Известие

Collapse
No announcement yet.

6 кученца си търсят дом ?:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси за линковете....днес ще пусна и там.
    Пък тука някви уродливи мнения хич неща и да ги коментирам, ама...само не ми клепай темата, щом модераторите са я оставили.
    Мда....кучетата явно са единствения начин да избиваш комплекси...жалко, че и те не могата да стрелят...Иначе бих им купил по един пистолет, за да се защитават от палячовци...комплексари...и сяква подобна измет
    145 2.0 TS

Comment

Tя Мерили Монро го е казала:

"Мен не са ме хапали кучета, само хора......."

дано се намерят желаещи. Във форума на dog.bg пусни в темата "Без Дом"

http://dog.bg/forum/index.php?board=55.0
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Re: 6 кученца си търсят дом ?

Първоначално публикувано от fred
        Както си и мислех - на бездомно куче, нож вади, а мутрите не му пречат .
        Мутрите пречат само на хора без инициатива , търсещи вината за собствения си невзрачен живот в другите.
        А ако си мислите че като отглеждате помияри допринасяте нещо за доброто на света- ми не сте за тоя свят- животните на село

Comment

Re: 6 кученца си търсят дом ?

Първоначално публикувано от EvgeniiM
          Както си и мислех - на бездомно куче, нож вади, а мутрите не му пречат .
          Мутрите пречат само на хора без инициатива , търсещи вината за собствения си невзрачен живот в другите.
          А ако си мислите че като отглеждате помияри допринасяте нещо за доброто на света- ми не сте за тоя свят- животните на село
          По голяма глупост би изрекъл само министър Петков. Отношението към различни аспекти на заобикалящата ни действителност изисква изградена ценностна система, отношение към обществото и други неща, присъщи на по-развити индивиди.Та казано по просто-за да извадиш нож на мутра образно се иска съвест, но и топки, долу между краката, на такъв човек шапка свалям-и то филцова .А тоя дето вади нож на слабия е боклук и страхливец.
          Отношението към животните в частност е белег на по-високо социално, пък и умствено развитие на обществото /и съответния му индивид в частност/. А на село се гледа главно добитък, по народно му викат "стока".Дума, която би те навела /демек трябва да порасъждаваш/до факта, че гледат нещо от което имат полза.Та точно селяните живеещи в града не гледат животни-оти не дават пари, млеко и вълна примерно, не са и на село , па ги и мразят.
          Аз лично повече няма да ти отговарям тук, защото нЕма смУИсъл,със здраве.

Тук има инетресен линк на тази тема:
          http://www.legaltheory.org/index.php?rid=22&id=45
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

и що реши че няма да извадя оръжие на мутра- зависи от ситуация и степен на заплаха- евентуални изходи, тактика го наречи , ма ти си ентелегент еколог и знаеш само плюс минус

Comment

Нищо не решавам-дотук с тоя спор, ако ти е интиресно в предишната ми реплика сложих един линк за тая тема,ако не-здраве да е.
              sigpic

Comment

аз имам 1 около 2кг и в къща 200кв.м.не мога да му намеря място па няколко трябва аз да чезна от дома

Comment

Нищо не решавам-дотук с тоя спор, ако ти е интиресно в предишната ми реплика сложих един линк за тая тема,ако не-здраве да е.
                  въобще не спориш- изкривяваш темата към мутри което няма нищо общо с кучетата, а и мутри вече няма ,живееш явно преди 10 години .
                  просто казах че кучета помияри нямат място където и да било, отделно че ги гледат все бедни хора и не се грижата за тях добре ,въпроса е много дълъг и сложен - аз ги чешам от прозореца- ела ми натроши стъклата да видим дали не скачам на хора

Comment

Няма връзка с темата,но е свързано с животно пак -много се впечатлих !

I believe I can fly

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

E с темата, като отношение към животните изобщо, радвам се че ти хареса
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki
                        Няма връзка с темата,но е свързано с животно пак -много се впечатлих !

I believe I can fly

lele... ...тва живота си е е...майката. Евала на хората
                        145 2.0 TS

Comment

въобще не спориш- изкривяваш темата към мутри което няма нищо общо с кучетата, а и мутри вече няма ,живееш явно преди 10 години .
                          просто казах че кучета помияри нямат място където и да било, отделно че ги гледат все бедни хора и не се грижата за тях добре ,въпроса е много дълъг и сложен - аз ги чешам от прозореца- ела ми натроши стъклата да видим дали не скачам на хора
                          ооо мутри си има още...ама ся им викат друго яче Като те засече С-класата кво правиш? Чакаш да се отдалечи на безопасно (за теб) разстояние и почваш да псуваш мани такива смелчаци като тебе много....ма не ми пиши в темата...Все пак съм един беден човечец и само възможността да споделям с хората ми е останала...
                          Помиярите що са на улицата...щото някой тъпак решил,че е модерно да гледа куче и си взел, ама то взело невъзпитаното,че напикало кирливите му чехли (те нали по миризмата се ориентират), и го хвърлил на улицата... Мани калпава държава....озверен до пълно изпростяване народ...Вече не ми пука, аз си правя каквото знам и мога...пък каквота стане Живи и здрави...и дано повече бедни влизат по форумите .... човечните явно са те
                          п.с. Предлагам да заключите темата, а който има интерес да ми пише на ЛС...доставка почти до вкъщи
                          145 2.0 TS

Comment

абе голем проблем ви е това засичане- ми научете се да карате като сте заселили и задръстили София . и като не ме познаваш не ми говори дали псувам по с-класи- псувам по пешеходци . И като си такъв любител на животни земи прибери и малко котки щото ако си оставят ноктите по боята ти и пикаят по джантите друго ще мислиш

Comment

докторе, не си прав. Прекалено цинично поставяш нещата, което _тук_ е неподходящо.
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

абе голем проблем ви е това засичане- ми научете се да карате като сте заселили и задръстили София . и като не ме познаваш не ми говори дали псувам по с-класи- псувам по пешеходци . И като си такъв любител на животни земи прибери и малко котки щото ако си оставят ноктите по боята ти и пикаят по джантите друго ще мислиш
                                гледам яко следиш темата, ами спри се! повече за теб/с теб няма да се пише от моя страна, надявам се и от колегите! Да си жив и здрав....също и боята и джантите ти (пп слгай капани около колата ) .
                                Пък за заселването не искам да коментирам...тва пък е съвсем далечна тема, ама то явно тебе това ти е проблема...нещо на селяните в Сф се дразниш, пък на кучетата си го изкарваш Да ти кажа добре, че са тея селяни, че няма кой да издържа мързеливата част на софиенците
                                145 2.0 TS

Comment

Working...
                                X