Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоби за пешеходци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ей българина много обича да морализаторства на чужд гръб.
    Дано се оправи детето, а кой точно е прав и кой крив в случая точно от журналистите не искам да научавам.
    Масово се спира пред, на и след пътеки да се качи или слезе някой, масово се оставят пречки на видимостта като храсти или кофи за боклук, масово се правят безумия с инфраструктурата... и накрая все се вменява вина на шофьора.
    Поддържа се нагласата - караш ли, все за нещо си виновен... замислете се кой има интерес.
    А тази нагласа е по-опасна и от малоумна пътека на голям булевард, защото обезсмисля спазването на дребните но важни правила.
    Така и така си за нещо виновен, що да не прескочиш ограничението, да не минеш през неправилната лента, да не изпревариш на пешеходна пътека ... нали!
    Не слагайте каруцата пред коня, защото конкретния случай е синдром, а не заболяване.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;1054299]Ай стига бе, покажи къде говореха за отскубнало се дете.
      Говореха за пресичащо дете. Става дума за осем годишно момиче, а не за 5 годишно детенце.
      Измисляш си вече.
      Тук имаме не разбиране на ситуацията от шофьора.
      Не си е дал отговор на въпроса "защо е спрял тоз в дясната лента"?[/QUOTE

Той изобщо не е видял спрял автомобил, защото действието става едновременно.
      Пускам си радиоточката!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Трябваше още преди 2 страници да си я пуснеш......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• И аз така мисля, и без това само глупости пишеше, по-добре да слуша радиоточката.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Мордохи, аз на пешеходна пътека със спрял автомобил в дясната лента намалявам и минавам с 10 км в час!!!!!!!!! През спирки минавам с 20-30, особено тези с остров-трамвайните.
            Градът е населено място!!!!!!!!!!!!! Тъпите ти заключения за зебрата не искам и да ги коментирам дори.
            Вие сте тотално неадекватни. Къде да пресичат тези хора бе Мордохи, не може да цвъкаме надлези и подлези навсякъде. Ай укротете се малко, то ако зависи от мен ще забраня достъпа на коли изобщо до централната част на града.
            Пишеш ей така, за да не заспиш.
            Квадратният знак с пешеходец, какво означава според теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Задмини спрелия автомобил ли? Кажи ми.
            Излагаш се тотално.
            Не виждаш ли какви кретени, карат и как минават през пешеходни пътеки и трамвайни спирки!!!!!!!!!
            Ти някога слизал ли си от трамвай на К Величков в София?
            Знаеш ли че когато той отвори врати през краката ти летят селяндури с 70 км в час, които в селските си убежища не са виждали трамвай.
            ЗЕБРАТА означава ВНИМАВАЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!! Ако усетиш нещо необичайно СПРИ!!!!!!!!
            Ебахти хорат има.............

---------- Post added at 05:45 ---------- Previous post was at 05:38 ----------

Проблемът е, че това което виждам по нашите пътища не ме навежда на мисълта за внезапно изкачане. Разбираш ли къде е проблемът.
            И този подход да се опитваш да уплашиш някой с това какво на него може да му се случи е тъп.
            Ти, ако си циганофоб, да пази еди кой си дъщеря ти да се залюби с циганин. Ебахти тъпите "заплахи".

---------- Post added at 05:47 ---------- Previous post was at 05:45 ----------

Абе ти глава имаш ли?
            Напъни медузата в нея да мисли малко.
            Говорим за зебра тук, за знаци големи колкото задника на Джей Ло, дано така поне стоплиш за какво става дума.
            Да имам в повече мозък отколкото си мислиш Прасчо. Освен това аз говоря за случката описана от него. Не съм казал да не се спира на тези места. Говориш така както ти отърва. С теб неможе да се спори все едно да спориш с радио точка
            ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщение
              Да имам в повече мозък отколкото си мислиш Прасчо. Освен това аз говоря за случката описана от него. Не съм казал да не се спира на тези места. Говориш така както ти отърва. С теб неможе да се спори все едно да спориш с радио точка
              Извинявам се, сутринта бях малко изнервен, бях го забравил този коментар. Егати колко нещо написах днес в този форум.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Мордохи, аз на пешеходна пътека със спрял автомобил в дясната лента намалявам и минавам с 10 км в час!!!!!!!!! През спирки минавам с 20-30, особено тези с остров-трамвайните.
                Градът е населено място!!!!!!!!!!!!!
                Преди няколко дни блъснаха детето на мой близък.Отиват на зъболекар,той паркира и малката на секундата просто изхвърча от задната врата и изкача на платното!Идващата кола я отнася,даже не е имал време да реагира шофьора,всичко става за отрицателно време!Това се случва в самото сърце на града,из малките улички,където е невъзможно да се кара бързо.И само заради това,че щофьорът(младо момче 20+ годишен) е карал бавно,детето се е разминало с натъртвания и уплаха .
                Бъдете внимателни,моля ви !
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                X