Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече с таралеж в гащите !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MaVrUt
    така, вече е в движение, само остана да я регистрирам, ремонта ми излезе 1128лв със абсолютно всичко, труд части и т.н. сега съм много доволен най после !!!!!!!!!!!
    Честито!
    Със здраве да си я караш!
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

А честито. Гледай да загладиш бодлите на таралежа и вече само да се кефиш
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ще споделиш ли все пак какво точно и смениха и шлайфаха.А бе кеде е проблема.Споко и аз я карах две седмици и след това 2300лв. и това след като дадох 60лв.(вибратор да си купят с тия пари) за диагностика при купуването.Намразих я преди да я заобичам,но вече почва пак да измества и жената и ....

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
          Ще споделиш ли все пак какво точно и смениха и шлайфаха.А бе кеде е проблема.Споко и аз я карах две седмици и след това 2300лв. и това след като дадох 60лв.(вибратор да си купят с тия пари) за диагностика при купуването.Намразих я преди да я заобичам,но вече почва пак да измества и жената и ....
          ми свмених и блок , риза, сегменти,гарнитури,свещи, демферна шайба, 1 дюза , и едно вакуум-че има за сервото ли е не го знам , и тва беше,л нямаше шлайф, сичко ми излезе 1128лв , всичко е чисто ново освен демферната шайба !
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

[quote=Бобби]
            Първоначално публикувано от MaVrUt
            Първоначално публикувано от "Бобби":230wsqma
            Колега..надявам се имаш чуство за хумор ..относно заглавието, ще ти кажа - "не сядай тия дни" ...докато не загладиш косъма на таралежа
            е бъзикам се много ясно,даже много се радвам че успях да се сдобия с такава, но не си мислех че ще имам толкова проблеми като за начло, но пък и не бързам, ше си я стегна малко по малко
            ..като при жените!...ако не ти харесват гърдите ....ще ги туниговаш...стига средства да има ...УСПЕХ [/quote:230wsqma]
            ..айде сега си сядай на задника и натискай десния педал
            ..много безаварийни килопметри
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

мерси за пожеланията ! вече си е готова и регистрирана и сичко както трябва, неска ми беше първото спиране от полицаи хах, малко нови снимки с лошичко качество !
              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
              X