Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова любовница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито за вана колега и аз съм с комбинация ван и алфа ,миналото лято 7 човека с много багаж с вана ходихме на море и беше супер ,сега се замислям за по-нов модел ван.Иначе съм с еспейс 2.0 ,а мислех да взимам като твоя крайслер но този еспейс ми дръпна окото тогава
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от fiore
      Първоначално публикувано от vaklinator
      Първоначално публикувано от EvgeniiM
      Първоначално публикувано от vaklinator
      Първоначално публикувано от fred
      Добре че съм с момичета, та Алфата ми стига ,
      Иначе честито
      Да ама 156 не е като 155 като комфорт в купето нали? Струва ми се че е по-широка и по - удобна.
      нито е по-широка, нито по -удобна, от 155 по-готина за деца няма, а и за правенето им . Брат явно взимаш бензин на добри цени щот с подобен крайслер ама по-нов Варна -София ми излезе 200 лв и час по-бавно спрямо алфата .А това да м иподскачат децата докато карам не го виждам като предимство , ма всеки си знае

Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
      На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
      Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?

А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?
      щом ти харчи по малко от алфата се замисли в какво състояние ти е алфата.... а относно разликата между 155 и 156 като притежател и ползвател и на двете ще ти кажа че единствените предимства на 155 са по евтината поддръжка и по големия багажник. като поведение на пътя и комфорт разликата е огромна и то не в полза на 155
      Алфата е много добра, но аз пълня оборотомера непрекъснато, естествено гори повече, но ме кефи да я ръчкам. С нормално каране гори под 10 газ на извънградско.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Искам да поздравя колегат с покупката. БРАВО автомбила много ми харесва, а особено ако си семеен.
        Тъй като съм водач на 156, а допреди 3 месеца имах и 155, смятам а и споделя че двте коли са иси АЛФА и че всяка си има свите плюсове, но 156 е по-нова кола, а знаем че най-хубавата кола е новата. Все пак искам да кажа че никога не съм изпитвал такова влечение към кола, както сегашната. Както се казва "Всичко давам, но колата - НЕ"
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
          ...... Гледам Фиоре ти имаш мойта комбинация- значи въпрос на вкус
          абе, много се замислям напоследък дали да не прибавя още една в подписа ама тя наистина ми идва малко тясна, а и доста ще ми станат алфите.....
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
          X