Известие

Collapse
No announcement yet.

за Ванката от Music Idol

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lyuli
    леле 3 страници се изписаха, а аз още не го знам кои е тоя.... тр. да видя някое клипче да се образовам
    Хе хе
    И аз също не знам кой е тоя, а честно казано не ми и дреме
    Но пък Фънки знам кой е и го уважавам не само, защото е докарал в България големи величия, а и защото според моя вкус и той се справя много добре като музикант.
    Ето това парче Suicide на Ера ми харесва и то е още от преди Фънки и Амебата да се захванат със СМЕ
    http://youtube.com/watch?v=uLutt7jsKjY

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Иван ги прави всички луди без да си дава зор Виж кат реши да пее е "НАЙ-ГОЛЕМИЯ" На Ванката не му пука, че Фънки или някой друг му вика и така трябва
      1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
      и делта

Comment

интересно Трифонов ако беше там тоя дали щеше да е толкова смел
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

100% Повече като него трябва да има момчето пее страхотно
          Не се притеснява от никои а другите седът като че ли ще ги бесят като им направят забележка ревът къде са тръгнали
          ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
          ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
          ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Да!

Първоначално публикувано от ALFA JTD
            100% Повече като него трябва да има момчето пее страхотно
            Не се притеснява от никои а другите седът като че ли ще ги бесят като им направят забележка ревът къде са тръгнали
            Напълно съм съгласен!
            Фънки може и да е допринесъл много за музиката, но не му прави чест да се занася с едно момче! Културата не му достига да е член на подобно жури и да работи с различни хора било те таланти или не! Я си спомнете с какъв език се държеше с много от кандидатите по кастингите и как ги изхвърляше като измет! Мисля, че проблема е Фънки не Иван!Защото Иван със сигурност има музикален талант, докато Фънки няма култура за да се държи като жури!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
              Първоначално публикувано от lyuli
              леле 3 страници се изписаха, а аз още не го знам кои е тоя.... тр. да видя някое клипче да се образовам
              Хе хе
              И аз също не знам кой е тоя, а честно казано не ми и дреме
              Но пък Фънки знам кой е и го уважавам не само, защото е докарал в България големи величия, а и защото според моя вкус и той се справя много добре като музикант.
              Ето това парче Suicide на Ера ми харесва и то е още от преди Фънки и Амебата да се захванат със СМЕ
              http://youtube.com/watch?v=uLutt7jsKjY
              абсолютно съм съгласен с тебе, колежке
              макар че май истинската ЕРА после се казваше Ь (на Любо Малковски)
              но и ЕРА на Фънки не беше лошо (за времето си и за България....)
              т'ва мюзик аидъл, пей с мен, биг/вип брадър, танцувай с мен, музикална/куку академия и пр. дивотии са само трикове за намиране на свежи нови лица
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

тази вечер е отново голяма вечер за НАЙ-ГОЛЕМИЯ от Айтос

Comment

Пич е и има страхотен глас без много много да се напряга и репетира...браво
                  viva alfa romeo

Comment

Дразни ме тоз паляк.

Comment

Първоначално публикувано от TS
                      Дразни ме тоз паляк.
                      явно му завиждаш :P

Comment

ДАВАЙ ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ

да си жив и здрав мойто момче, ако попаднеш сред застрашените аз съм първия дето ще пусне 4-5 sms-а за тебе няма някой който да ме е забавлявал толкова от тв екрана А Фънки защо влиза на коня в краката, не разбра ли че винаги завършва по гръб и само се излага. На глава как се излиза с това чудо на майката природа
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тоя Иван е 'бати пердето !Кефи ме и се заливам от смях !Не му пука и си прави купона .Простак е,ама мноооого му отива бе
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
                            Първоначално публикувано от TS
                            Дразни ме тоз паляк.
                            явно му завиждаш :P
                            И на кое по-точно да му завидя ве,артист? На простащината ли? Всеки си има мнение така,че ако не те кефи,пали и бегай.........
                            А ти къв му беше?

Comment

Абе все повече се убеждавам че тоя Ванка е като магарето-трябва да си покаже магарията на площада, иначе никой вече не се интересува дали въобще пее или не.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Над 70 000 SMS-а само тази вечер. Ванко вече е заработил със простотии 80-90хил.лв. от SMS-и на BTV, а за рекламите и рейтинга да не говорим, че секунда реклама е хиляди евро, така че интригантите-сценаристи да не го дебнат със скрити камери, трябва да му мият краката и да пият водата мама им алчна Ще съберат 1млн и накрая ще кръстят някой MUSIC IDOL и айде живи и здрави другата година пак Ей ще си направя една телевизия, мамка му и прасе
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X