Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова любовница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова любовница

Да се похваля. Крайслер вояджер. Ще си коригирам подписа.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Браво колега !
    Със здраве да си я караш...хм тва е по - семейна кола..да не би "любовницата" да ти е родила близнаци или тризнаци,за да прибегнеш до такава кола... за да има място и за Тъщата..
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Благодаря ти колега.
      Аз съм семеен човек и имам две момчета на 8 и на 6, така че е добре да ходим с вана на море, да набутаме лодката на тавана и 5-6 сака багаж. Вярвам, че ще се съгласиш? Все пак има абсолюто всички екстри, дори и печка за зимата с програмируем таймер и дистанционно.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Перфект! батка,надявам се да не съм те засегнал със шегата ми,но шегата и пожеланието вървят ръка за ръка.....
        Мисля,че ме разбираш.
        Със деца на море с миниван-а е готино и то бая- Като малък съм ходил на море с миниван - бус(фолксваген)...и да ти кажа доста приятни спомени имам. беше 86-87 год
        Ще им хареса на синовете ти!сугурен съм!
        Успех!
        П.С. и никакви любовници щом си женен
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Не се притеснямай пак благодаря .Имам и бус фолксваген транспортер, но за жалост е товарен и няма достатъчно седалки за всички ни. Буса вози много по-добре от вана и от 155-цата.Все едно си в лодка.
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Добре че съм с момичета, та Алфата ми стига ,
            Иначе честито
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
              Иначе честито
              Да ама 156 не е като 155 като комфорт в купето нали? Струва ми се че е по-широка и по - удобна.
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator
                Иначе честито
                Да ама 156 не е като 155 като комфорт в купето нали? Струва ми се че е по-широка и по - удобна.
                нито е по-широка, нито по -удобна, от 155 по-готина за деца няма, а и за правенето им . Брат явно взимаш бензин на добри цени щот с подобен крайслер ама по-нов Варна -София ми излезе 200 лв и час по-бавно спрямо алфата .А това да м иподскачат децата докато карам не го виждам като предимство , ма всеки си знае

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                  Иначе честито
                  нито е по-широка, нито по -удобна, от 155 по-готина за деца няма, а и за правенето им . Брат явно взимаш бензин на добри цени щот с подобен крайслер ама по-нов Варна -София ми излезе 200 лв и час по-бавно спрямо алфата .А това да м иподскачат децата докато карам не го виждам като предимство , ма всеки си знае

Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
                  На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
                  Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?

А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Не мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160

Comment

Не мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
                      Дабре де няма да споря - харчи като зил 100 на 100 и това е.
                      Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Моята алфа на 120 км/ч е на 3800 , а тази е 1800.
                        Вероятно има разлика е мислиш ли.? 12колко оборота са разликата ?? толкова и цикъца прави един четиритактов двигател.
                        Говоря глупости. Харчи колкото си иска и върви като трабанче.
                        Сори. Всеки може да смята и да прави сметки , ама и си плаща от джоба. Каквото искате говорете, но аз плащам и разхода ми се струва нормален. Получавам максимален комфорт и перфектна возия , за 4х4-то не е нужно да коментирам.
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Дабре де няма да споря - харчи като зил 100 на 100 и това е.
                          Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!
                          поредния пенливко

Comment

Иначе честито

Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
                            На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
                            Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?

А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?
                            щом ти харчи по малко от алфата се замисли в какво състояние ти е алфата.... а относно разликата между 155 и 156 като притежател и ползвател и на двете ще ти кажа че единствените предимства на 155 са по евтината поддръжка и по големия багажник. като поведение на пътя и комфорт разликата е огромна и то не в полза на 155
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Возията на 156 беше перфектна, но зависи с кое окачване си - мойта беше спорт пакет 2 - нито твърдо нито лигаво , за 155-та не мога да кажа че возеше лошо- много сносна кола , а вътре е по-непретенциозна и на мен определено ми беше по комфортна от 156- отзад на 156 хората си навеждата главите - просто формата на купето е такава, абе общо взето - един клас коли са , по-доволен съм от 155. Гледам Фиоре ти имаш мойта комбинация- значи въпрос на вкус

Comment

Working...
                              X