Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да скрием рег. номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от botsos
    Първоначално публикувано от Mind_Control
    Лепиш един лист хартия на номера и пишеш на него FUCK THE POLICE и се скрива перфектно. От там като те спрат куките и почнат да се правят на интересни им плескаш закона в лицето, даваш им 10 лв. махаш надписа и палиш.. след 500 м. спираш и пак лепиш листа на номера.

Законовото основание да им плеснеш 10 лв в челата и да си тръгнеш е това:

Чл. 183. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба 10 лв. водач, който:

4. (отм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., предишна т. 3 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер.
    извинявай, но какво става като си махнеш листчето?! хоп - номера на колата и пак акт.
    Да, но ти листа ще го махаш само ако те спрат и ти направят проблем... Както казах след 100 метра нагоре по улицата слизаш и лепиш нов. Нали въпросът е да не те ловят камерите...
    Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
      Първоначално публикувано от botsos
      Първоначално публикувано от "Mind_Control":8xlm026i
      Лепиш един лист хартия на номера и пишеш на него FUCK THE POLICE и се скрива перфектно. От там като те спрат куките и почнат да се правят на интересни им плескаш закона в лицето, даваш им 10 лв. махаш надписа и палиш.. след 500 м. спираш и пак лепиш листа на номера.

Законовото основание да им плеснеш 10 лв в челата и да си тръгнеш е това:

Чл. 183. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с глоба 10 лв. водач, който:

4. (отм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., предишна т. 3 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) управлява превозно средство с нечетлив или закрит по какъвто и да е начин регистрационен номер.
      извинявай, но какво става като си махнеш листчето?! хоп - номера на колата и пак акт.
      Да, но ти листа ще го махаш само ако те спрат и ти направят проблем... Както казах след 100 метра нагоре по улицата слизаш и лепиш нов. Нали въпросът е да не те ловят камерите...[/quote:8xlm026i]

Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Да, но ти листа ще го махаш само ако те спрат и ти направят проблем... Както казах след 100 метра нагоре по улицата слизаш и лепиш нов. Нали въпросът е да не те ловят камерите...
        Хитро, но много рисковано според мен...[/quote]
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Да повдигна темата, че напоследък, след снимките, които получих, се чувствам като филмова звезда и не знам кога пак ще съм участник в бързи и яростни.
          Малко инфо по темата-не знам колко е истина
          НАПРАВО КОПИРАМ СТРАНИЦАТА ОТ ЛИНКА ПО-ДОЛУ
          http://www.maslaigresi.com/index.php?productID=2219

Защита от заснемане на регистрационния номер от камерите по пътищата PhotoBlocker 200мл. спрей

Цена: 30.00лв

Наличност: ДА По-голямата част от камерите използват червена светлина или силна светкавица за снимка на регистрационните номера на автомобилите. След като напръскате вашия регистрационен номер, със специалната формула на PhotoBlocker той произвежда мощни отблясъци, който се отразяват обратно към камерата. Това скрива образа на вашия регистрационен номер, което го прави невидим. С PhotoBlocker спрей, правите регистрационния си номер невидимо за трафик камери но видим с просто око. Начин на употреба: Почистете регистрационния номер. Преди да започнете да пръскате вашия регистрационен номер си осигурете подходящо място без вятър. Нанесете лек слой от PhotoBlocker™ спрей върху своя номера и го оставете да изсъхне. След това повторете процедурата още 3-4 пъти докато се получи хубав гланц с блясък върху вашия регистрационен номер. Вече сте защитени. Сега имате един отличен шанс да избегнете даването на излишни пари за фиш или акт ако сте карали с превишена скорост и сте засечени от камерите. Доставка до офис на Еконт Експрес 4.20лв.
          Last edited by angelovi69; d.m.y г., 20:32.
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Трябва някой да си напръска табелите и да се прежали да мине бързо покрай някоя камера.
            Аз лично се съмнявам в ефекта на този лак.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

това ще подейства само вечер когато като минаваш си пуска светкавица през деня те не използват светкавица следователно никакъв ефект
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Aз имам друга идея, за предния номер.

http://www.youtube.com/watch?v=zCypnzSZk9s
                Имам същия плеър и може да модифицираш механизма и си изваждаш другия номер от пред и си караш с 200 по магистралата, пък нека те снимат камерите.
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Когато караш по магистралта с 200, с това ти искаш да покажеш колко си велик , и как не ти дреме за законите ( за града това важи 2 пъти повече ), като си толкова велик и имаш топки да нарушаваш трябва да имаш топки и да си носиш последствията ........а не да се криеш като мишка
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Когато караш по магистралта с 200, с това ти искаш да покажеш колко си велик , и как не ти дреме за законите ( за града това важи 2 пъти повече ), като си толкова велик и имаш топки да нарушаваш трябва да имаш топки и да си носиш последствията ........а не да се криеш като мишка
                    стига комплекси бе хора

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                      стига комплекси бе хора
                      И аз това казвам..... стига с комплекси... безсмислени наршения .... карал съм до бургас с 120-130 на магистрала и съм карал 160-180 .... разликата максимум да е 20-25 минути..... Напълно безмислено занимание имайки предвид рисковете (желязото си желязо)... А ако толкова обичате високите скорости , това се прави извън движението , далеч от возещите се в другите коли деца ......
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Не разбирам съществуването на тема, в която се дават описания и съвети, как грубо и нагло да погазим закона!
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Това не са съвети за погазване на закона! Това са глупости за наивници желаещи да нарушават закона без да си платят. Единственият спрей който ще скрие номера ви от камерите е черен емайл лак.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Aбе всички съвети тука ако се ползват най-малки проблем ще е ако е с цел показване на ЗДвП, ако се сещате какво имам в предвид

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                              Aбе всички съвети тука ако се ползват най-малки проблем ще е ако е с цел показване на ЗДвП, ако се сещате какво имам в предвид
                              Я опитай пак
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Я опитай пак

Oх цяла нощ не съм спал минутка даже.

Исках да кажа, че ако целта на цялата тая работа е да се прекрачи закона за движение по пътищата ще е супер.

Проблем ще е ако целта е нещо по-сериозно.

Отново се извинявам (дано до вечерта успея да заспя )

Comment

Working...
                                X