Известие

Collapse
No announcement yet.

Красотата на Алфа Ромео поражда омраза в другите ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Красотата на Алфа Ромео поражда омраза в другите ??

Та въпроса ми е , как мислите нали е много ЖАЛКО да завиждаш на приятел който има по - хубава кола от твоята , в смисъл вместо да се радва човек започва няква злоба да изпитва , много странно Имам един приятел от квартала , дето и музика като си слагам и сичко като си права вместо да се редва , започва да злобее е така без причина,и ако имам некъв проблем с колата , вместо да си помагаме , той се радва и ми пише как съм се преебал с Алфата.
    Моя "приятел" кара Пежо 306 кабриолет което чесно казано няма вид въобще , от гюрука се е раздърпал и стърчат некви конци , цялата кола е надрана и т.н... аба стара кола си прдставете. И постоянно без да съм му казал нищо, ми пише некви съобщения от сорта на.... "хаха колко са смешни тия алфи , най-ефтиното пежо 2000 година е по - скупо от най скъпата алфа 2000г." и некви е такива от сорта....
    Аз мисля че момчето нещо се е побъркало от комплекси, вижда че колата му не е хубава в сравнение с другите и... някси му е супер Гадно отвътре , ама като самозащита обижда на другите колите дето са по 10 пъти по хубави.....
    Как мислите?
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Спокойно колега и при мен е така положението. И на мен като ми се разавли колата и на мен ми злобеят постоянно. Тва алфите, казах ли ти да не си купуваш такава кола, само в гаража ще стои и тем подобни глупости. Хич да не ти пука и тва е.
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

Comment

да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
      Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....

Comment

Това си е избиване на комплекси
        При приятелството няма значение кой кво кара и кои къде живее !
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

дам, на мен лично ми е тъпо да изгупа приятл на който съм си мислел че мога да разчитам и също така съм бил готов да може той да разчита на мен за квото и да било , заради едните му ламарини.
          На него незнам дали му е така.... наскоро беше пуснал тема в нашия форум, че моя цвят на алфата е грозен и обезобразява колата , пак със същата цел....

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
            дам, на мен лично ми е тъпо да изгупа приятл на който съм си мислел че мога да разчитам и също така съм бил готов да може той да разчита на мен за квото и да било , заради едните му ламарини.
            На него незнам дали му е така.... наскоро беше пуснал тема в нашия форум, че моя цвят на алфата е грозен и обезобразява колата , пак със същата цел....
            как може да се връзваш на някакви комплексари, карай си колата и й се кефи а на такива не объщай внимание!
            бтв сребристото е най-идеалния цвят за БГ, щото не личи като е мръсна
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Колега по-далечко от такива приятели ако питаш мен. Има една поговорка - по добре сам отколкото с лоши приятели
              166, 2.4 JTD'00

Comment

@Offtopic

Коелга Absente_,
                Моля те порчети правилата на форума относно големината на изображенията в подиса.
                Мерси предвартелно.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

... щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото....
                  Щом е така му е простено да се заяжда според мен. Човека не признава друга кола , това е.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
                    Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....
                    а що не кажеш как твоята прехвалена алфа(115кс) ще бяга пежото ми 2 бензин.разправя на ляво и дясно това.и честно казано съмнявам се че някой тук ще отрече че пежо е по добра марка от Алфа.без да искам да обиждам някой

Comment

И с какво е по-добро пежото, с по-добър маркетинг ли?
                      Аман от пишкомерене...
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
                        И с какво е по-добро пежото, с по-добър маркетинг ли?
                        Аман от пишкомерене...
                        по тази логика с кво е по добра алфата от ладата??

Comment

ххахаха аз ли се бях хвалил на киро 4е колата ми е по-бърза??? май4е ти и като ти казах да се пуснеме не6те6е ?? и само се хиле6е като курви4ка, това мъжка постъпка ли е???

Comment

пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. представям си какво ще е на 50 000 км а говорим за кола 30 000лв. се пак ............... ГОВОРЕТЕ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
                            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                            Alfa Romeo 145 1.4 16v
                            BMW 520i E39

Comment

ххахаха аз ли се бях хвалил на киро 4е колата ми е по-бърза??? май4е ти и като ти казах да се пуснеме не6те6е ?? и само се хиле6е като курви4ка, това мъжка постъпка ли е???
                              нека всеки даде мнение коя от двете е по бързите коли,още повече зависи и от задкормилното устройство а при тебе липсват всякакви умения за шофиране.Спирам до тук не искам да занимавам хората с комплексите ти!Извинявам се на всички които станаха свидетели на тази тъпа тема.

Comment

Working...
                              X