Известие

Collapse
No announcement yet.

За феновете на ГАЗОВИТЕ коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За феновете на ГАЗОВИТЕ коли

http://dnes.dir.bg/2008/04/20/news2912418.html

.

Чул, недочул и пише ли пише.. Я виж новините и забележи, че газовата бутилка е НЕПОКЪТНАТА

Просто не мога да изразя възмущението си от ПРОСТОТИЯТА на журналистите. Гледайте Канал 1 и ще видите, че бутилката е може би единственото нещо останало здраво в колата! Аз това го видях с очите си по телевизията.
    Lexus IS200

Comment

Вероятноста да се взриви газова бутилка е 50 пъти по малка отколкото бензинов резервоар. А вероятноста да се взриви бензинов резервоар също е малка най-вече като се люшкат вътре 5-6литра и е пълен с изпарения. Какво става като хвърлим газова бутилка в огъня, някой знае ли?
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

аз лично не, не мисля и да пробвам, така че сподели плс..

ясно е че налягането и втечняването е повече за безопасност отколкото за вместимост. То за тва има изпарител, че кат влезе течна газта двг се дави
        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

и аз да кажа какво видях с очите си веднъж беше преди около 4-5 годоини в обзор видях един от така наречените "полски" фияти който беше намлян отзад беше буквално без багажник и се виждаше как газовата бутилка беше утишла на мястот на задните седалки и не беше гръмнала
          Алфа Ромео 156 2,4 ЖТД `98

Comment

само дати кажа че на полския фиат двигателя му е отзад ,а багажника му е отпред и те са едни мн малки като мини купър
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar
              само дати кажа че на полския фиат двигателя му е отзад ,а багажника му е отпред и те са едни мн малки като мини купър
              И на 125П ли ?

Comment

на 125 сие отпред,аз данесам разбрал погрешно и сиг е така,за 125 или 126 става на въпрос

Comment

И аз видях бутилката по новините.Беше си цяла.
                  Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                  JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman
                    И аз не знам затова питам Ясно е, че налягането в бутилката ще се повиши и ше почне да изпуска газ през клапана на порции, но дали ще гръмне?
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ми ако несе лъжа трябва дае около 5мм дебелината на бутилката,ако някой знае точния размер да спомене

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                        Първоначално публикувано от sa6o_roman
                        И аз не знам затова питам Ясно е, че налягането в бутилката ще се повиши и ше почне да изпуска газ през клапана на порции, но дали ще гръмне?
                        тук имаме работа за митбъстърс или брейниак
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Re: За феновете на ГАЗОВИТЕ коли

Първоначално публикувано от petko
                          колега моите съболезнования за хората намерили края на живота си отново по БГ пътищата,искам да те питам 1нещо.в колата има няма 20 л газ а тези които управляват камиони превозващи гориво каквото и да е та те тогава според теб трябва да имат олтар в дома си?в САЩ не карар коли с агу но при евентуална катастрофа колите им стават на течен метал,какъв е извода?!.....

Comment

Re: За феновете на ГАЗОВИТЕ коли

Първоначално публикувано от galinves71
                            Първоначално публикувано от petko
                            колега моите съболезнования за хората намерили края на живота си отново по БГ пътищата,искам да те питам 1нещо.в колата има няма 20 л газ а тези които управляват камиони превозващи гориво каквото и да е та те тогава според теб трябва да имат олтар в дома си?в САЩ не карар коли с агу но при евентуална катастрофа колите им стават на течен метал,какъв е извода?!.....
                            Извода е да не караш пиян и като луд, понеже и двете коли са карали с превишена скорост, а тия с опеласе връщали от среднощно парти-и да не е пил шофьора е бил уморен.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

То е ясно, че бутилката не е гръмнала. Тя просто е изпуснала, и след това е трябвала само една искра.
                              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Working...
                              X