Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки на Акси или кой кого ще черпи последно ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BatVas
    Първоначално публикувано от KGB
    Това на аватара е джесика алба ако не се лъжа за името...снимала е филм в моят университет.
    Ами това беше. Ама като не ги познавам актрисите, като Петко ще се вързвам Абе Петко, да беше си замълчал още малко да си мисля че пише тази от снимката
    еее карай де, който нее чатил на младини...
    така е
    е ся те ти 407 пИжо
    и то е толко абстрактно колкото и джесика хусоевер
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.

Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
      После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е
      ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Нищо бре ще чакаме по-актуална снимка от момичето, пробва ни колко сме запознати с представители на противния пол. Па мое и момче да е Акси, поне докато не покаже обратното

Comment

тука усилено завиждате усещам аз
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

казах и аз, че утре ше и кажа коя е тая от снимките... ма не никой ми не верва... а нашия млад ланчист спи преуморен... той знае секоя мома известна....

http://fifi.myblog.fr/meriem_photo56086.html

оооооооооооооооооооооооооо какво чуха ушите ми "Добър вечер България, аз съм Косю" ооооо имаме си занимавка
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              Абе аз не мога да ви разбера. Ето вижте аватара на Евгени - момче за чудо и приказ а никой не пи6е така активно в неговите теми.

Е то вижте и моя аватар , такава убава и дълга , добре поддържана и /прочие убави думички/ коса. Ако не знае някой че съм мъж - току виж по малката снимка се полъгал че съм мадама / защото не ми се вижда брадата де ама и на мен никой не ми се радва нещо. И какви изводи може да си направи човек ? АМи само чакате някоя девойка да се появи и се нахвърляте като мухи на мед. Ама ще взема аз да наруша правилата - да си регна женски ник , слагам някаква яка снимка за аватар и ще ви гледам сеира.
              После всички ЛС които съм получил в отделна тема ще пусна и всичко е
              ЩЕ ВИДИТЕ ВИЕ
              аз предпочитам да запазим статуквото, да не стане грешка, че то покрай аватара може и

Comment

мда 4овек да ви гледа сеира..ина4е наистина се ебавах ама то това поради ли4ни при4ини... съжелявам ако съм засегнала някои

Comment

То весело не е лошо да става ама личните причини - на лични съобщения, ма стила ти е веселяшки, разнообрази вечерта на момчетата

Comment

Абре админ , ти не се ли усети ква е тая снимка и откъде е , нали пише, или нещо сте партия двамата а , с Търтеьо ше се бъзикате аааа

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                      То весело не е лошо да става ама личните причини - на лични съобщения, ма стила ти е веселяшки, разнообрази вечерта на момчетата
                      хохохо циник

а ние с тбе си я разнообразихме с нов модел бивни

е ся го поливам с и едни нервозни кифтенца

Comment

Я виж да не е станал зелен вече новия трофей

Comment

ако се не бе намесил модераторо... щееете видите ко е писал админот.... цитирам по памет... "убави снимки арна мома... а твой нема ли да пратиш" савсем публично..... аре бе кажете на косю 4 столици стана за резил хайвана

Comment

Та не разбрахме кой ще черпи последно

П.П. Леле що го нема Мъри

Comment

напротив разбрахме... сички черпат админот... той си знае...

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                                Та не разбрахме кой ще черпи последно

П.П. Леле що го нема Мъри
                                а за кво ти е лицето Мурджев а.к.а. Мури

Comment

Working...
                                X