Известие

Collapse
No announcement yet.

Потрес .....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Потрес .....

Първоначално публикувано от Neokill
    Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
    Пич - това може само да те радва бре - може да се сравнява симфония с боза, но не може да се сравнява боза с симфония.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

айде сега ферари и симфония???
      виж мазерати куатропорте и симфония да...

да си върл фен и "защитник" на ферари е по-изтъркано от лафовете за голфове, за тва го лепват тва име като сравнение.....(друг пример е всеизвестното циганско ферари - опел вектра, да не се възмути пак некой?)

и кво ви бърка дизела в гзъ? Представям вече си спор между каруцар с магаре и каруцар с кон
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от proper

Самия факт, че "нафтаджии" (те се наричат така сами? аз не харесвам израза) , в случая немци, използват за мерна единица, към която да сравнят творението си, Италиански Бензинов автомобил......мисля, че всеки може сам да прецени за какво иде реч при наличие на малко обективизъм в арсенала си... едва ли може ние да добавим коментар....

П.С. Надявам се, че спора няма да се превърне в такъв от типа Дизел/Бензин, защото станахме банални вече.... Избора си е личен. А и това е просто заглавие, където се търси "гръмкост"....
        Иненно
        Може и да е от "без да искам", но
        и за мен това си е баш, комплимент за Ферари. Факта, че го споменават като преследвана ЦЕЛ
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

малко извън темата Nasko_77 къртиш брат много як аватар току що ставам и направо се скасах от смях каква е тая нинджа какъв е тоя петел хахахахаха хахаха хахаха
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy`
            малко извън темата Nasko_77 къртиш брат много як аватар току що ставам и направо се скасах от смях каква е тая нинджа какъв е тоя петел хахахахаха хахаха хахаха
            Ми кълве ме много яко петела бе
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Не ги обичам тия дизеляци, не магат да ми хванат окото колкото и авангардни да са.
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman
                Не ги обичам тия дизеляци, не магат да ми хванат окото колкото и авангардни да са.
                Е как пък правиш разликата външно между дизел и бензин не разбрах Ай кажи ми и аз да я правя ...

п.п. или може би буквичката D отзад ти бърка в здравето ?
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                  Е как пък правиш разликата външно между дизел и бензин не разбрах Ай кажи ми и аз да я правя ...

п.п. или може би буквичката D отзад ти бърка в здравето ?
                  Предубеден съм нещо
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

като се прочете статията , то си пише вътре че аудито е V10 Disel
                    Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Предубеден съм нещо
                      а така си го кажи
                      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от GRANDEsportivo
                        като се прочете статията , то си пише вътре че аудито е V10 Disel
                        V12 TDI егати камиона. Га изкараха спортна кола га стигна нивото на Ферари и на всичкото отгоре ,,спортен дизел". Че е приятна за гледане - приятна е. Пред нас спира една и я гледам всеки ден. Ама няма тази изтънченост и излъчване на Ферари. Просто поредният спортен автомобил

То ва си е мое мнение.
                        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

е нали вече са купили ламборгини сега вече ше се научат немците как се правят спортни автомобили
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

бе то и Alfa Romeo 33 Stradale не е изтънчена с тоя брутален звук, ама е зверски яката машина нали

иначе като всяко иновационно творение всички оплюват дизеловото Ауди... както и заобления дизайн на мерцедес перз 96-97.. Брерата...
                            схващате
                            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                            X