Да се похваля. Крайслер вояджер. Ще си коригирам подписа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нова любовница
Collapse
X
-
Браво колега !
Със здраве да си я караш...хм тва е по - семейна кола..да не би "любовницата" да ти е родила близнаци или тризнаци,за да прибегнеш до такава кола...за да има място и за Тъщата..
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
-
Благодаря ти колега.
Аз съм семеен човек и имам две момчета на 8 и на 6, така че е добре да ходим с вана на море, да набутаме лодката на тавана и 5-6 сака багаж. Вярвам, че ще се съгласиш? Все пак има абсолюто всички екстри, дори и печка за зимата с програмируем таймер и дистанционно.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Перфект! батка,надявам се да не съм те засегнал със шегата ми,но шегата и пожеланието вървят ръка за ръка.....
Мисля,че ме разбираш.
Със деца на море с миниван-а е готино и то бая- Като малък съм ходил на море с миниван - бус(фолксваген)...и да ти кажа доста приятни спомени имам. беше 86-87 год
Ще им хареса на синовете ти!сугурен съм!
Успех!
П.С. и никакви любовници щом си женен
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorПървоначално публикувано от fredДобре че съм с момичета, та Алфата ми стига,
Иначе честито
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMПървоначално публикувано от vaklinatorПървоначално публикувано от fredДобре че съм с момичета, та Алфата ми стига,
Иначе честито
Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?
А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Не мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
Comment
-
Първоначално публикувано от EvgeniiMНе мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Моята алфа на 120 км/ч е на 3800 , а тази е 1800.
Вероятно има разлика е мислиш ли.? 12колко оборота са разликата ?? толкова и цикъца прави един четиритактов двигател.
Говоря глупости. Харчи колкото си иска и върви като трабанче.
Сори. Всеки може да смята и да прави сметки , ама и си плаща от джоба. Каквото искате говорете, но аз плащам и разхода ми се струва нормален. Получавам максимален комфорт и перфектна возия , за 4х4-то не е нужно да коментирам.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorПървоначално публикувано от EvgeniiMНе мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinatorПървоначално публикувано от EvgeniiMПървоначално публикувано от vaklinatorПървоначално публикувано от fredДобре че съм с момичета, та Алфата ми стига,
Иначе честито
Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?
А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Возията на 156 беше перфектна, но зависи с кое окачване си - мойта беше спорт пакет 2 - нито твърдо нито лигаво , за 155-та не мога да кажа че возеше лошо- много сносна кола , а вътре е по-непретенциозна и на мен определено ми беше по комфортна от 156- отзад на 156 хората си навеждата главите - просто формата на купето е такава, абе общо взето - един клас коли са , по-доволен съм от 155. Гледам Фиоре ти имаш мойта комбинация- значи въпрос на вкус
Comment
Comment