Известие

Collapse
No announcement yet.

СА1475МА 156 с счупен прозорец.Дъжда я вали!Спешно!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СА1475МА 156 с счупен прозорец.Дъжда я вали!Спешно!

Алфата се намира на Оборище и Ситняково ако някои си я познае или познава собственика да му каже да отиде и да я завие с нещо.Презноща изглежда някои му е счупил прозореца и сега дъжда вали вътре! Не мога да кача снимките!Черна с черна кожа 156 спорт вагон!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Ето снимки от преди 5-6 минути!

Comment

Tи толкова ли нямаше една торба да я покриеш колата.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Браво колега!!! Хвала,че съобщаваш за проблема!!! Това е наистина колегиално! Дано който трябва види и познае колата! То май случая е за полицията направо.
        sigpic33201
        930 Quattroporte

Comment

И аз поздравявам колегата, за това че е пуснал съобщение и е направил снимки.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Колеги тази кола може и да се издрва,който иска може да позвани на 166 и да каже че този автомобил е със счупено стъкло и ще каже номера.
            Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
            The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от niki-25
              Колеги тази кола може и да се издрва,който иска може да позвани на 166 и да каже че този автомобил е със счупено стъкло и ще каже номера.
              Не ми се вярва да се издирва защото от 1-2 месеца се мотае в тоя раион.Виждал съм едно момче да я кара ама, него познавам и знам с точност до 5-6 блока къде живее.Невъзможно е да го открия и за това реших че може да е от форума или някои да го познава!А иначе отидох да огледам колата и като се доближих до прозореца, изглежда обемния датчик ме хвана и алармата писна!Ако отида да му хвирля някакъв наилон и ме види някои съсед или самото момче и после ще има - ТИ ЗАЩО МИ СЧУПИ СТЪКЛОТО!!! Ни така, ни иначе.Съжелявам!

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                .........Невъзможно е да го открия и за това реших че може да е от форума или някои да го познава!А иначе отидох да огледам колата и като се доближих до прозореца, изглежда обемния датчик ме хвана и алармата писна!Ако отида да му хвирля някакъв наилон и ме види някои съсед или самото момче и после ще има - ТИ ЗАЩО МИ СЧУПИ СТЪКЛОТО!!! Ни така, ни иначе.Съжелявам!
                еми да то така ще стане, като в поговорката "няма ненаказано добро".....
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

... да не отварям нова тема, но сутринта като тръгнах да карам сина на училище и не можах да отворя предна дясна врата.
                  Някой се беше опитвал да я отваря и е счупил ключалката.
                  На този някой "Мамка му ... и да го "любят" 300 слона!"

После минах през застрахователите и сега е при ключар.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD
                  Mazda CX-5

Comment

Working...
                  X