Известие

Collapse
No announcement yet.

В Германия забраняват пътните камери!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

lyuli
    не очаквам някой да ме пуска, а минавам пред бавнодвижещите се (ако не съм била най-отпред)
    браво колежке ти си била истинска street racer-ка аз пък що ли си държа на мнението за негър скиор и жена шофьор .Ако си мислиш че си голема шоферка може да направим един Люлин-Младост да ти покажа че само ти си мислиш така Колкото по малко тарикати и най-вече тарикатки (да не забравяме и джигитите с маршрутките)толкова по спокойно и лесно ще се кара. Направете си експеримент колеги наредете се най- нахално някъде и хоп веднага ще се заформи колона зад вас , ето затова не давайте лош пример . А накрая ще ви питам знаете ли по какво се различава движението в БГ от останалите държави........................................... ............Ще ви кажа "дори когато караш в насрещното винаги ще се намери някои да те удари отзад"
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner
      "дори когато караш в насрещното винаги ще се намери някои да те удари отзад"

това не го бях чувал
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
        Първоначално публикувано от thecleaner
        "дори когато караш в насрещното винаги ще се намери някои да те удари отзад"

това не го бях чувал
        Освен да го знам, за малко и да ми се случи... така де лумпени колкото искаш!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Колеги, аз живея в немско и се кефя на факт от културното каране по аутобаните. Е винаги ще се намерят кретени, но спокойствието, с което карам тук дори и със скорости от над 140-160 (постоянна ) не може да се опише. Има го джентълменството, изчакването, дори и шофьорите с мощни автомобили не притискат колите пред тях, но може би това е и продиктуването от глоба за не спазване на дистанция от 500 евро 3 точни и 3 месеца без книжка!
          Да не забравяме, че магистралите тук са толкова добре изчислени, че не се усещат завойте и може да се подържа една постоянна скорост!

поздрави и се надявам скоро да се оборудвам с една 147 jtd
          Opel Corsa B
          Opel Tigra
          Mercedes A 160
          Mercedes A190 AMG
          Alfa Romeo 147 1.6 ts
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Това е то-Балкански манталитет.Те и на Цариградското не спазват почти или да не кажа никаква дистанция и засичат като малоумни......и после "ами аз не можах да спра"-Ами как ще спреш ,като не знаеш при тази скорост колко ти е спирачния път,или добре ти ще спреш ,ама този зад тебе....дали е на добра дистанция??????Трябва да сме по колегиални един с друг,а за големите джигити още повече камери и много,много високи глоби....ако и това не помогне ????????Да им взимат книжките и да не им ги връщат ,защото така са потенциални убиици.!!!
            sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

Working...
            X