http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNE ... 748301.php И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.
Известие
Collapse
No announcement yet.
И газта се вдига
Collapse
X
-
И газта се вдига
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)Тагове: Няма
-
И моя.
И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
-
Първоначално публикувано от GrigorИ моя.
И в тези тежки моменти /с цените на безнина/ никой не вярва като му кажа, че в момента ми демонтират газовата уредба в Вантотрейд - а то си е самата истина!'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Re: И газта се вдига
Първоначално публикувано от kooliohttp://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_748301.php И пак ще стане незначителна разликата в карането на газ или бензин- освен ако не си таксиджия. Затова вътрешният ми глас винаги е говорил против газовите уредби въпреки привидната икономическа изгода.Миналата година беше 0.70 до Септември и после 0.92 цялата зима
Лошото е че тогава цената на бензина беше доста под 2лв. И другото, което е по-лошо, че няма да остане дълго под 2лв., а ще се вдигне още
sigpic
Comment
-
Re: ГАЗТА
Първоначално публикувано от virusalfaЕ па при ниска температура един литър газ тежи повече,затова има летна и зимна цена.Физика ,братчеsigpic
Comment
-
Ами да св включа и аз със питане:
Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
Ето как е при братушките
"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "
Предполагам и това влияе на цената до някъде ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fАми да св включа и аз със питане:
Нали има зимна и лятна газ . Разликата е доколкото знам че съотношението между пропана и бутана се променя .
Ето как е при братушките
"Фактически на автомобильные газонаполнительные станции поступают две марки газа, регламентируемые соответствующими ГОСТами: зимняя (85-95% пропана) и летняя (45-55% пропана). "
Предполагам и това влияе на цената до някъде ?Както има в Европа зимна и лятна нафта
Другото обяснение е, че зимата се повишава търсенетоsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Az4oМда вече е 92 стинки газтаСнощи беше 0.89 .. тази сутрин за 1 час - 0.90 и от към 9-10 часа - 0.92 .. и все така ще е
Уааа искам еФтина газзз
И 1лв. да стане пак е по-евтино0.92лв./л. беше и миналата зима
Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро
Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните Алфиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155Защо се оплакваш колега, като бензина е 1,94лв./л.
И 1лв. да стане пак е по-евтино0.92лв./л. беше и миналата зима
Споко, скоро ще влеземе в Евросъюза и ГАЗ-та ще стане 1Евро
Ориентирайте се към служебни коли, а в свободното време към личните АлфиТо е ясно, че тенденцията ще е покачване на цените на всичко тъй че ...
Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment