Известие

Collapse
No announcement yet.

За феновете на ГАЗОВИТЕ коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от petko
    Първоначално публикувано от nicks1
    То е ясно, че бутилката не е гръмнала. Тя просто е изпуснала, и след това е трябвала само една искра.
    Е то тва е , ако беше бенЗин нямаше да горят и евентуално някой можеше да бъде спасен...

.
    Ако Карл Бенц не беше изобретил двигателя с вътрешно горене също нямаше да се случи най- вероятно.. Ако не беше газта, щеше да има коментари от сорта- ако не бяха карали с превишена скорост. А пък ако не бяха карали с превишена скорост, щеше да има коментари- ако не бяха се връщали от нощен купон, ако и това не беше, щеше да се коментира, ако колата не беше опел а мерцедес- това нямаше да се случи...
    Lexus IS200

Comment

И общо взето никой нямаше да спомене истинската причина - невнимание и безотговорност

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
        Първоначално публикувано от isoiso
        Вероятноста да се взриви газова бутилка е 50 пъти по малка отколкото бензинов резервоар. А вероятноста да се взриви бензинов резервоар също е малка най-вече като се люшкат вътре 5-6литра и е пълен с изпарения. Какво става като хвърлим газова бутилка в огъня, някой знае ли?
        Вероятността да се взриви бензинов резервоар е по-голяма когато в него има малко бензин,отколкото ако е пълен!!!Бензина не гори колега,горят неговите пари!Не знам дали си запознат с термина "пламна температура"
        Ами аз точно това съм написал, ама ти не знам от кой край си го прочел Или аз от кой край съм го написал А пък това, че се скъсала тръбата е много смешно Ако скъса тръба клапана веднага спира газта. Още като се е натресъл е пръснал резервоара, бензина на шосето и оттам е ясно . . А тия бутилки на клипчетата ги греят с такава температура, с каквато така или иначе всички хора ще са изгорели.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
        X