Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да скрием рег. номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Темата е екстра,стига сте се вживявали.

Ще погазвам каквото си искам,аз тия закони не съм ги искал.Глобите от тях да не би да ходят за пътищата или за инфраструктура?А,м?
    Нее,някой огрухан депутат си бръкне в някое отверстие,после исмуквайки субстанцията от ноктите си решават какви нови глоби да налагат или увеличават.Ае сиктир.Мен ме снимаха веднъж на околовръстното шосе и дето някой тъпак е решил че заради некъв строеж е трябвало да тури знака в храсталака,и не стига това ами и 50 километра ограничение даже.И естествено лешоядите се боднали зад храста и снимат,снимат,снимат.....
    Платих си в срок,ползвах отстъпката и с най-голям кеф им пожелах само свещи за умряло да си купят с тия пари.Па ако щът и свещи за отзад да си купят.

Купих си един готин АНТИрадар - абсолютно забранен.
    В навигацията сложихме карта със всички стационарни камери и такива на които обикновенно седят фекалийте.
    На номера му лепя изолирбанд и в един определена вечер през седмицата минавам по веднъж със 160-70 през камерите на АМ Тракия посока София и после наобратно.

А те снимат ли снимат горките

Съжалявам че нямам нещо по-бързо подвижно да чупя всяка седмица рекорда за превишена скорост.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Онзи, транспортера го беше направил най- добре, върти си номера, когато си поиска , неговото беше с два номера, но спокойно може да се направи и повече.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
        Темата е екстра,стига сте се вживявали.

Ще погазвам каквото си искам,аз тия закони не съм ги искал.Глобите от тях да не би да ходят за пътищата или за инфраструктура?А,м?
        Нее,някой огрухан депутат си бръкне в някое отверстие,после исмуквайки субстанцията от ноктите си решават какви нови глоби да налагат или увеличават.Ае сиктир.Мен ме снимаха веднъж на околовръстното шосе и дето някой тъпак е решил че заради некъв строеж е трябвало да тури знака в храсталака,и не стига това ами и 50 километра ограничение даже.И естествено лешоядите се боднали зад храста и снимат,снимат,снимат.....
        Платих си в срок,ползвах отстъпката и с най-голям кеф им пожелах само свещи за умряло да си купят с тия пари.Па ако щът и свещи за отзад да си купят.

Купих си един готин АНТИрадар - абсолютно забранен.
        В навигацията сложихме карта със всички стационарни камери и такива на които обикновенно седят фекалийте.
        На номера му лепя изолирбанд и в един определена вечер през седмицата минавам по веднъж със 160-70 през камерите на АМ Тракия посока София и после наобратно.

А те снимат ли снимат горките

Съжалявам че нямам нещо по-бързо подвижно да чупя всяка седмица рекорда за превишена скорост.
        Само заради този коментар трябва да ти вземат книжката и да не ти я връщат докат не ти дойде мозък в главата. Слава богу че има полицаи поне някак да ни пазят от такива малоумщини - излизам на магистралата да мина пред камерата с 170 ?!?!?!? WTF Каква е целта на занятието ????? Друга работа нямаш ли си??? Иначе всички някога стигат до това че трябва да се кара разумно и да се спазват правилата.....някои когато го осъзнаят вече е късно за тях ( и за някой невинен на пътя ) - пожелавам ти да не си от тези!!!!
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Само заради този коментар трябва да ти вземат книжката и да не ти я връщат докат не ти дойде мозък в главата. Слава богу че има полицаи поне някак да ни пазят от такива малоумщини - излизам на магистралата да мина пред камерата с 170 ?!?!?!? WTF Каква е целта на занятието ????? Друга работа нямаш ли си??? Иначе всички някога стигат до това че трябва да се кара разумно и да се спазват правилата.....някои когато го осъзнаят вече е късно за тях ( и за някой невинен на пътя ) - пожелавам ти да не си от тези!!!!

Цъ,не съм.
          Ама аз и книжка нямам,така че няма какво да ми вземат
          Най-много да вземат "нещото" за камшик

Comment

Цъ,не съм.
            Засега!
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
              [B]Да повдигна темата, че напоследък, след снимките, които получих, се чувствам като филмова звезда и не знам кога пак ще съм участник в бързи и яростни.
              Mythbusters нарочно не тестваха всички ситуации а някакви смешни колкото да си направят шоуто.
              Такива спрейове имат ефект ако:
              -не вали
              -тъмно е
              -камерите са със светкавици (У нас камерите не са такива доколкото знам)
              Има ефективен АНТИрадар, който обърква лазерни радари. Обаче в България лазерните радари не са масови.
              Един познат ми се хвалеше че има работещ АНТИрадар за нелазерните радари , не не му повярвах а и сумата , която е платил беше колосална.
              За камери без инфрачервен филър снимащи задният номер на колата също има решение .
              ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                Mythbusters нарочно не тестваха всички ситуации а някакви смешни колкото да си направят шоуто.
                Такива спрейове имат ефект ако:
                -не вали
                -тъмно е
                -камерите са със светкавици (У нас камерите не са такива доколкото знам)
                Има ефективен АНТИрадар, който обърква лазерни радари. Обаче в България лазерните радари не са масови.
                Един познат ми се хвалеше че има работещ АНТИрадар за нелазерните радари , не не му повярвах а и сумата , която е платил беше колосална.
                За камери без инфрачервен филър снимащи задният номер на колата също има решение .
                Село Подслон,посока Сливен,със светкавица.АМ Тракия,на изхода на Пловдив,посока София със светкавица.
                От тая в Подслон съм виждал снимка на колега,вижда си се идеално.А тия на магистралата както казах,редовно им пробвам светкавиците

Антирадар - да,ама ако го скриеш добре,иначе проблем.
                Освен че съм го скрил,съм го направил да се изключва от копчето за подгрев на огледалата и задния джан (зимата ще видя къде ще му мисля място) щото ще е тъпо да ме спрат а той да продължи да цирика
                Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 21:09.

Comment

Гориш Митак, вече всички катаджии в Пловдив знаят за теб и колата ти.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Село Подслон,посока Сливен,със светкавица.
                    Подслонската не бачка от доста време вече....
                    Най - ефективно е смяната на номера чрез въртене или нещо от сорта, но е безмислено, а и най - вече тва действие се води престъпление.......а все пак законодателя допуска нарушаването на закона с нарушения, но престъпленията все пак са друго нещо.......
                    Антирадар - да,ама ако го скриеш добре,иначе проблем.
                    Никакъв проблем няма, даже помага пред куките, веднъж преди време искаха да ми вменят скорост, а радара им даже не беше пуснат.......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

Никакъв проблем няма, даже помага пред куките, веднъж преди време искаха да ми вменят скорост, а радара им даже не беше пуснат.......
                      Радар детекторите са легални в България , антирадара е друго и е забранен.
                      ...

Comment

Горта се разлисти !!!
                        Двоино лепящо тиксо на една от цифрите, едно листо отгоре и гас !
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Радар детекторите са легални в България , антирадара е друго и е забранен.
                          E тва да, ползвах израза само щото те често радар детекторите така ги наричат.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Гориш Митак, вече всички катаджии в Пловдив знаят за теб и колата ти.

Колите ми се водят на офшорки на Кайманите

Куките могат да ме хванат за ауспуха

Абе да не ви е подгонила параноята за голямата конспирация?Я по-смело,кви са тия недомлъвки?Органите дебнат с месеци някой виртуален "пират" за два качени филма и свален албум на лейди Гарга . Вие сте се подертили че някой щял нещо да прочете,да не би да ви чака утре пред колата със стоп палката?
                            Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 22:03.

Comment

подертили че някой щял нещо да прочете,да не би да ви чака утре пред колата със стоп палката?
                              Пред нея добре, да не земе вътре в нея да ни чака.....

Comment

Колите ми се водят на офшорки на Кайманите

Куките могат да ме хванат за ауспуха

Абе да не ви е подгонила параноята за голямата конспирация?Я по-смело,кви са тия недомлъвки?Органите дебнат с месеци някой виртуален "пират" за два качени филма и свален албум на лейди Гарга . Вие сте се подертили че някой щял нещо да прочете,да не би да ви чака утре пред колата със стоп палката?

Не утре Митак, сега сега. Погледни през прозореца патрулката е долу и едната кука даже нещо бара ауспуха на осмака- сигурно е топъл още. Ако след малко някой звънне на врата- не отваряй!
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X