If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами той ако е отишъл с договора за покупко-продажбата дали няма да може го прехвърли?
иначе утре отивам и им казвам да анулират полицата
Taка даже ще ти върнат и паричките
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Трябва да се случи нещо с колата, за да му стане "яко"
Нито полицаите могат да разберат, че няма Г.О. и да го глобят, нито крадците могат да разберат, че няма каско, нито нищо...
Нито полицаите могат да разберат, че няма Г.О. и да го глобят, нито крадците могат да разберат, че няма каско, нито нищо...
Егати селския тарикат...много ги обичам такива...викнат ме да работа, после детето се било разболяло ала бала и накрая ми платят след 300 зора ..после ме викнат пак да работа при тях ама тоя пат няма да стане...Момче заеби го тоя мангал несе ядосваи нали си анулирал полицата...заеби дано пукне да го прегази КАМА3!!!
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Значи ника му не го знам защото не ми е писал по форума но съм сигурен че чете редовно защото когато оглеждаше колата ми разправяше че в форума бил чел за честите проблеми на тези алфи.
Значи каското е на твое име и никой няма да му изплати щета без да е джиросана полицата така че чакай сам ще те потърси Даже направо кажи на застрахователите коя е сметката ти и да пращат парите там ако има щети Ако си му написал пълномощно, обади се на застрах. компания , че го прекратяваш
Точно така, каквото повикало такова се обадило....
Колеги, пълномощно не се прекратява току - така...
Не го казвам за да се заяждам, просто това ми е работата
Пълномощното е нутариално заверено и със присъствието и изришното съгласие на упълномощителя...а работата на нотариуса е да прецени дали упълномощителят в трезво съзнание разрешава на трети лица да боравят с негови вещи, имоти и т.н.
Това е все едно да си продадеш колата с генерално пълномощно, да вземеш парите и след това да кажеш, че искаш да прекратиш пълномощното....
Единственият вариант е, ако няма пълномощно, тогава, както каза колегата при евентуално изплащане на щети за парите трябва да отиде титулярът на застраховката.... Успех
Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Значи ника му не го знам защото не ми е писал по форума но съм сигурен че чете редовно защото когато оглеждаше колата ми разправяше че в форума бил чел за честите проблеми на тези алфи.
Значи каското е на твое име и никой няма да му изплати щета без да е джиросана полицата така че чакай сам ще те потърси Даже направо кажи на застрахователите коя е сметката ти и да пращат парите там ако има щети Ако си му написал пълномощно, обади се на застрах. компания , че го прекратяваш
Пълномощното е нутариално заверено и със присъствието и изришното съгласие на упълномощителя...а работата на нотариуса е да прецени дали упълномощителят в трезво съзнание разрешава на трети лица да боравят с негови вещи, имоти и т.н.
Това е все едно да си продадеш колата с генерално пълномощно, да вземеш парите и след това да кажеш, че искаш да прекратиш пълномощното....
Единственият вариант е, ако няма пълномощно, тогава, както каза колегата при евентуално изплащане на щети за парите трябва да отиде титулярът на застраховката.... Успех
Ами виж каското и гражданската ги прекратих като написах декларация в офиса на Армеец че не желая полиците да се прехвърлян на новия собственик еди кой си и желая да бъдат анулирани от деня на продажбата на колата
Ами виж каското и гражданската ги прекратих като написах декларация в офиса на Армеец че не желая полиците да се прехвърлян на новия собственик еди кой си и желая да бъдат анулирани от деня на продажбата на колата
Да, в крайна сметка, ти дори да си му направил пълномощно можеш да отидеш и да прекратиш полицата, защото ти си му дал права да бирави с нея, но тя все още е на твое име. Няма да можеш да направиш нищо, ако той е съумял да я прехвърли на свое име. Но пълномощното не можеш да прекратиш.
Браво, че си реагирал на време. Поздрави
Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Да, в крайна сметка, ти дори да си му направил пълномощно можеш да отидеш и да прекратиш полицата, защото ти си му дал права да бирави с нея, но тя все още е на твое име. Няма да можеш да направиш нищо, ако той е съумял да я прехвърли на свое име. Но пълномощното не можеш да прекратиш.
Браво, че си реагирал на време. Поздрави
Доколко знам можеш да се отречеш от пълномощното мисля при нотариус, но понеже никой няма да го провери дали е валидно е почти безмислено. А ако не сте сключвали някакаъв договор обяви си колата за открадната и ...
Алфист по душа и сърце!
В търсене на 147
Пежо 206 '02 - продава се!
Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша
Comment