Известие
Collapse
No announcement yet.
За феновете на ГАЗОВИТЕ коли
Collapse
X
-
Чул, недочул и пише ли пише.. Я виж новините и забележи, че газовата бутилка е НЕПОКЪТНАТА
Просто не мога да изразя възмущението си от ПРОСТОТИЯТА на журналистите. Гледайте Канал 1 и ще видите, че бутилката е може би единственото нещо останало здраво в колата! Аз това го видях с очите си по телевизията.Lexus IS200
-
Вероятноста да се взриви газова бутилка е 50 пъти по малка отколкото бензинов резервоар. А вероятноста да се взриви бензинов резервоар също е малка най-вече като се люшкат вътре 5-6литра и е пълен с изпарения.Какво става като хвърлим газова бутилка в огъня, някой знае ли?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
и аз да кажа какво видях с очите си веднъж беше преди около 4-5 годоини в обзор видях един от така наречените "полски" фияти който беше намлян отзад беше буквално без багажник и се виждаше как газовата бутилка беше утишла на мястот на задните седалки и не беше гръмналаАлфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_romanаз лично не, не мисля и да пробвам, така че сподели плс..Ясно е, че налягането в бутилката ще се повиши и ше почне да изпуска газ през клапана на порции, но дали ще гръмне?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от isoisoПървоначално публикувано от sa6o_romanаз лично не, не мисля и да пробвам, така че сподели плс..Ясно е, че налягането в бутилката ще се повиши и ше почне да изпуска газ през клапана на порции, но дали ще гръмне?
по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Re: За феновете на ГАЗОВИТЕ коли
Първоначално публикувано от petko
Comment
-
Re: За феновете на ГАЗОВИТЕ коли
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от petkoAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment