Известие

Collapse
No announcement yet.

Днешния крах на хубавите ми джантета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155
    Много лошо е станало с тия трапове - ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ ЕДИН ДЕН В ТЯХ. Вярно е и че общината е виновна да не гони тия дето са копнали накъде си и после не са си заровили и асфалтирали, като ВиК и Енергото и още кой ли не!!! Е не става така, подяволите! Бах как се ядосах и аз... данъци... то няма общински пътища дето да не разхлопаш нещо, винетки - междуградската пътна мрежа също е кошмар!
    Тука човек тр. да си търси яко правата. Тогава всеки си върши работата - една уличка във вилната зона на Панчарево беше брутално разкопана от ВиК. И изглеждаше, че така ще остане. Обаче хората там сами са си бетонирали пътя и това разкопаване им бръкна в здравето. И като се започна едно звънене - на кой ли не, шефове на ВиК и т.н. занесоха и молба да се оправи. И ето че след една седмица дойдоха и го оправиха, това дето на сред центъра на София не го оправят - там готово за 1 седмица и то само заради тел. тормоз....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

По рано вечерта батко ни пожарникар видимо пиян като гост на рождения ден на Господари на ефира обеща да запълни всички дупки като стане министър-председател..... Ебати и крадливите *****като не правят дупките поне да ги обозначават, но неееее полиционерите предпочитат да клечат в храстите, да катерят патрулките и да слагат радарите на паркиралите коли на хората... Защо - не искам да казвам. Дори и да карам бавно с всякакви фарове вечерно време по маршрут, който познавам от години няма кака да не оцеля поне 10 дупки. И после искат да ми пишат актове за халогените. Мури, аз на твое място ще прежаля джантите и ще ги даря публично. Една на Б. Борисов за дето много говори и една на Алекси Стратиев, който само се прави на света вода ненапита. И 1000 лв да си назад публичната проява ще си заслужава.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Мърка брат дорева ми се като видях тези снимки...... просто нямам думи.... всеки ден обикалям там дупките, като слаломист... просто мъка....

Къде си застрахован? (Имам нещо предвид)
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Ето и аз къде паднах миналата година и размазах две джанти.
          Това е под моста на Надежда.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
          Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Колеги- ДЕЛА, ДЕЛА И ПАК ДЕЛА!!! Ако всеки, който е пострадал от немарливост на общината заведе иск, няма начин да не обърнат внимание!
            Мамка му, трябва да се направи нещо като правна клиника за пострадали шофьори! Случаят не е никак сложен от правна гледна точка, само трябва исковете да станат МАСОВИ!!!
            Сега, доакто имам повече свободно време, обещавам да направя нещо по въпроса!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И аз се метнах в дупката на бул. "България" миналата седмица но идвах от центъра по хигиена в посока пазара "Иван Вазов" а в тази посока няма такива гадни ръбове та минах метър... Дупката е ужасно гадна... Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

А... той колегата "1115" я е снимал...
              Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Първоначално публикувано от 1115
                Ето и аз къде паднах миналата година и размазах две джанти.
                Това е под моста на Надежда.
                Леле тая и аз веднъж я целих с типото
                Относно дупките като гледам никога няма да ги оправят както са я подкарали,оправят 2-3 от 15 и след 1 месец те станат още по големи,моите съболезнования към колегата за джантетата,ходи в дианата на околовръстното,сигурен съм че ще ги възстановят,а кофтито в случая е,че застрахователите щети по джанти и гуми не изплащат
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
                  И аз се метнах в дупката на бул. "България" миналата седмица но идвах от центъра по хигиена в посока пазара "Иван Вазов" а в тази посока няма такива гадни ръбове та минах метър... Дупката е ужасно гадна... Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

А... той колегата "1115" я е снимал...
                  Абе там в надежда открих варианта,като ги прелиташ със 120+ няма проблеми не ги целиш
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от proper
                    Мърка брат дорева ми се като видях тези снимки...... просто нямам думи.... всеки ден обикалям там дупките, като слаломист... просто мъка....

Армеец В понеделник очаквайте развитие по въпроса с КАТ Вече съм инструктиран какво да кажа и пиша,па дано стане
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Първоначално публикувано от proper

Армеец В понеделник очаквайте развитие по въпроса с КАТ Вече съм инструктиран какво да кажа и пиша,па дано стане
                      Задължително да се чуем преди да отидеш!!!!! Задължително!!!
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Много мразят да плащат тия армеец,поне аз с такова впечатление останах,вече 2ри път
                        BMW e39 facelift

Comment

И в Сливен е същото положението...Не знам обшината ли е виновна или кмета г-н Лечков. На сред люта зима разкопа една от основните улици в града и сега не само огромните дупки ами и ,,софийски" задръствания си имаме в Сливен. Време е на тоя кмет някой да му насуче юлара на врата.
                          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Оная вечер като карах по един от главните булеварди във Варна, такъв трап се отвори пред мен, че ако бях влязъл в него, не знам къде щяха да ме търсят...Съжалявам за джантите на колегата, дано получи добро обезщетение...
                            Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                              Колеги- ДЕЛА, ДЕЛА И ПАК ДЕЛА!!! Ако всеки, който е пострадал от немарливост на общината заведе иск, няма начин да не обърнат внимание!
                              Мамка му, трябва да се направи нещо като правна клиника за пострадали шофьори! Случаят не е никак сложен от правна гледна точка, само трябва исковете да станат МАСОВИ!!!
                              Не е толкова просто, колега. Като си застрахован, застрахователят встъпва в правата ти и само той може да подава искове. Дали го правят не знам, но

май по-добър ефект ще има идеята на Венци - да се дарят публично счупените джанти, барабар със спуканите гуми И това да гонаправим обаче като клуб - нали затова сме организация Да покажем, че има гражданско общество, може и други автоклубове да привлечем. Може да съберем пари за нови джанти на Мъри, ако той е съгласен, и да предприемем нещо такова.

Доколкото следя кариерата на генерала, откакто влезе в политиката, смятам, че много по- ще го заболи от удар по имиджа, отколкото от някакво си дело за 500 лв. И единственият начин да смекчи удара е да направи нещо по въпроса, за да покаже, че не само приказва.

Може и протестно шествие да се направи - докога ще търпим Бакшишите се вдигат за щяло и не щяло, защо ние един път да не излезем да си защитим правата
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки
                                Първоначално публикувано от koolio
                                Не е толкова просто, колега. Като си застрахован, застрахователят встъпва в правата ти и само той може да подава искове. Дали го правят не знам, но

май по-добър ефект ще има идеята на Венци - да се дарят публично счупените джанти, барабар със спуканите гуми И това да гонаправим обаче като клуб - нали затова сме организация Да покажем, че има гражданско общество, може и други автоклубове да привлечем. Може да съберем пари за нови джанти на Мъри, ако той е съгласен, и да предприемем нещо такова.

Доколкото следя кариерата на генерала, откакто влезе в политиката, смятам, че много по- ще го заболи от удар по имиджа, отколкото от някакво си дело за 500 лв. И единственият начин да смекчи удара е да направи нещо по въпроса, за да покаже, че не само приказва.

Може и протестно шествие да се направи - докога ще търпим Бакшишите се вдигат за щяло и не щяло, защо ние един път да не излезем да си защитим правата
                                Ми дайде да се организираме, аз съм навит. Те и без това джантите май не стават за изправяне.

От мен имате голямата публичност - ще се обадя в 24 ч., в 168 ч., там повечето репортери са ми приятели, ще излезе вероятно на първа страница. Ще пусна и репортаж със снимка на броя в Аутобилд.

Вие само се организирайте, от мен имате ПР-а и отразявено по медиите. Имам идея как да докарам и бТВ, те винаги откликват на такива работи.

Апропо - давам 20 лева за нови джанти на Мъри. Не е много, ама е от сърце. Още 20 човека да дадат по 20 лева и ще има за 2 нови джантета.

Аайде давайте и вие и да задвижваме нещата.

Това ще е една много добра акция, организирана от Клуб Алфа Ромео, и съм убеден, че даже и да не постигне кой знае какво, ще има сериозен отзвук.

Хубаво е обаче да се организира сериозно, от нашия клуб като юридическо лица, да се свържеме с пресслужбата на общината, евентуално могат да се привлекат и други клубове. Да се разпрати пресрилийз до различните медии, абе да има добра и стабилна организация, а не да го правиме урбулешката.

Все пак наближават избори и разните политикани с абмиции в момента са силно чувствителни.

Но трябва да се помисли и за точния момент - щото ако съвпадне с някой пореден скандал в МВР или пък с гласуването на вот на недоверие тази акция ще "потъне" в общата шумотевица.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X