Известие

Collapse
No announcement yet.

6 кученца си търсят дом ?:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така е колега, прав си.В тая тема на втора страница съм плеснал един линк с червено, там това е хубаво описано, какво трябва да бъде отношението на човека към животното.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
      хаха пинко , точно за това говорех , мерси за снимките

напрао немога да повярвам на тва дето го казва колегата fred.... представете си ситуацията примерно от гледната точка на аптекаря , влиза някъв с кученцето си , то се изпишква спокойно в аптеката и оня си излиза ей така.... лелеле ужас.
      стига бе хора, какво толкова, човека не може и моп да си носи. Кучето може и болни бъбреци да е имало .......... Аз като бях в Женева един френски булдог се изпишка в магазин за дрехи и веднага се намериха продавачки с моп, които да почистят и да успокоят притеснената жена (за да не си тръгне без да е направила покупка, все пак )

а по отношение на чистенето след кучета - моето куче е научено да ходи в тревните площи. И честно казано бих чистила дори и когато си свърши работата там, ако не беше толкова мръсно навсякъде от найлонови торбички и т.н. Иначе ако случайно се изпусне на улицата гледам да почистя....
      по въпроса за добитъка в СФ, ето една снимчица от комплекса на Българска Академия на Науките на 4-ти км................
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Моето куче също е научено да ходи само в тревичка-да се изпусне на друго место за толкова оодини не се е случвало.В случай,че изцапа случайно пред входа -ще почистя разбира се !Вероятно ще започна да чистя след него навсякъде ,ако за данъците и таксите ,които плащам за кучето -поне ми осигурят местенце ,където да го разхождам.
        Сега всеки ден (сутрин и вечер ) изминавам по 1.5 км(в едната посока ) до един запустял стадион за целта.
        Там пък се спъвам в спринцовки,натрошени бутилки,презервативи,торби със смет и т.н
        За жалост доста срещано явление е хората да си мятат боклуците през прозорците Големите граждани...
        Та,подържам мненията до сега,че не кучетата са виновни за мръсотията
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
        X