Първоначално публикувано от Бобби
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тир на Македония :)
Collapse
X
-
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
-
Първоначално публикувано от pe6kata212Първоначално публикувано от БоббиПървоначално публикувано от SFINKSБаш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ....Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от pe6kata212Първоначално публикувано от БоббиПървоначално публикувано от SFINKSБаш шофера си е олигофрен ,то така става да се заблудиш ..... първо преди да отидеш на адрес гледаш или на GPS или на карта каде е тоя адрес ........карал съм две години "ЕВРОПА"...и на Мадара съм се качвал..прекарвахме един силуз от бетонов център с удалжено ремарке.....нищо лично
....не се засягаи от нищо..но са морално остаряли...важното е да ти изкарват парички.....и грешно долавяш...няма смисъл да спорим!!!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от fredТа в обобщение - никой не признава че е лош шофьор, еб@'ч и не разбира от футбол и политика..."най добрия плувец се дави"....важно е да си признава грешката
....е за плувеца ще е малко трудно
...ако не изплува
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Историята с това камионче има 3 възможни начала:
- Някой идиот му е дал пропуск да влиза в центъра в пиков час.
- Някой идиот му е дал неправилен адрес.
- Някой идиот седи в кабината на камиончето.
Прибавете идиотите които проектират светофарите в София, идиотите които трябва да поставят табели, идиотите които рушат/крадат табели и най-вече идиотите които вместо да се отдръпнат и да го пуснат за 2 мин да направи маневрата и замине, запушват и него и останалите - за да не се минат случайно.
Та поредния абсурд е налице.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfiusИсторията с това камионче има 3 възможни начала:
- Някой идиот му е дал пропуск да влиза в центъра в пиков час.
- Някой идиот му е дал неправилен адрес.
- Някой идиот седи в кабината на камиончето.
Прибавете идиотите които проектират светофарите в София, идиотите които трябва да поставят табели, идиотите които рушат/крадат табели и
най-вече идиотите които вместо да се отдръпнат и да го пуснат за 2 мин да направи маневрата и замине, запушват и него и останалите - за да не се минат случайно.
Та поредния абсурд е налице., много е досадно!) точно заради някакви тъпанари, които само и само те да минат, или защото са "с предимство" кесят и пречат и изобщо не съобразяват, че ако се мръднат и отпушат и самите те ще минат по-бързо.....
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от pentнещо му беше станало май защото после дойде и линейка...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
на път всичко се случва.
Може човека да е бил с по слаби нерви,и на фона на всичкото свирене да се е притеснил и да му е станало лошо.Колко са ми свирили и са ме псували,но какво да направя и аз съм излязъл да изкарам някой лев.Това че инфраструктурата на София не е предвидена за толкова много коли,не значи,че всички шофери на по големи ППСта са некадърни.Тези вечно бързащи хора(така наречени гамени)вместо да те изчакат възпитано,надуват клаксуна и си мислят,че така ще те накарат да направиш по бързо маневрата.Не напротив така не става.Трябва да имаме малко трпение,никой не е излязъл на пътя за да всява смут,просто всеки кара колкото може,не всички са професионалисти.
Поздрави
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от morfiusТова някак не се връзва с насмешливото начало на темата...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
хич няма и да се оправдавам, защото ако човека е търсил помощ не е това начина... да се навре с незнам си колко тона ТИР в центъра. още повече идваше от Борис... а знаеш кое голямо болнично заведение му е точно по пътAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Мен заглавието направо ме обърка преди да отворя темата.Тир на Македония,викам си тези взеха да напраят тирове.
И пред нас има тир: аз да на напиша ТИР на Хан Тервел(така се казва улицата ми)145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
А човекът може ли да не го знае това ако не е от София?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment