възглавници)

Високото ниво на сигурност е немски приоритет, така ли ? Айде покажи ми сериен модел немска кола от 1993 г. от класа на Ланча Делта 2 с два еърбега! Щото Ланчата си ги има серийно. А колкото до заглавията- като видя такова нещо на корицата как да си купя списанието?
                        Колега тука се изказа неподготвен Винаги немците са имали по-високи изисквания за сигурност
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

...еми и в главите общите неща са само с Фиат Крома - новата - това според еПеро де ...

нищо общо няма със старите двигатели
                          говоря за 1.9JTS и 2.2 JTS
                          ми Вальо как да има общи неща с старите мотори като това са абсолютно нови мотори за Алфа Ромео
                          имах на предвид че за 159-ката се ползва освен общата платформа с ГМ също така и еднакви блокове на моторите
                          главите са отделна разработка на Алфа Ромео

Comment

@ bass
                            точно тва е баш шефа "Karl-Heinz Kalbfell, 55, is the boss of both Alfa Romeo and Maserati." ,а освен това и шефа на дизайнерския отдел е немец.

@koolio
                            Ланчия е най-луксозната италианска марка, за това следва да се сравни с най-луксозната немска, а именно Мерцедес. Делата 2 е в С-сегмента занчи я сравняваме с С-класа. И 2-та модела излизат '93г.С-класа излиза стандартно с 2 възд. възглавници, а Делта2 НИКОГА не се е предлагало 2-ра. Да не говорим, че мерцедес слагат възд. възглавници още '89 на 124 и 190. Така, че не продължавай да говориш наизуст! Не го приемай на вътре. и аз на твойте години не знаех кой знае какво за автомобилите.

Comment

... Делата 2 е в С-сегмента занчи я сравняваме с С-класа....
                              тука има малка неточност
                              трябва да сраваняваме С-класата на Мерцедес с Ланча Дедра или със 155-цата все пак
                              Делтата и 145 примерно можем да сравняваме с тривратата С класа дето не и занм сигнатурата, но ще ме прощавате за това

Comment

Working...
                              X