If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това на аватара е джесика алба ако не се лъжа за името...снимала е филм в моят университет.
Ами това беше. Ама като не ги познавам актрисите, като Петко ще се вързвам Абе Петко, да беше си замълчал още малко да си мисля че пише тази от снимката
еее карай де, който нее чатил на младини...
така е
е ся те ти 407 пИжо
и то е толко абстрактно колкото и джесика хусоевер
Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.
Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е
ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
Нищо бре ще чакаме по-актуална снимка от момичето, пробва ни колко сме запознати с представители на противния пол. Па мое и момче да е Акси, поне докато не покаже обратното
казах и аз, че утре ше и кажа коя е тая от снимките... ма не никой ми не верва... а нашия млад ланчист спи преуморен... той знае секоя мома известна....
Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.
Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е
ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
аз предпочитам да запазим статуквото, да не стане грешка, че то покрай аватара може и
ако се не бе намесил модераторо... щееете видите ко е писал админот.... цитирам по памет... "убави снимки арна мома... а твой нема ли да пратиш" савсем публично..... аре бе кажете на косю 4 столици стана за резил хайвана
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment