If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сподели с Вирусалфа в раздела за 164 - щото тук не е видял темата. Ако трябва и лично ми пиши. Може да ти даде доста ценни съвети за 2,5 ТД относно цени , части и т.н.т
MaVrUt @ Мариян от 407-и Владиславово ли си ?
ако искаш обади се когато трябва да я теглиш ще те дръпна . И по скорошно оздравяване че да те водя на среща с колегите
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
MaVrUt @ Мариян от 407-и Владиславово ли си ?
Ако искаш обади се когато трябва да я теглиш ще те дръпна . И по скорошно оздравяване че да те водя на среща с колегите
ми да, същия съм, но вече се оправих, няма да я мърдам, понеделник трябва да почват да я правят, приблизителна цена около 2к ше ми излезе, много скъп тоа мотор, много ми олекна джоба с таа кола , ама дано след това да немам проблеми !
Добре бе колега как разбраха,че ще струва около 2хиляди ремонта?Със скенер ли я виде тоя майстор?За мене това са просто предположения-знае ли се какво е станало вътре?Незнам дано си я дал на подходящия майстор,че накрая да не те одерат жив!Съжалявам за колата,найстина е красавица и се надявам майстора да е вчас,че ти е бедна фантазията каки има!късмет и искай всички стари части който са ти сменили!
155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4