Известие

Collapse
No announcement yet.

Днешния крах на хубавите ми джантета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гласувайте за който искате, дето се вика и един за ушите хванете, но избирателната активност е важна от друга гледна точка:
    - Колкото по малък е % гласували, толкова по ценни се явяват автобусите от Турция, строените мангали и купените гласове.
    Да е честито на гъбарите
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ае до 5 години стандарта ни ще е като във Словения, вервайте ми!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

... БСП е сформирала работна група, която да води консултациите за промени в кабинета. В нея влизат Румен Петков, ...
        аййй не
        шъ умръ
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

тоя гладен няма да остане никога!
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

йебало си е макята просто
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

за какво си правят труда изобщо ?

не, че нещо променят, или става, поне да не се занимават със уж смени на постове.

аз си го мислех днес и веднага разгадах схемата им !! тея политикуваните цунат кинти от телевизиите за да им правят новините. и те така
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Румен нямал намерение да подава оставка, ама от Европата много се разпискали и затова...
                sigpicex
                147Q2
                300bhp/606nm
                Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  ае до 5 години стандарта ни ще е като във Словения, вервайте ми!
                  Еххххх мечтииии
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Размечтах се за едни безредици, ама както си трябва, не като 1997 година - тоя път парламента да се изравни със земята и всички маймуни вътре по бързата процедура в пандиза, а който отказва една рампа и "кръц". После да се вдигне нова сграда неопетнена с надпиис не "Съединението прави силата", защото всички видяха, че наистина съединението на властта и мафията е много силно Нещо от сорта "Народа над всичко" или "В служба на народа" Ама тогава сигурно няма да се блъскат куцо и сакато да влизат там и да си правят далаверките и дали ще има за кой да гласуваме въобще
                    Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                    Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                    Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Набирам доброволци да закопаме всички общинари, отговорни за пътната мрежа, в РОВОВЕТЕ по нея!

Равносметката от снощното ми каране е спукана предна чисто нова гума и балонирана задна. За щастие предната джантата само е одрана.

Внимавайте! 5 минути след като се натресох в ямата, зад мен спря и една хонда със спукана гума. Наоколо е пълно със счупени тасове.

http://bgmaps.com/map.asp?sid=262e5b64f ... =&oType=49
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Working...
                      X