Известие

Collapse
No announcement yet.

Ами колеги реших и тук да споделя за един ПРОДАВАЧ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ебаси ужаса к'ви са тия същества бе за кво живеят тия,като тва говедо гадно,мазно ЛЕЛЕЕ.....направооо ебси то вече.....не не тоя треа се зарови до кръста и да се убие с камани
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Нещасник!
      Спокоино всичко се врща
      ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
      ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
      ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Колеги от Враца...Моля организирайте се... Не трябва тая наглост да се случва...баси... Нещо трябва да се направи
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Покрай оная тема с нигерийските измамници се замислих , даже днеска писах в темата с телефоните за взаимопомощ, трябва да се внимава повече. Телефоните ни ги има и са достъпни за всякакви индивиди. Така че умната!
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Колега, в Ланча форума има един Митака-71. Той е от района и е много отзивчив. Драсни му едно лично, предполагам може да удари едно рамо.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Само да споделя, че наистина трябва да си измислим някаква система за сигурност, нещо като договор или не знам, във Фиат форума мъдрим някакъв документ дето да се тегли и да е със силата на договор:
              http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 169#255169
              все е нещо.
              Иначе за конкретния тарикат, намерих доста неща и разбрах, че е излъгал доста хора, но по-опасното е че има мноооого никове.
              ето и няколко препратки, да се пазите де.
              logitech, delux_11, delux_34......предполагам има доста други
              http://www.google.bg/search?q=lojitech& ... N&filter=0
              http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/fe ... r_id=20126
              http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/fe ... r_id=37680
              http://www.jabse.com/cache.php?did=%A4% ... B%9B%A9%A2
              Тема: ВНИМАНИЕ-ИЗМАМНИК.МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ
              Автор: Spiderman_ot_selo
              Публикувано: 19.03.2007 21:02

Позволявам си да напиша следните редове,защото този субект се опита да ме измами преди време,а и искам да предпазя други хора от измамите,които върши този човек.
              Преди време той се опита да купи един телефон от мен,постоянно ме изнудваше да свалям цената,но както и да е,това всеки търговец го прави.Нещото,което мен ме притесни че въпросния човек не беше посочил нито телефон,нито ICQ,нито Skype,нито дори беше посочил града,от който е.Започнахме една кореспонденция чрез е-меил,но аз се усетих на време и не рискувах.Днес видях негова обява и реших да пусна негативен комeнтар за него.Но каква беше изненадата ми,когато видях че веднага ми беше върнат негативен коментар,но не от потребителя,когото бях критикувал с негативна оценка,а от друг потребител.Бедничкия мошеник в бързината беше направил една голяма грешка-не си беше сменил профила с някой от другите си многобройни никове.Разбрах,че тоя човек се подвизава под много имена в борсата,някои от които сега ще ви опиша с доказателства:

1 ник: JAR_
              e-mail:delux_11@abv.bg
              Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.

2 ник: delux_11
              e-mail:delux_11@abv.bg

3 ник: вивател
              e-mail:mobile_11@abv.bg

4 ник: ivan_cvetanov
              e-mail:mobile60@abv.bg

5 ниk(най-често използван): Lojitech e-mail:lojitech_@abv.bg

6 ник: chokolate
              e-mail:mobile_11@abv.bg

7 ник: mobile_@ e-mail:mobile_11@abv.bg

Тук искам да попитам администраторите на сайта-не може ли да се ограничи в борсата да може да се регистрира човек само от едно ip,иначе виждате до какви злоупотреби се стига.И не трябва ли да се вземат някакви мерки срещу такива доказани мошеници-било то бан,било то друго някакво ограничение.И не може ли по някакъв начин да се докладва на администратора от нас потребителите за такива екземпляри и те навреме да бъдат ограничавани от участие в борсата.Приканвам всички други потребители,които имат данни за този мошеник или за други такива да споделят своите подозрения или патила с тях.Нека тази тема да бъде оставена като важна най-отгоре и всеки да допълва за други мошеници.По този начин ще предпазим много хора от измами и недробосъвестни търговци.Включвайте се колеги съфорумци
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Кво кат има много никове, бан по ИП от всички талянски форуми и да го духа!
                Колега, обърни се към админите на форумите и да го порежат педала
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

вярно с бан на ип и тва е егати гадтта де.ба и боклука скапан,той ся чете със сигурност масе крие .колега съчувствам ти за тва и виж някак си върни парите и ДВД-то нестава така имаш му данните действай.успех и поздрави
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Колеги, според мен най-добре е да се обърнете към полицията за съдействие. Нека всеки, който е ощипан от него, да пусне жалба в полицията и прокуратурата. Логовете от форумите и скайпа, както и мейлите биха били огромен плюс. В полицията отдавна са наясно що е това IP и ник.
                    Ако се издейства обиск, ще се окаже, че тоя кретен е бъкан с техника, която се издирва. Но си мисля, че дори да го привикат в районното, пак ще се постресне. Нищо чудно вече да има и досие. Толкова гадно играе, че ми намирисва дори на наркоманска работа.
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Re: Ами колеги реших и тук да споделя за един ПРОДАВАЧ

Първоначално публикувано от phoenix
                      Ами колеги реших и тук да споделя, за да ви предпазя от един не толкова коректен продавач. Не търся възмездие, просто предупреждавам. Явно съм твърде доверчив, съответно и глупав. Но човек се учи докато е жив.
                      Ето я цялата история:
                      Все още съм готов да се извиня, ако всичко приключи добре
                      http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... sc&start=0
                      колега и аз много уважавам мъЖката приказка но явно много хора си мислят че със измама стават герои,не мога да ти дам съвет просто те съчувствам и те насърчавам да не си променяш характера а да си имаш 1 НА УМ ЗА НАПРЕД.не забравяй че има ВИДОВ ден,сигурно ще го прочете и този измекярин това и ако го е родило човешко създание ще му трепне малкото ЕГО с което се гордее

Comment

С много колеги от форума съм търгувал и всички са били коректни, но на такъв не сам попадал.
                        Този е ебаси педала.Ако ще и за десет лева да става въпрос, аз не бих му простил
                        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

този делукс 34 отдавна сме го ушили с БАН във ФВ форума
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

В крайна сметка има ли пусната официална жалба срещу него? Да е привикван на разпити?
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Жалка душа
                              0888515205

Comment

Те такива като тоя кокошкар нямат скрупули,затова давайте го на полицията-крайно време е всеки да си носи последствията....иначе затъваме.
                                sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

Working...
                                X