Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абе по Софията сте си луди и нямате оправия ... Тук в Пазарджик , малък град , но в последните години също толкова проблеми с паркирането , както и в големите градове ... Фрашкан е с автомобили вече града , няма достатъчно паркинги , пичовете с 2-та градски паяка (на възраст около 20-25 години) нямат смелост да вдигнат някоя "по - висшестояща" кола ... Абе простотия ... Таксиджийте поне на са толкова нахални като в Пловдив и София Абе с едно изречение - ше се оправим , скоро ...

Иначе по темата - слизъл съм доста пъти от колата , в повечето случаи не съм бил длъжен да го правя , но съм такъв че понякога съм търся това ... Но зависи от човека отсреща. Веднъж (бях с Клиото тогава) една женица ме зажули леко на сфетофарите при Автогарата , е какво да й направя ... Тя се паникиоса горката , добре че на пасатчето на мъжа й му нямаше нищо . Какво мога да й направя на шоферката ?

Но в повечето случай някой 'барофци' с някоя 3-ка например (не рядко представители на ромската общност) като се преправят нещо става интрига ... Но от колите са доста силни и смели де ... Имам усещане , че като са по - възрастни или че карат автомобил например от еди колко си години , винаги трябва да са прави - а това е много смешно твърдение Оф ... айде , че ще се задълбоча
    Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

• Аз пък такива дето ме засичат и ми отнемат предимството нарочно, ги блъскам без да ми мигне окото. Правил съм го два пъти и пак ще го правя, ама нещо с тая Алфа сърце не ми дава последната година.
      166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
        Аз пък такива дето ме засичат и ми отнемат предимството нарочно, ги блъскам без да ми мигне окото. Правил съм го два пъти и пак ще го правя, ама нещо с тая Алфа сърце не ми дава последната година.
        Пффф... и мене ме изкушавало няколко пъти да мина през някого ама не върви. От време на време се ядосвам, особенно на някои младеж дето хем е в нарушение и е устат на всичкото отгоре ама до бой не съм го докарвал още. Въпрос на време може би с тая култура по пътищата.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Стига бре, пускайте си ги хората, нищо не ви пречи да вдигнете малко газта! За мигачите не знам, ама в Бургас и с мигач и без мигач, няма пускане! Защо сме такива шофери, не знам, тва мигачи, тва пешеходна пътека, тип "Зебра", забрави, газим наред!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Ми нали сте морски, карате като в морето, кой където свари
            Last edited by fred; d.m.y г., 08:50.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
              За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
              Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан
              Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
              А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?
              Недеи таи щото не знаеш за какво го бият...и Аз пребих на сред една главна улица един мангал дето надра алфата, а пък минувачите почнаха да го раздават тежко че и единият даже ме удари ама после като пристигнаха г класата и м5-цата се насра...като не знаете със сигурност за какво се бият не се намесвайте щото ще си изпатите ...

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• По принцип който търси намира.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Ами......кво да кажа....онзи ден на светофара след Арената посока Люлин засякох един пич с Q7....извининих се...ама пича ме засечееее после той и след тунела на светофара ми се прави на мъж....щял да ме качва на Витоша и започна да ме псува....не му останах длъжна-беше мн отворени преди да тръгна да слизам.....гледа ме че съм жена и кво си вика тая оФца сега ще я смачкам ама си намери "майсторката"..(луда съм)..да видиш как избяга като посран като видя патрулката......Мн са отворени тарикатчета.Като карат скъпи коли и си мислят, че са безсмъртни...

ALFA 145 1.6 ТS `97
                  & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• преди няколко дни карам си из града на бащата буса цепа само направо той пътя направо върви към джоб и тръгвам от светофара и един пед*л със софийска регистрация от лентата за наляво ме засича в джоба ама и аз не се давам, леко ляв волан и газ само са обръщам и поглеждам тоя щеше да влене при мене,натискам спирачки да не ме блъсне и бягам в дясно щото тоя не се отказа.Ако не бързах щото имах работа щях да го гоня и аз да му засека пътя,после да отбия и да го чакам да слене да му е*а майката от бой.Много са ме нервили ама не се е стигало до бой ама в скоро време някой ще си го получи.

Comment

• т`ва не е хич хубаво ама някои просто си го търсят

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Разбира се че е така , все пак няма електромер на мигачите си , пусне ли го да си мига ще го пусна , обаче да ми са вре и да иска аз да гадая той накъде смята да ходи - няма да стане .
                        Знам та аз, знам ...
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Не знам обаче напоследък най-наглите шофьори, които виждам, са млади девойки. Чакам на уличка да изляза, брей две една след друга ще се претрепят да не ми пуснат, като че ли им искам нещо друго. Добре че след тях едно такси намали и ме пусна. Освен това вече си нарушават харабийската, наравно със селските тарикати, предреждат се, избутват. Като им бипнеш и ги питаш какво точно се опитват да направят, почват да ти се карат. Абе докъде я докарахме...
                          156 2.4JTD '99 - продадена
                          Nissan Murano '05 - не знам дали някога пак ще се кача на кола

Comment

Working...
                          X