If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ами колеги реших и тук да споделя за един ПРОДАВАЧ
ебаси ужаса к'ви са тия същества бе за кво живеят тия,като тва говедо гадно,мазно ЛЕЛЕЕ.....направооо ебси то вече.....не не тоя треа се зарови до кръста и да се убие с камани
Колеги от Враца...Моля организирайте се... Не трябва тая наглост да се случва...баси... Нещо трябва да се направи
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Покрай оная тема с нигерийските измамници се замислих , даже днеска писах в темата с телефоните за взаимопомощ, трябва да се внимава повече. Телефоните ни ги има и са достъпни за всякакви индивиди. Така че умната!
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Тема: ВНИМАНИЕ-ИЗМАМНИК.МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ
Автор: Spiderman_ot_selo
Публикувано: 19.03.2007 21:02
Позволявам си да напиша следните редове,защото този субект се опита да ме измами преди време,а и искам да предпазя други хора от измамите,които върши този човек.
Преди време той се опита да купи един телефон от мен,постоянно ме изнудваше да свалям цената,но както и да е,това всеки търговец го прави.Нещото,което мен ме притесни че въпросния човек не беше посочил нито телефон,нито ICQ,нито Skype,нито дори беше посочил града,от който е.Започнахме една кореспонденция чрез е-меил,но аз се усетих на време и не рискувах.Днес видях негова обява и реших да пусна негативен комeнтар за него.Но каква беше изненадата ми,когато видях че веднага ми беше върнат негативен коментар,но не от потребителя,когото бях критикувал с негативна оценка,а от друг потребител.Бедничкия мошеник в бързината беше направил една голяма грешка-не си беше сменил профила с някой от другите си многобройни никове.Разбрах,че тоя човек се подвизава под много имена в борсата,някои от които сега ще ви опиша с доказателства:
1 ник: JAR_
e-mail:delux_11@abv.bg
Може да видите този линк само ако сте регистриран. » Вход.
2 ник: delux_11
e-mail:delux_11@abv.bg
3 ник: вивател
e-mail:mobile_11@abv.bg
4 ник: ivan_cvetanov
e-mail:mobile60@abv.bg
5 ниk(най-често използван): Lojitech e-mail:lojitech_@abv.bg
6 ник: chokolate
e-mail:mobile_11@abv.bg
7 ник: mobile_@ e-mail:mobile_11@abv.bg
Тук искам да попитам администраторите на сайта-не може ли да се ограничи в борсата да може да се регистрира човек само от едно ip,иначе виждате до какви злоупотреби се стига.И не трябва ли да се вземат някакви мерки срещу такива доказани мошеници-било то бан,било то друго някакво ограничение.И не може ли по някакъв начин да се докладва на администратора от нас потребителите за такива екземпляри и те навреме да бъдат ограничавани от участие в борсата.Приканвам всички други потребители,които имат данни за този мошеник или за други такива да споделят своите подозрения или патила с тях.Нека тази тема да бъде оставена като важна най-отгоре и всеки да допълва за други мошеници.По този начин ще предпазим много хора от измами и недробосъвестни търговци.Включвайте се колеги съфорумци
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
вярно с бан на ип и тва е егати гадтта де.ба и боклука скапан,той ся чете със сигурност масе крие .колега съчувствам ти за тва и виж някак си върни парите и ДВД-то нестава така имаш му данните действай.успех и поздрави
Колеги, според мен най-добре е да се обърнете към полицията за съдействие. Нека всеки, който е ощипан от него, да пусне жалба в полицията и прокуратурата. Логовете от форумите и скайпа, както и мейлите биха били огромен плюс. В полицията отдавна са наясно що е това IP и ник.
Ако се издейства обиск, ще се окаже, че тоя кретен е бъкан с техника, която се издирва. Но си мисля, че дори да го привикат в районното, пак ще се постресне. Нищо чудно вече да има и досие. Толкова гадно играе, че ми намирисва дори на наркоманска работа.
Re: Ами колеги реших и тук да споделя за един ПРОДАВАЧ
Първоначално публикувано от phoenix
Ами колеги реших и тук да споделя, за да ви предпазя от един не толкова коректен продавач. Не търся възмездие, просто предупреждавам. Явно съм твърде доверчив, съответно и глупав. Но човек се учи докато е жив.
Ето я цялата история:
Все още съм готов да се извиня, ако всичко приключи добре http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... sc&start=0
колега и аз много уважавам мъЖката приказка но явно много хора си мислят че със измама стават герои,не мога да ти дам съвет просто те съчувствам и те насърчавам да не си променяш характера а да си имаш 1 НА УМ ЗА НАПРЕД.не забравяй че има ВИДОВ ден,сигурно ще го прочете и този измекярин това и ако го е родило човешко създание ще му трепне малкото ЕГО с което се гордее
С много колеги от форума съм търгувал и всички са били коректни, но на такъв не сам попадал.
Този е ебаси педала.Ако ще и за десет лева да става въпрос, аз не бих му простил
Comment