Известие

Collapse
No announcement yet.

колко ли му е струвало измиването?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колко ли му е струвало измиването?

скоро с приятел чакаме ред на авто мивка,пред нас МОНДЕО,пич на около 50те с пичка около 30те чакат на кафето в мивката да им перат колата,онзи се надува с младото гадже а онези мият ли мият.колата спряна пред стената за префасониране,в 1 момент мивкаджията рече да пусне чистачките незнам защо и даде на контакт колата,е явно е нямал книжка и не му са ясни някои правила по въпроса,незнам що за контакт имаше този форд само се чу тряс и колата в дувара.агента тъкмо вдигаше кафето и изведнъж остана без ТОК -абе лапе кво искаше да правиш бе викна му той.значи колата беше на около1м от стената м/у нея и стената имаше 1 туба от някакъв препарат и въпреки това от 1ната страна бронята се откачи,направо го съчувствах момчето а ние леко в дясно и се пребрахме с не измита кола.внимавайте много за миячите!

Не виждам проблем ако е на скорост и запали да отлепи колата, особенно ако е дизелова.
    Иначе да, некадърници има навсякъде...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

те хората затова са измислили ръчната спирачка - дърпаш за секи случай
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Аз пък си държа ключа в джоба винаги.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Аз видях как от една мивка удариха едно BMW в стълб докато го местиха.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалят а иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение

забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на пред едвам се наврях в "кокпита" к'ва му е работата да ми бара седалката после само си играх да си я намествам
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista146
              само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалят а иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение

забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на пред едвам се наврях в "кокпита" к'ва му е работата да ми бара седалката после само си играх да си я намествам
              еи т'ва много чест и на мен ми се случва, веднъж ми бяха оставили седалката така, че волана беше буквално на 2 педи от облегалката седалката явно са имали некой скрит лилипут къде мести колите или незнам .....
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

в моята кола без да бутнат седалката никой не може да влезе
                ако си заваря релсите, може да стане антикрадци система
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                  в моята кола без да бутнат седалката никой не може да влезе
                  ако си заваря релсите, може да стане антикрадци система
                  не ги заварявай...сложи си щифт или винтче и доста ще ги измъчиш с влизането това е много хитра стратегия!!!
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

E тоя ефтино се е оттървал пак - я питайте Пандо как удариха на Йорго мерцедеса (говорим за чисто нова кола - май на месец е била) от автомивка и решават нещо да я изфорсират ли какво - следва забиване в едно дере (по скоро циментови канали) - щетите големи - смачкана предница и т.н,т
                    Така че местете си вие колата. аз по принцип оставях клучовете , ама после видях как Петко мие неговата - клуча му е в него и ако трябва да се мести - мести я той.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от fred
                      Аз пък си държа ключа в джоба винаги.
                      Това е задължителната процедура по автомивките !
                      Никога не е късно да откриеш себе си!

Comment

аз пък си я мия сам, голям кеф ми прави,кат ги наредя и 2те пред нас,от 1 гръцко дъни а от другата сръбско и става лудница.пък и малко да дразня комшиите до нас щото са големи кенефи,дан дава Господ да се рсдобиете с такива съседи имаха кон и 2 шибани кози и им хвърляха л-ната на улицата и цяло лято не можеш да отвориш прозорец от смрад

Comment

Миналото лято докато си чаках реда на една мивка, пича пред мен си остави колата /Венто/ и ръгна на някаде.
                          Леле тия хлапета като я барнаха...то не бяха пергели пред автомивката, не бе чудо
                          Че да си оставя Алфата в ръцете на такива-да ама не.
                          Кибича при тях докато я направят джам и ключ не оставям.
                          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

колко пъти съм ги гледал как се чудят защо не пали или как се кара селеспийда. а един дори щеше да си разбие главата в стъклото щото като превключваше от първа на втора скочи с левия крак на спирачката....
                            тези на мивките са големи мераклии да карат квото им падне...
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

На мен ми струваше някъде около... 180лв. Само външно и двигател. Вътре си беше добре. Още като я взех... за "здравей"
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                              X