Известие
Collapse
No announcement yet.
В Германия забраняват пътните камери!!!
Collapse
X
-
Re: В Германия забраняват пътните камери!!!
Първоначално публикувано от BaiJedihttp://www.slava.bg/news/2104.html
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
ем таман 2018г. ще стане когато остареем.ам те наще са големи идиоти сега искат и в перник да слагат и то на най-скоростния булевард на завоя до SHELLMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Незнам за вас, но аз съм яко "ЗА" да има камери на абсолютно всяко едно кръстовище в София. Не може аз да съм се наредил правилно на дадено кръстовище, да съм трета кола и да си остана там след минаването на червената светлина, 'щото разни селски тарикатчета се престрояват непраеилно и засичат хората! И това, колеги. е само един малък пример от ежедневния ад в нашата мила столица! Ами всички останали?! Значи, аз мога да се редя по 15мин за да не праа нарушения, ма Харалампи от Дуракулак е решил че не му се чака и си вика да покаже на скапаните софиянци как се кара! Ако според вас трябва да е така - значи че много на зле отиват нещата.....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
И аз съм за камерите обаче да се ползват както е редно а не да са допълнителен източник за доходи на корумпирани катаджии. Защото срещу определена сума снимката на която правиш нарущение изчезва безследноAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosНезнам за вас, но аз съм яко "ЗА" да има камери на абсолютно всяко едно кръстовище в София. Не може аз да съм се наредил правилно на дадено кръстовище, да съм трета кола и да си остана там след минаването на червената светлина, 'щото разни селски тарикатчета се престрояват непраеилно и засичат хората! И това, колеги. е само един малък пример от ежедневния ад в нашата мила столица! Ами всички останали?! Значи, аз мога да се редя по 15мин за да не праа нарушения, ма Харалампи от Дуракулак е решил че не му се чака и си вика да покаже на скапаните софиянци как се кара! Ако според вас трябва да е така - значи че много на зле отиват нещата.....
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Съгласен съм с вас, че корупцията е могъща, но дори и да се реши този проблем (което е практически невъзможно), пак си остава проблема с липсата на камери. Не може в цяла София да има към 10 камери!
П.С. Аз пък все си мисля, че ако камерите станат поне 100, колкото и корупция да има, пак броя на санкционираните нарушители ще се увеличи.....Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155В момента има над 200 камери, отделно че тенденцита е да се опаше столицата! Друг е въпроса на колко места са...
Защото аз в София незнам повече от 10 кръстовища с камери....
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosПървоначално публикувано от Furious 155В момента има над 200 камери, отделно че тенденцита е да се опаше столицата! Друг е въпроса на колко места са...
Защото аз в София незнам повече от 10 кръстовища с камери....
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Камерите няма да повишат културата ни! Онзи ден едно копеле с Х5 щеше да ме занити точно на кръстовище с камери. Мина си на червено без да му пука хич. Успях да спра. Този зад мен също. Вервате ли че на тоя изрод ще му направят акт,ще му вземат точки и т.н.?
sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Първоначално публикувано от botsosНезнам за вас, но аз съм яко "ЗА" да има камери на абсолютно всяко едно кръстовище в София. Не може аз да съм се наредил правилно на дадено кръстовище, да съм трета кола и да си остана там след минаването на червената светлина, 'щото разни селски тарикатчета се престрояват непраеилно и засичат хората! И това, колеги. е само един малък пример от ежедневния ад в нашата мила столица! Ами всички останали?! Значи, аз мога да се редя по 15мин за да не праа нарушения, ма Харалампи от Дуракулак е решил че не му се чака и си вика да покаже на скапаните софиянци как се кара! Ако според вас трябва да е така - значи че много на зле отиват нещата.....Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
147 1.9JTD
Comment
-
Ще ги забранят....там хората освен, че си плащат данаците си знаят и правата
......а при нас....цялата държава "Big Brother" да стане
...няма да има оправия
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
колега там стнаха много катастрофи но и много несе знаят,иначе завоя нее много лош сас 120 се зима без проблем мойе и с пожече но за ентосиасти аз несам от тях снощи ме спряха преди завоя и нищо само проверки си правят и то за алкохол което е наи важното непровериха(аз не пия кат сам с колата).и тетакаMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment