скоро с приятел чакаме ред на авто мивка,пред нас МОНДЕО,пич на около 50те с пичка около 30те чакат на кафето в мивката да им перат колата,онзи се надува с младото гадже а онези мият ли мият.колата спряна пред стената за префасониране,в 1 момент мивкаджията рече да пусне чистачките незнам защо и даде на контакт колата,е явно е нямал книжка и не му са ясни някои правила по въпроса,незнам що за контакт имаше този форд само се чу тряс и колата в дувара.агента тъкмо вдигаше кафето и изведнъж остана без ТОК -абе лапе кво искаше да правиш бе викна му той.значи колата беше на около1м от стената м/у нея и стената имаше 1 туба от някакъв препарат и въпреки това от 1ната страна бронята се откачи,направо го съчувствах момчето а ние леко в дясно и се пребрахме с не измита кола.внимавайте много за миячите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
колко ли му е струвало измиването?
Collapse
X
-
само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалята иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение
забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на предедвам се наврях в "кокпита"
к'ва му е работата да ми бара седалката
после само си играх да си я намествам
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista146само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалята иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение
забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на предедвам се наврях в "кокпита"
к'ва му е работата да ми бара седалката
после само си играх да си я намествам
явно са имали некой скрит лилипут къде мести колите или незнам .....
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от mimв моята кола без да бутнат седалката никой не може да влезе
ако си заваря релсите, може да стане антикрадци систематова е много хитра стратегия!!!
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
E тоя ефтино се е оттървал пак - я питайте Пандо как удариха на Йорго мерцедеса (говорим за чисто нова кола - май на месец е била) от автомивка и решават нещо да я изфорсират ли какво - следва забиване в едно дере (по скоро циментови канали) - щетите големи - смачкана предница и т.н,т
Така че местете си вие колата. аз по принцип оставях клучовете , ама после видях как Петко мие неговата - клуча му е в него и ако трябва да се мести - мести я той.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
аз пък си я мия сам, голям кеф ми прави,кат ги наредя и 2те пред нас,от 1 гръцко дъни а от другата сръбско и става лудница.пък и малко да дразня комшиите до нас щото са големи кенефи,дан дава Господ да се рсдобиете с такива съседи имаха кон и 2 шибани кози и им хвърляха л-ната на улицата и цяло лято не можеш да отвориш прозорец от смрад
Comment
-
Миналото лято докато си чаках реда на една мивка, пича пред мен си остави колата /Венто/ и ръгна на някаде.
Леле тия хлапета като я барнаха...то не бяха пергели пред автомивката, не бе чудо
Че да си оставя Алфата в ръцете на такива-да ама не.
Кибича при тях докато я направят джам и ключ не оставям.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
колко пъти съм ги гледал как се чудят защо не пали или как се кара селеспийда. а един дори щеше да си разбие главата в стъклото щото като превключваше от първа на втора скочи с левия крак на спирачката....
тези на мивките са големи мераклии да карат квото им падне...Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment