Аз без да съм експерт видях че дтето е ударило колата, а не обратното - ако колата го беше ударила, то удара трябва да е отпред, а на ескорчето му беше строшен страничния огледал, което говори ясно за нещата.....
Шофера е 100% невинен, и да - инфраструктурата също е калпава, не може някъде на нищото да боднеш една пеш пътека дето да сече 4 платна, дето да създава ситуации като тая......
Ако светците дето се си мислят че карат бавно си мислят че биха могли да видят лапе метър и 10 през съседната кола, дори и да карат с 30 много се лъжат......щото е много лесно да се реди ей така като си слушал новините и гледаш възмутено от "малоумниците" дето незнамсикакво......
Може и да не ти пука, но не си мисли че са много тия дето ще ти повярват на това твърдение......
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
А там ли е мястото на трамвая - в средата на пътя......мисля че сега като местиха линиите в Надежда прекараха трамвайните лини до тротоара......тва инфраструктура му се вика нали......значи значение има и тя.....
Шофера е 100% невинен, и да - инфраструктурата също е калпава, не може някъде на нищото да боднеш една пеш пътека дето да сече 4 платна, дето да създава ситуации като тая......
Ако светците дето се си мислят че карат бавно си мислят че биха могли да видят лапе метър и 10 през съседната кола, дори и да карат с 30 много се лъжат......щото е много лесно да се реди ей така като си слушал новините и гледаш възмутено от "малоумниците" дето незнамсикакво......
Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Comment