Известие

Collapse
No announcement yet.

Красотата на Алфа Ромео поражда омраза в другите ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от aven
    Първоначално публикувано от Absente_
    да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
    Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....
    а що не кажеш как твоята прехвалена алфа(115кс) ще бяга пежото ми 2 бензин.разправя на ляво и дясно това.и честно казано съмнявам се че някой тук ще отрече че пежо е по добра марка от Алфа.без да искам да обиждам някой
    Ами сравни си Пежака с Алфа 2.0 ллитра бе пич. Щом по света няма категория хора известна с името Пежисти , а по цял свят са известни феновете на Алфа - като Алфисти - ти си прави изводите.
    Нали знаеш теста на Джеръми Кларксъм от Топ Гиър за да можеш да се наречеш фен на автомобилите - "Да си притежавал или серьозно да си се замислял да си купиш Алфа Ромео"
    Не искам да кажа нищо лошо за Пежо, ама все пак е масова кола - не кола за индивидуалисти.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
      пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. ГОВОРЕТИ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
      такъв ти бил късмета.колко и да ми хвалиш алфа156 за да струва 2000г 7000-8000лв с яко екстри,сам си вади изводите.както казах спирам до тук

Comment

Сравняваш несравними неща... тая Лада макар произведена 94 е по технологии от 64.
        Да изреждам ли или си карал Лада?
        А в последните 10 години смисъл да се делят колите има по класове, а не толкова по марки - технологично имам предвид.
        Това за маркетинга го казах не напразно, дори и у нас френските автомобили имат в пъти по-добра рекламна стратегия и представяне.
        Останалото е въпрос на вкус и усещане в и за автомобила.
        Е моето е такова, че Алфата ми е харесала най-много.
        А подобни изцепки като темите ви са чисто пишкомерене...
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Първоначално публикувано от Absente_
          да бе колега, опитвам се , да е някой дето ми е през оная работа за него как и да е да ми мине от едното , да ми излезе от другото ама.... се си мислех че момчето ми е приятел.
          Той пежото го има от много време и преди повечето нямахме коли или по-скапани аз примерно имах форд ескорт и ... всички му се радвахме на пежото и нещо ако е имало проблем съм го приемал сериозно и му давам съвети и т.н... Малко сме го ебавали щотото той е много привързан и е ебаси филма с това пежо , само за него говори и т.н.. как е най-хубавото.Няма лошо ама ния само сме се базикали с него за начина по който говори.И си го пази ЯКО в смисъл хем иска да си го пази , хем иска да е като тия дето се дърпат, и тва няма лошо , ама откъде тая омраза изведнъж....
          а що не кажеш как твоята прехвалена алфа(115кс) ще бяга пежото ми 2 бензин.разправя на ляво и дясно това.и честно казано съмнявам се че някой тук ще отрече че пежо е по добра марка от Алфа.без да искам да обиждам някой
          Ами сравни си Пежака с Алфа 2.0 ллитра бе пич. Щом по света няма категория хора известна с името Пежисти , а по цял свят са известни феновете на Алфа - като Алфисти - ти си прави изводите.
          Нали знаеш теста на Джеръми Кларксъм от Топ Гиър за да можеш да се наречеш фен на автомобилите - "Да си притежавал или серьозно да си се замислял да си купиш Алфа Ромео"
          Не искам да кажа нищо лошо за Пежо, ама все пак е масова кола - не кола за индивидуалисти.
          ако на индувидуалист наричаш типичният селянин който преди е карал Golf2 а вече е в Алфа значи си прав

Comment

Първоначално публикувано от morfius
            Сравняваш несравними неща... тая Лада макар произведена 94 е по технологии от 64.
            Да изреждам ли или си карал Лада?
            А в последните 10 години смисъл да се делят колите има по класове, а не толкова по марки - технологично имам предвид.
            Това за маркетинга го казах не напразно, дори и у нас френските автомобили имат в пъти по-добра рекламна стратегия и представяне.
            Останалото е въпрос на вкус и усещане в и за автомобила.
            Е моето е такова, че Алфата ми е харесала най-много.
            А подобни изцепки като темите ви са чисто пишкомерене...
            с теб се съгласявам

Comment

пежото е пълен пън като гледам в "СФА" по цял ден за ко иде реч .... едно 80% от закупилите пежо в българия в ново състояние може да ги питаш да видиш колко са доволни ...... карам чисто ново служебно 207-и говоря с цифри и факти ..... на 10 000 е и е влизало вече 7-пъти с дефекти 1-Проблем с управление на авариини, 2-спря климатика.... 3.клаксона спря...... 4.-падна му едната дръжка от тавана задна лява 5-потънаха му копчетата на ел стъклото на шоф.врата наложи се смяна на кората ...... 6.спря да се отключва шоф врата от централното 7.светна чек лампата и почна да пищи ........ колата е на 1-година и е 207-1,4дизел на 10 000 км. ГОВОРЕТИ С ЦИФРИ И ФАКТИ не тва хубо онова хубо ......
              такъв ти бил късмета.колко и да ми хвалиш алфа156 за да струва 2000г 7000-8000лв с яко екстри,сам си вади изводите.както казах спирам до тук
              поредния умен българин нещо щом е еФТИНО начи не е хубо хааааааааааааахахахаххахаххаххахахаххахахахах е чукни на някои колега щи я даде за 20 000лв. Та да си спокоен хахаха те за тва тес пежа и голфове и Алдита са с такива цени щото има комплексирани хорица и си мислят че като дадат една чанта с пари колата им е хубава ...... ми ти пък ще си наи умния ко си дал за кошник 306 6000лв.
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

ето поредното изказване което е лъжа ,породено от злоба зна4и ти никога не си се състезавал неможе6 да си изцеди6 колата , и ги говориш тия неща,а всеки знае 4е аз мога да дърпам и да взема 98 % най малко, от колата като се дърпам.И ти също го знаеш стига си говорил лъжи с цел да дразниш.И това 4е пежо е по-добра кола от алфа.От къде ти идва злобата ми кажи?
                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

цената на продукта се определя от търсенето, а не от качеството на продукта, примери хиляди......
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

поредния умен българин нещо щом е еФТИНО начи не е хубо хааааааааааааахахахаххахаххаххахахаххахахахах е чукни на някои колега щи я даде за 20 000лв. Та да си спокоен хахаха те за тва тес пежа и голфове и Алдита са с такива цени щото има комплексирани хорица и си мислят че като дадат една чанта с пари колата им е хубава ...... ми ти пък ще си наи умния ко си дал за кошник 306 6000лв.
                    перфектно точно казано,а комплексарщината е най-тежката и нелечима болест,ми техен си е проблема.Какво ги мислиш толкова, да се оправят

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Аз по цял ден съм заобиколен от точно такива италианофоби и не им обръщам внимание. Затова си купих тази кола, важното е теб да те кефи, какво говорят другите не е от значение.
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро
                        Аз по цял ден съм заобиколен от точно такива италианофоби и не им обръщам внимание. Затова си купих тази кола, важното е теб да те кефи, какво говорят другите не е от значение.
                        То точно това е готиното, после като ги качиш и им зейва устата
                        '05 166 V6
                        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                          перфектно точно казано,а комплексарщината е най-тежката и нелечима болест,ми техен си е проблема.Какво ги мислиш толкова, да се оправят
                          а па с тъпи селянки от провинцията грам не ми се занимава.Махам се от тоя форум аре Golf2 маниаци изчезвам.98% взимаш ама от нещо друго ХАХАХАХАХА

Comment

Всеки има право на (лош) вкус. Който не го кефи алфа да си кара квото го кефи и да ни остави нас алфистите на мира.

...
                            а па с тъпи селянки от провинцията грам не ми се занимава.Махам се от тоя форум аре Golf2 маниаци изчезвам.98% взимаш ама от нещо друго ХАХАХАХАХА
                            А за това изкаване според мене
                            Не става само с Алфа, требе и акъл...
                            Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                            Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

С това последно исказване още един път показа че няма с какво да се защитиш и започваш с обиди. Мислех да не се заяждам ама......, ако въпросното пежо е видиш ли на еди кво си и нам ко си щеше да изложиш някъкви факти а ти само нападаш без оръжие. Правиш сравнение м/у 1.4 и 2.0 мотор, пак комплекси а ако той беше с 2.0 мотор? Мисля да подкрепя провинциалните селяни(в това число и аз самият дивият селянин), че май комплексарщината ти вече прераства във фанатизъм.

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o
                                Всеки има право на (лош) вкус. Който не го кефи алфа да си кара квото го кефи и да ни остави нас алфистите на мира.

...
                                А за това изкаване според мене
                                мисля, че обиждането на потребителите на форума показва точно какъв е човека и че няма място тук!!!!
                                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                                X