If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много съм спокоен и уравновесен , трудно някои може да ме изкара извън нерви Но стане ли така , ги замярам с запалки , в колата имам поне 10 Агресията на пътя е нещо доста грозно и глупаво ...
А пък ако си отминеш виждайки, че искат да бият жената си още по зле и от тях... Ако видиш по- слаб човек в беда спираш, биеш ги и си продължаваш- така мисля аз!
Напълно си прав
Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата
Аз пък веднъж като пресичах с колело на зелен светофар за малко да ме блъсне някакъв чичка с Голф 2-ка. Наби спирачки в последния момент блейката, както имаше още много хора покрай мен и аз се ядосах и му зяпнах нещо гневно. После като ми поомина обаче осъзнах, че човека може просто да е бързал, да е бил притеснен... Хиляди причини има. Така че в такава ситуация не бих реагирал прибързано. Само ако тръгне да ми се прави някой на мъж и да слиза да ме бие, или ми удари колата - само тогава.
Има такива моменти на разсеяност и нещата стават без да искаш.
Има и моменти в които и от гъзария може да стане голяма беля.За това на в момента се решава всичко.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
.... или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?
Toва съм го виждал.
На караулката при Владя един микробус (най-обикновен) си се спуска от Перник и закачи много леко едно копеле с лъскав мерцедес, което изкочи от Владая и се пробва с наглост да се включи в движението, защото е по-специален от другите. Та този 120кг хубостник слезе и издърпа шофьора на буса да го трепе. Грешката му беше, че в същност буса беше на "Издирвачите" и от там се изсипаха 5...6 качулки, въоражени и нервни от разходката до Дупница.
На Мутрака очит му станаха като палачинки и едвам избяга при катаджията на караулката (не по малко стреснат от него), където беше смлян от бой, заключен и остана да чака редовния патрул.
Интересното беше, че една жена каза: "Няма ли си работа полицията та бият хората по пътя", а един бакшиш рече "За нищо пребиха човека".
Интересно ми е какво щяха да кажат тези двамата, ако вместо буса беше някой дядо с лада и оня го претрепе пред катаджиите без да му мигне окото. Нестига, че беше виновен, но и арогантен.
E това е добра история, дано дебелия да си е извадил поука, ако може да вади такова нещо А точно като такива бакшиши и лелки, характерна извадка на мислене от една немалка част от общството ни, сме на такова равнище, като общество, да заключим философски
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Мдам....ако дойде да ме бие някой,определено ще остане изненадан
По принцип не съм агресивна('апя само при команда "дръж" ),ама съм се била три пъти през живота си.В двата случая с мъж(при самозащита ) В другият -ритах една джебчийка,която се опитваше да ме обере..
Селски келешчета много ги обичам !Гледат руса кокошка /и и започват да се дървят..Ама като излезеш от колата и им тупнеш яко по капака или отидеш до колата им и отвориш вратата ...почват да гледат като бити кучета
Та:ако ме нападнат ще се бия и /или ще се обадя на някого са съпорт
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Мдам....ако дойде да ме бие някой,определено ще остане изненадан
По принцип не съм агресивна('апя само при команда "дръж" ),ама съм се била три пъти през живота си.В двата случая с мъж(при самозащита ) В другият -ритах една джебчийка,която се опитваше да ме обере..
Селски келешчета много ги обичам !Гледат руса кокошка /и и започват да се дървят..Ама като излезеш от колата и им тупнеш яко по капака или отидеш до колата им и отвориш вратата ...почват да гледат като бити кучета
Та:ако ме нападнат ще се бия и /или ще се обадя на някого са съпорт
Ми аз минавам за екстремно спокоен човек ама понякога по улиците има едни дето и камък ще изкарат от равновесие и един две пъти съм бил на ръба. Иначе точно тези прости най-често налитат на бой.
Мене миналата година щеше да ме бие един много разгневен бусаджия. накратко случката.
Карам си аз баничарката и виждам една позната на спирката с/у ВМА на тролея.Качвам я правя 10 метра и чинно си спирам и чакам на десния завои на Гешов /за към Кр.Поляна /.Светофара светва-аз трътвам мн бавно ,пресичат хора през това време/бавно-бавно/,аз ги пускам да минат .През това време на Светофара от другата страна от към Гешов /направо/много настървено се изстрелва ПРЪВ някакъв агент с бус.в момента в които аз завивам той с бясна скорост ме настига,притиска,започва да ми свети /опит за прескачане/.При което аз мн се ядосах извадих си ръчичката през стъклото и му показах при което след 100 метра спирам в задръстването на светофара на Сердика.Онзи бусаджията кара с бесна скорост след мен засича 2-3 коли спира до мен.Изскача някакъв дългокос ,дебел и потен бабаит -започва яростно да ме псува ,да вика да бие па колата ми и т.н.Видимо уплашен от развоя на събитията му си извинявам няколко пъти ,но онзи побеснял катил започва да бие тупаници по прозореца ,да се опитва да отвори вратата и да ме изкара на вън за да ме пребие.Момичето до мене умря от страх и уплахапрез това време.През всичкото това време се минаха 2 светофара и огромно количество от коли и никои не реагира въпреки че направихме доста прилично задръстване.По едно време този бусаджията започна да плюе по прозореца на колата и някакси успя да го отвори и се опита да ме хване но не успя гадното копеле.забравих да ви спомена ,че през цялото време в другата си ръка/не тази с която се отбранявах от него/имах един флакон полиуретанова пяна с която бях готов да изплющя злосторника ,ако се стигнеше до такъв обрат.накрая този гибон реши да ме натопи пред фирмата и извади мобилният си телефон и се обади във фирмата за да ме натопи./колата е фирмена и е с лепенки и адреси и телефони за контакт/.След кратък и съдържателен разговор ме напсува още 2-3 пъти и си замина.
Колко по-добре щеше да е да си теглиме по една един вдруги му и тва да е.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Аз много често дърпам ръчната и слизам, защото понякога много ме вбесяват, примерно някои ме е засякал или нещо от сорта бибиткам му, а той почва да ме храни на майка, а стане ли въпрос за майка ми ставам свирепа!!! Миналата год един сам го преследвала 10 мин из някакви улички докато спре, разбира се стана мазало, бях с изкалчен глезен, защото ми затвори вратата докато крака ми беше отвън ,с изпочупени нокти и един счупен пръст те пък от боя
Az вчера много се ядосах на един шибек с бургаска регистрация и БМВ, и тоя в локалното на цариградско до макдоналдс има две колони коли той с насрещното срещу мен ката дееба катила, и бая ми мина да спра и да сляза, ма като не намерих нищо подходящо до мен го пуснах гадния тарикат да мине!!! направо побесняавм понякога като такива се пробват да карат все едно пътя е на баща му и за него правила няма
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
леле, колежки, като ви чета...
аз освен да се изпозаключа друго не мога да направя
за да не отнеса боя отнесох една глоба с привикване в кат за птп, за което не бях виновна, ама трябваше да си плюя на педалите, щото ми излезе един шишо бакшишо (уф като се сетя, това определение е много миловидно за тлъстото, тъпо грозно "нещо"
ама майната му, мина 1 година от тогава
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Абе общо взето всички са големи мъже на думи и по форумите, докато не дойде момента на истината. много измет има по пътищата, а българина по принцип е "женски полов орган" и много малко са хората, дето ще ти се притекат на помощ, ако някой те налага. За тва-нещо за самоотбрана в колата и тренировки. Тия, дето слизат да раздават правосъдие са комплексри и вътрешно ги е шубе, за тва се правят на голямата работа, когато видят някой по-слаб. Такива бабаити заслужават да бъдат смазвани при всяка възможност. Всички си викат "тоя ше си намери майстора", но докато тва стане, ще е изтормозил сума ти народ. Който нож вади, от нож умира!
Аз много често дърпам ръчната и слизам, защото понякога много ме вбесяват, примерно някои ме е засякал или нещо от сорта бибиткам му, а той почва да ме храни на майка, а стане ли въпрос за майка ми ставам свирепа!!! Миналата год един сам го преследвала 10 мин из някакви улички докато спре, разбира се стана мазало, бях с изкалчен глезен, защото ми затвори вратата докато крака ми беше отвън ,с изпочупени нокти и един счупен пръст те пък от боя
Comment