Известие

Collapse
No announcement yet.

И газта се вдига

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И газта се вдига

http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNE ... 748301.php И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

И моя.
    И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!
    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
    GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
      И моя.
      И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!
      roger that
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: И газта се вдига

Първоначално публикувано от koolio
        http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_748301.php И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.
        ГАЗ-та винаги се вдига края на лятото Миналата година беше 0.70 до Септември и после 0.92 цялата зима Лошото е че тогава цената на бензина беше доста под 2лв. И другото, което е по-лошо, че няма да остане дълго под 2лв., а ще се вдигне още
        sigpic

Comment

газта

Да ви светна ли защо наесен се вдига газта?
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: газта

Първоначално публикувано от virusalfa
            Да ви светна ли защо наесен се вдига газта?
            Абе досещам се, ама ако вкараш малко повече яснота няма да е зле
            sigpic

Comment

ГАЗТА

Е па при ниска температура един литър газ тежи повече,затова има летна и зимна цена.Физика ,братче
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: ГАЗТА

Първоначално публикувано от virusalfa
                Е па при ниска температура един литър газ тежи повече,затова има летна и зимна цена.Физика ,братче
                И аз за това си мислех, ама се надявах да имаш по-нелогично обяснение или някоя информация от "кухнята"
                sigpic

Comment

Ами да св включа и аз със питане:
                  Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
                  Ето как е при братушките

"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "

Предполагам и това влияе на цената до някъде ?
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                    Ами да св включа и аз със питане:
                    Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
                    Ето как е при братушките

"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "

Предполагам и това влияе на цената до някъде ?
                    При братушките сигурно има зимна и лятна, ама при нас е един и същ боклук Както има в Европа зимна и лятна нафта
                    Другото обяснение е, че зимата се повишава търсенето
                    sigpic

Comment

Мда вече е 92 стинки газта Снощи беше 0.89 .. тази сутрин за 1 час - 0.90 и от към 9-10 часа - 0.92 .. и все така ще е
                      Уааа искам еФтина газзз
                      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от Az4o
                        Мда вече е 92 стинки газта Снощи беше 0.89 .. тази сутрин за 1 час - 0.90 и от към 9-10 часа - 0.92 .. и все така ще е
                        Уааа искам еФтина газзз
                        Защо се оплакваш колега, като бензина е 1,94лв./л.
                        И 1лв. да стане пак е по-евтино 0.92лв./л. беше и миналата зима
                        Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро
                        Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните Алфи
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                          Защо се оплакваш колега, като бензина е 1,94лв./л.
                          И 1лв. да стане пак е по-евтино 0.92лв./л. беше и миналата зима
                          Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро
                          Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните Алфи
                          Абе да има за какво да бръмчим То е ясно, че тенденцията ще е покачване на цените на всичко тъй че ...
                          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Малко . Абе колеги ориентирайте се към JTD - та хем вървят много, хем харчат колкото искате вие.
                            Ако някой не е съгласен бат ви Петко ви чака на мерилката
                            JTD
                            Fiat Punto 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            sigpic

Comment

jtd/hdi/cdi и т.н. + бг нафта =
                              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                              X