Алфата се намира на Оборище и Ситняково ако някои си я познае или познава собственика да му каже да отиде и да я завие с нещо.Презноща изглежда някои му е счупил прозореца и сега дъжда вали вътре! Не мога да кача снимките!Черна с черна кожа 156 спорт вагон!
Известие
Collapse
No announcement yet.
СА1475МА 156 с счупен прозорец.Дъжда я вали!Спешно!
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от niki-25Колеги тази кола може и да се издрва,който иска може да позвани на 166 и да каже че този автомобил е със счупено стъкло и ще каже номера.
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas.........Невъзможно е да го открия и за това реших че може да е от форума или някои да го познава!А иначе отидох да огледам колата и като се доближих до прозореца, изглежда обемния датчик ме хвана и алармата писна!Ако отида да му хвирля някакъв наилон и ме види някои съсед или самото момче и после ще има - ТИ ЗАЩО МИ СЧУПИ СТЪКЛОТО!!! Ни така, ни иначе.Съжелявам!Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
... да не отварям нова тема, но сутринта като тръгнах да карам сина на училище и не можах да отворя предна дясна врата.
Някой се беше опитвал да я отваря и е счупил ключалката.
На този някой "Мамка му ... и да го "любят" 300 слона!"
После минах през застрахователите и сега е при ключар.sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
Comment