Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Слизате ли да се биете по пътищата?

За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
    Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан
    Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
    А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?
    ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
    ALFA 156 2.0 1999 - бивша
    ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Re: Слизате ли да се биете по пътищата?

Хъм, ами аз не се бия, не че съмдребен, ама то размера невинаги има значение , но е и простотия де, биенето по пътища и шосета,определено.
    Иначе съм имал познати /в по млади години /, побойници, като най-големия е около 1,65-1,70 но може да пребие всяка мутра и то доста бързо.Та такива с голфове,рано или късно си намират майстора.Така преди години пък един друг познат се заял с някакъв с Москвич, само след 5 минути спира някаква там лимузина и отвътре слизат пет мутряги и викат на тоя с москвичя-Пешо, има ли проблем, а междуременно Пешо е издавил една бухалка..., едвам се измъкнал без бой .
    А най силния човек, пък който познавам и по принцип не беше буен и рядко се включваше в битки го застреляха пред 1995..., абе с бой нищо не се постига.
    Според мен това са просташки прояви и в такъв случай бих съобщил номерата на тия в полицията или бих свидетествал в полза на другия.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Re: Слизате ли да се биете по пътищата?

Първоначално публикувано от alex 77
      За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
      Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан
      Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
      А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?
      Ми не знамдали знаете за случая в Благоевград със бившия вече футболист Стойчо Стоилов (дано не бъркам името, не съм особено футболен фен) отпреди неколко години. Та той така - засекъл го некакъв байо с ладата и нашия с мерцедеса тръгнал да го бие. Но нейсе - военен!! Вади си пистолета и си празни пълнитела във футболистчето. Едвам го спасиха, сега е инвалид. Та правете си изводите - агресията поражда агресия. Ако можете да минете со кротце со благо най-добре. До другия ден сте забравили
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Има (гъзарчета )които си го търсят,към тях се прибавят и част от БАКШИШИТЕ.Винаги ще има някой с куц голф(мисли си че върви)да те засече,или шишо бакшишо и да ти се кара за дето ти е взел предимството
        Еми извинявам се на всички които ще ме упрекнат,но с чиста съвест ще му ударя цепеника в простия не-обзаведен горен етаж.
        И за връзка с килограмите,ако ще и 150кила да е,и да го нацелиш както трябва .Ще падне,поне трябва да се надяваш.
        Ай,отплеснах се.СОРИ.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Това е страшна простотия. И не само хора които карат голф са склонни към такива изстъпления. Миналата седмиза зад мен кво се случи.... Зад мен на около 20 м бавно се движи един раздрънкан форд кабрио и вътре двама ама "страшни гъзари" мислеха си че карат ферари. И една женаица най кулурно ги изпреварва и най нормално си пуска мигач и тръгва да се престроява зад тях без да им пречи по никакъв начин. Ония двамата така се ядосаха че изведнъж настъпиха газта и тръгнаха да я засичат. Почна едно свирене, светкане и като спряха на светофара шофера тръгна да излиза от колата и и искаше да бие жената
          мега простотия...
          Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
          Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Не искам да кажа че само тия с голфовете се правят на мъже,но случая беше точно такъв,с два голфа!
            Колата не е критерий за манталитета на шофьора!
            ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
            ALFA 156 2.0 1999 - бивша
            ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
              Това е страшна простотия. И не само хора които карат голф са склонни към такива изстъпления. Миналата седмиза зад мен кво се случи.... Зад мен на около 20 м бавно се движи един раздрънкан форд кабрио и вътре двама ама "страшни гъзари" мислеха си че карат ферари. И една женаица най кулурно ги изпреварва и най нормално си пуска мигач и тръгва да се престроява зад тях без да им пречи по никакъв начин. Ония двамата така се ядосаха че изведнъж настъпиха газта и тръгнаха да я засичат. Почна едно свирене, светкане и като спряха на светофара шофера тръгна да излиза от колата и и искаше да бие жената
              мега простотия...
              Колега;е такива немогат ли да понесът няколко сопи.
              В предният си пост и мах нещо такова впредвид.

Comment

Че си го заслужават така е, да тръгваш да биеш жена е проява на нечовешка простотия и слабост. Но пък ако тръгнеш да биеш такива глупаци и ти ставаш като тях. Те така или иначе някои ден ще си намерят майстора и ще стане като в историята с москвича и мутрите
                Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Всичко зависи от ситуацията завмомента,ако трябва ще се правим и на глупаци.

Comment

когато се налага се налага тва е положението може и за друго да са го били де да знаеш недеите да съдите толкова прибързано
                    щото и аз сам имал такива изцепки и не е било за нищо
                    AlFa RoMeO 155 1.8 twin spark 16v

Comment

така е щом се налага се налага! Бой до убиване за някои!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от marrrto
                        Че си го заслужават така е, да тръгваш да биеш жена е проява на нечовешка простотия и слабост. Но пък ако тръгнеш да биеш такива глупаци и ти ставаш като тях. Те така или иначе някои ден ще си намерят майстора и ще стане като в историята с москвича и мутрите
                        А пък ако си отминеш виждайки, че искат да бият жената си още по зле и от тях... Ако видиш по- слаб човек в беда спираш, биеш ги и си продължаваш- така мисля аз!
                        Lexus IS200

Comment

Аз пък веднъж като пресичах с колело на зелен светофар за малко да ме блъсне някакъв чичка с Голф 2-ка. Наби спирачки в последния момент блейката, както имаше още много хора покрай мен и аз се ядосах и му зяпнах нещо гневно. После като ми поомина обаче осъзнах, че човека може просто да е бързал, да е бил притеснен... Хиляди причини има. Така че в такава ситуация не бих реагирал прибързано. Само ако тръгне да ми се прави някой на мъж и да слиза да ме бие, или ми удари колата - само тогава.
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Често се изнервям заради малоумници, но до бой не съм стигал...надявам се и да не ми се налага.
                            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Определено това с побоищата е голяма простотия. На мен ми стига на момента да изпусна парата и да поздравя майката и забравям.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X